Indrek Viska
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 15, 2009 at 7:11 e.l. in reply to: +Kiiroksjon 15 juulil(UUS KESTVUSAEG) on Beta-Alanine Fast ilt #207381
Indrek Viska
MemberMilleks on mõeldud Beta-Alanine
100% puhas Beta-alaniini pulber. Arvukates teaduslikes uuringutes on ilmnenud, et Beta-alaniini abil võib turvaliselt parandada sooritamisvõimet, vastupidavust, aga samuti taastumist.
Beta-alaniin muutub lihastes karnosiiniks, mis omakorda eriti efektiivselt takistab piimhapete kogunemist lihastesse. Suurenenud karnosiinitase mõjutab ka lämmastikoksiidi (NO) tootmist. Lämmastikoksiid võib põhjustada veresoonte laienemist, mis treeningutel annab tunda tugevama pulsseerimisena.
Indrek Viska
MemberKas järgi saaks tulla Sparta Fitshopi ja maitseks valida Vanilje?Saab tulla Sparta FitShop ja maitseks saab ka vanilje valida
Indrek Viska
MemberOKSJONI VÕITIS JARMO OBERST 1315FIT.IGA(328,75KROONI)
Indrek Viska
Member1315OKSJONI VÕITIS JARMO OBERST 1315FIT.IGA(328,75KROONI)
juuli 14, 2009 at 12:53 p.l. in reply to: Kiiroksjon 14 juulil on Anator P70 Muscle-Tech ilt #207266Indrek Viska
Memberjuuli 14, 2009 at 11:40 e.l. in reply to: Maailmamängud 2009 ennusta ja võida Fit Massi ning Fat Burnerit (Võitjad on väljakuulutatud) #207243Indrek Viska
MemberIndrek Viska
MemberPanen siia lingi, kus on kogu informatsioon Fit.idest LINK
Misasi on ?
FIT. on Fitness.ee virtuaalne rahaühik, mida on võimalik Sinul kui Fitness.ee kasutajal lihtsate vahenditega teenida ning mida võid kasutada täpselt oma äranägemist järgi. FIT.’e saad realiseerida Fitness.ee netipoest (loe: nendega saad sa oma ostude eest reaalselt maksta). Momendil on FIT.’i kurss järgmine:
1 FIT. = 0.25 EEK
Kuida ma saan FIT.’e teenida?
FIT.’e saad sa teenida momendil järgmistel juhtudel:
Ostes meie netipoest kaupa, kantakse sinu ostusumma pealt 10% FIT.’ide arvele. Näiteks 100 EEK kogusumma eest teenid sa 40 FIT.’i (ehk 10 EEK).
Osaledes foorumis, teenid iga ASJALIKU postitatud sõnumi pealt 5 FIT.’i. Millised sõnumid on asjalikud või mitteasjalikud, otsustavad moderaatorid. Kui kuritarvitad oma Foorumikontot teenimiseesmärgil, võivad moderaatorid sind hoopis hoiatada, määrates sulle miinuspunkte (sinu arvel olevad FIT.’id hoopistükkis vähenevad)
Fitness.ee’s toimuvate mängude auhindasi hakatakse nüüdsest välja andma FIT.’ides. Nende eest saab iga võitja vastavalt oma vajadusele nüüdsest ISE poest asju valida.
Erakorraliste teenete eest Fitness.ee portaalis. Oled hakkama saanud millegi eriskorralisega, võivad moderaatorid/administraatorid sind premeerida FIT’idega
Momendil rohkem FIT.’ide teenimisvõimalusi pole. Lähitulevikus saab nimekiri kindlasti lisa.
Miks mu arvelt FIT’id kaovad?
FIT.’e võid kaotada järgmistel puhkudel:
Oled teinud midagi lubamatut. Oled foorumis läbustanud või proovinud FIT.’idesaamise enda kasuks pöörata. Selle eest on administraatoritel/moderaatoritel õigus sind karistada. Punktide arv, mis Su arvelt väheneb, on modereerijate enda otsustada.
Kuidas ma saan FIT.’e lunastada?
FIT.’e saavad lunastada Fitness.ee netipoes kõik punkte omavad kasutajad. Selleks pead olema sisse logitud. Fitness.ee pealehel lähed oma seadete alla (paremas üleval nurgas) ning sealt valid menüüst FIT.’id.
Avaneb aken, kus näitab momendil sulle kuuluvate FIT.’ide arvu ning nende koguväärtust kroonides.
Nähtaval on ka lahter, kuhu võid sisestada FIT.’ide arvu, mille soovid poodi üle kanda. Peale ülekannet kaovad sinu poolt sisestatud FIT.’id sinu Fitness.ee kontolt ning nad kantakse üle sinu poe arvele.
Poes ostu kinnitades on sul lisaaken, kuhu linnukese tehes vähendatakse vastavalt ülekantud punktide võrra lõppsummat. Ka on poes paremal nurgas nähtav FIT.’ide arv, mida poodi üle kandsid (nulli puhul seda summat ei kuvata).
NB! Kõik punktid, mis sul poes ostu tehes üle jäävad, nullitakse igal öösel vahemikus 00:00 – 00:10. Kui soovid sooritada poes ostu arveldades FIT.’idega soovitame selle ostu sooritada kas ennem või pärast etteantud kellaaega. Kui peale poest ostu sooritamist jäi su poearvele veel kasutamata FIT.’e soovitaks need ära kasutada sama päeva jooksul, kuna vastasel juhul kaotad need FIT.’id. Seega soovitakse enne FIT’ide ülekandmist poodi kaaluda, kui palju sa nendest punktidest soovid siiski lunastada. Vaata täpsemalt ka järgmist punkti.
Miks mu FIT.’id poest kaovad?
Segaduste vältimiseks palume FIT.’e netipoodi mitte üle kanda vahemikus 00:00 – 00:10. FIT.’id, mida soovid siiski ära kasutada poes ostes, tuleks realiseerida ennem 00:00. Lühidalt – FIT.’i eluiga poes kehtib kuni keskööni, peale seda ta ‘sureb’.
Ma ei taha FIT.’e koguda. Mida teha?
Iga kasutaja võib oma FIT.’ikonto deaktiveerida. Seda saab teha taaskord oma SEADETE alt. Kui kunagi tulevikus peaks tulema kange tahtmine taaskord FIT.’imängus kaasa lüüa, saab taaskod SEADETE alt oma FIT.’ikonto aktiveerida.
Tegin just ostu/postituse, kuid mu kontole pole midagi tulnud. Milles asi?
Iga päeva FIT.’id arvutatakse igal öösel vahemikus 00:00 – 00:10. Seega koheselt Sinu punktid ei registreeru. Oota kannatlikult järgmist päeva ning FIT.’id peaks olema üle kantud Sinu kasutajakonto arvele.
Kas saan kasutada ka FIT.’e FitShop poodides kohapeal?
Ikka saad. Selle jaoks pead sisse logima oma kasutajakontole, valima FIT.’imenüü ning genereerima nupulevajutusega turvakoodi. Kirjuta üles turvakood ning mine FitShop’i poodi. Müüjale anna teada oma kasutajanimi ning turvakood. Selle alusel tuvastab müüja Sinu ning annab sulle teada, kui palju FIT.’e sa kasutada saad.
Pea meeles, et turvakood kehtib ainul kuni südaööni – peale seda pead turvaliseuse huvides genereerima uue turvakoodi.
Mul on FIT.’idega seoses küsimus/probleem. Kuhu pöörduda?
Kui tegemist on FIT.’idest tingitud probleemiga (ei saa neid kasutada; pole arvele laekunud; ei lase FIT.’e poodi üle viia) kontakteeruda Fitness.ee webmasteriga aadressil webmaster@fitness.ee
Kui tegemist on tellimusega (tellitud ning makstud kaup pole kohale jõudnud jms) kontakteeruda otse poega, numbril 672 1213.
Indrek Viska
Member700Oksjoni võitis PumaZ 700Fit.iga(175krooni)
Indrek Viska
MemberPrivadele Viska ei vasta, siin äkki saab kontakti? Kas saab toimetada Tartu Eedeni Fitnessi või ei?Tere Jorsik
Viska vastab ikka, loomulikult saab toote FitShop Eedenist kätte.
Kõike paremat,
Indrek
juuli 13, 2009 at 10:53 e.l. in reply to: Kiiroksjon 10 juuli 100% Whey Gold Standard 4,7kg Optimum Nutriton ilt #206986Indrek Viska
MemberSelge. Ma siis esitan tellimuse kreatiinile ja maksan siiis need postikulu ja asjad ära. Eile sain endale Trauben Zuckeri ka poest ja valku kusjuures ma oleksi tahtnud rocky road maitsega
juuli 13, 2009 at 8:54 e.l. in reply to: Kiiroksjon 10 juuli 100% Whey Gold Standard 4,7kg Optimum Nutriton ilt #206964Indrek Viska
MemberJa millal ma oma toote võin kätte saada ja kas maitse saan ise valida?. Sooviksin saada postiga, aga mitte kohe, sest tahan osta kreatiini ka ja siis saab ühte pakki nad ehk panna.Samas sooviksi infot, et siit netipoest kui võtan kreatiini näiteks selle 600 grammise, siis sellest peaks nagu 2 kuuri saama? Kunagi vist arvutasin, et sellest 300-st grammist peaks saama kuu aega, ja üle kuu järjest ei tohi kreatiini süüa, et siis peab mingi paus olema jne. Äkki keegi valgustab mind , siis nende küsimuste osas.
Tere Jaagok
Kreatiini söömise puhul ei ole piirangut aja suhtes võid ka aastaringselt süüa, aga siis peaksid kogused olema mõistlikud näiteks 5g päevas koos süsivesikutega, et paremini imenduks
Whey gold standard on sulle rocky road maitsega.
Saadame Sulle koos kreatiiniga ka oksjonil võidetud toote kaasa.
terv,
Indrek
Indrek Viska
Member1425Oksjoni võitis Wire 1425Fit.iga(356,25krooni)
juuli 10, 2009 at 6:21 p.l. in reply to: Kiiroksjon 10 juuli 100% Whey Gold Standard 4,7kg Optimum Nutriton ilt #206632Indrek Viska
Member3475Huvitava ja pingelise oksjoni võitis Jaagok 3475Fit.iga(868,75krooni)
juuli 10, 2009 at 10:22 e.l. in reply to: Kiiroksjon 10 juuli 100% Whey Gold Standard 4,7kg Optimum Nutriton ilt #206569Indrek Viska
MemberSuht imelik valik oksjonikorraldaja poolt sellessuhtes, et kui vaadata FITide topi, siis on korraldaja juba eos sisse kirjutanud selle, et võrreldes müügihinnaga hävib
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
(maksimaalne võimalik pakkumine 6000FIT=1500EEK)
EDIT: kui just fitshop täna erandit ei tee ning FITide pangakaudu laadimine võimaldab FITid kohe kontole saada
ma laen kohe ülesse kõik fit.id, kui tellimus tuleb
juuli 10, 2009 at 9:18 e.l. in reply to: Kiiroksjon 10 juuli 100% Whey Gold Standard 4,7kg Optimum Nutriton ilt #206561Indrek Viska
MemberMisasi on FIT. ?
FIT. on Fitness.ee virtuaalne rahaühik, mida on võimalik Sinul kui Fitness.ee kasutajal lihtsate vahenditega teenida ning mida võid kasutada täpselt oma äranägemist järgi. FIT.’e saad realiseerida Fitness.ee netipoest (loe: nendega saad sa oma ostude eest reaalselt maksta). Momendil on FIT.’i kurss järgmine:
1 FIT. = 0.25 EEK
Kuida ma saan FIT.’e teenida?
FIT.’e saad sa teenida momendil järgmistel juhtudel:
Ostes meie netipoest kaupa, kantakse sinu ostusumma pealt 10% FIT.’ide arvele. Näiteks 100 EEK kogusumma eest teenid sa 40 FIT.’i (ehk 10 EEK).
Osaledes foorumis, teenid iga ASJALIKU postitatud sõnumi pealt 5 FIT.’i. Millised sõnumid on asjalikud või mitteasjalikud, otsustavad moderaatorid. Kui kuritarvitad oma Foorumikontot teenimiseesmärgil, võivad moderaatorid sind hoopis hoiatada, määrates sulle miinuspunkte (sinu arvel olevad FIT.’id hoopistükkis vähenevad)
Fitness.ee’s toimuvate mängude auhindasi hakatakse nüüdsest välja andma FIT.’ides. Nende eest saab iga võitja vastavalt oma vajadusele nüüdsest ISE poest asju valida.
Erakorraliste teenete eest Fitness.ee portaalis. Oled hakkama saanud millegi eriskorralisega, võivad moderaatorid/administraatorid sind premeerida FIT’idega
Momendil rohkem FIT.’ide teenimisvõimalusi pole. Lähitulevikus saab nimekiri kindlasti lisa.
Miks mu arvelt FIT’id kaovad?
FIT.’e võid kaotada järgmistel puhkudel:
Oled teinud midagi lubamatut. Oled foorumis läbustanud või proovinud FIT.’idesaamise enda kasuks pöörata. Selle eest on administraatoritel/moderaatoritel õigus sind karistada. Punktide arv, mis Su arvelt väheneb, on modereerijate enda otsustada.
Kuidas ma saan FIT.’e lunastada?
FIT.’e saavad lunastada Fitness.ee netipoes kõik punkte omavad kasutajad. Selleks pead olema sisse logitud. Fitness.ee pealehel lähed oma seadete alla (paremas üleval nurgas) ning sealt valid menüüst FIT.’id.
Avaneb aken, kus näitab momendil sulle kuuluvate FIT.’ide arvu ning nende koguväärtust kroonides.
Nähtaval on ka lahter, kuhu võid sisestada FIT.’ide arvu, mille soovid poodi üle kanda. Peale ülekannet kaovad sinu poolt sisestatud FIT.’id sinu Fitness.ee kontolt ning nad kantakse üle sinu poe arvele.
Poes ostu kinnitades on sul lisaaken, kuhu linnukese tehes vähendatakse vastavalt ülekantud punktide võrra lõppsummat. Ka on poes paremal nurgas nähtav FIT.’ide arv, mida poodi üle kandsid (nulli puhul seda summat ei kuvata).
NB! Kõik punktid, mis sul poes ostu tehes üle jäävad, nullitakse igal öösel vahemikus 00:00 – 00:10. Kui soovid sooritada poes ostu arveldades FIT.’idega soovitame selle ostu sooritada kas ennem või pärast etteantud kellaaega. Kui peale poest ostu sooritamist jäi su poearvele veel kasutamata FIT.’e soovitaks need ära kasutada sama päeva jooksul, kuna vastasel juhul kaotad need FIT.’id. Seega soovitakse enne FIT’ide ülekandmist poodi kaaluda, kui palju sa nendest punktidest soovid siiski lunastada. Vaata täpsemalt ka järgmist punkti.
Miks mu FIT.’id poest kaovad?
Segaduste vältimiseks palume FIT.’e netipoodi mitte üle kanda vahemikus 00:00 – 00:10. FIT.’id, mida soovid siiski ära kasutada poes ostes, tuleks realiseerida ennem 00:00. Lühidalt – FIT.’i eluiga poes kehtib kuni keskööni, peale seda ta ‘sureb’.
Ma ei taha FIT.’e koguda. Mida teha?
Iga kasutaja võib oma FIT.’ikonto deaktiveerida. Seda saab teha taaskord oma SEADETE alt. Kui kunagi tulevikus peaks tulema kange tahtmine taaskord FIT.’imängus kaasa lüüa, saab taaskod SEADETE alt oma FIT.’ikonto aktiveerida.
Tegin just ostu/postituse, kuid mu kontole pole midagi tulnud. Milles asi?
Iga päeva FIT.’id arvutatakse igal öösel vahemikus 00:00 – 00:10. Seega koheselt Sinu punktid ei registreeru. Oota kannatlikult järgmist päeva ning FIT.’id peaks olema üle kantud Sinu kasutajakonto arvele.
Mul on FIT.’idega seoses küsimus/probleem. Kuhu pöörduda?
Kui tegemist on FIT.’idest tingitud probleemiga (ei saa neid kasutada; pole arvele laekunud; ei lase FIT.’e poodi üle viia) kontakteeruda Fitness.ee webmasteriga aadressil webmaster@fitness.ee
Kui tegemist on tellimusega (tellitud ning makstud kaup pole kohale jõudnud jms) kontakteeruda otse poega, numbril 672 1213.
AutorPostitused