Indrek Viska
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Indrek Viska
MemberIndrek Viska
MemberIndrek Viska
MemberIndrek Viska
MemberIndrek Viska
MemberIndrek Viska
MemberIndrek Viska
MemberDelfi Spordis on väikene video väljas
oktoober 2, 2010 at 7:00 p.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #212608Indrek Viska
MemberSee on küll väga hea uudis.
Indrek Viska
MemberJüri on hetkel laval.
tundub, et tuleb esimene koht
Indrek Viska
MemberHead uudised
Martin võitleb hetkel 2-3 koha pärast.
Jürit ei ole veel lavale lastud.
september 21, 2010 at 8:02 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #276939Indrek Viska
MemberAusalt öeldes- ega Svenist seekord vist kellelegi vastast ei tule, pigem olen kohal, sest lubasin endale. Sai täna ka Viskaga väike photoshoot tehtud, eriti head midagi ei ole. Poolteist nädalat haigust on oma tööd teinud, nohu ja köha siiamaani. Kuid olen kohal ja annan endast maksimumi. Kaal kukkus haigusega umbes 2 kilo ja jõud ka kusagile läinud. Lihas läheb ka väga ruttu täis ja on üsna jõuetud, kuid…….sinnani on veel 3 nädalat aega.Laval näeme, rsk!
Sveni vormil ei ole viga midagi.
Kõik alles algab rsk.
september 21, 2010 at 8:01 e.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #276938Indrek Viska
MemberVb tuleb ka selline mees välja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ei ole ise alaga kursis veel, aga ega seal esimene kord nüüd mingit ulme taset ei tohiks olla… Kahju, et ma sellise talendi nii hilja avastasin
Väga hästi, et selliseid mehi meil on.
Natukene peaksid tehnikat parandama, sest selliseid korduseid ära ei loeta kahjuks.
Jõudu igal juhul
Indrek Viska
MemberHeiki Nabi, alistades 0:2, 2:0, 1:0 soomlase Taisto Lalli. Nabi järgmine vastane on Marek Svec Tšehhist, võitja pääseb veerandfinaali.
Eerik Aps oli kaalukategoorias kuni 84 kg avaringis vaba, kuid kaotas seejärel usbekile Jakhongir Muminovile. Apsi edasine saatud sõltub konkurendi edust – miinusringi pääsemiseks peab Aps lootma, et Muminov maadleb end finaali.
september 5, 2010 at 4:48 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #275233Indrek Viska
Memberseptember 5, 2010 at 4:45 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #275232Indrek Viska
Member -
AutorPostitused