Indrek K
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Indrek K
Memberno need steroidivennad teevadki “tava” toidulisandite maine alla, manustavad toidulisandeid koos dopinguga, siis ajavad toidulisandite süüks… alustada tuleb metaanivendade mahategemisestMiks Sul tava jutumärkides on:P
Indrek K
MemberOti kohta nati, ei kaitseks, ega kahjuks… kui ta jääb MM-l 15 seast välja, siis keevitatekse 10 lk, foorumisse, et näetttt, puhtalt maailmas läbi ei löö ja kui nüüd konkurent jääb vahele, siis on Tokko/Kiivikas gäng kõik ära ostnud ja kinni plekkind! Mina, kui väikse õllekõhuga lihtsalt omaks lõbuks raskusi tõstev mittekulturist ütlen, et rohkem munavalget, jahukastet ja kõksugu süütuid GAINEREID, vaatame, millal järgmine eestlane auhinnakohti hakkab saama! Hakake parem rammumeesteks, seal on eestlased tegijad vähemalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Indrek K
MemberSee teema = täielik naer!
Olge siis tugevad
november 27, 2009 at 2:51 p.l. in reply to: Miks kõik lihased ei ole tegelikult võrdsed … I osa #237386Indrek K
MemberKüsin kaa. Millist jõutrenni suusatajad nt. peaks tegema, sõber tegeleb selle alaga, ta pumpab ka kuni 12 kordust, ise arvan, et kõige õigem see ei ole?
Indrek K
Membernovember 19, 2009 at 6:03 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #235833Indrek K
MemberPimesool lõhkes. Loe eestpoolt.Miks eestpoolt, sa just ütlesid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänx enivei!november 17, 2009 at 6:50 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #235250Indrek K
MemberKaido, kas arm on mao opist, endal ka samasugune, nati kitsam aind. 17 aastaselt oli mao op.
Indrek K
MemberTriitsepsile tee küll harjutused vastupidises järjekorras.
Indrek K
MemberVäga andekas neiu ja vapustavalt kaunis ka pealekauba!
november 8, 2009 at 1:06 p.l. in reply to: Kevin Renno vs Kurt De Pauw – 72,5kg European WKA Title in Belgium 7 nov #233117Indrek K
MemberVäga kõva, õnnitlused siitpoolt!
Indrek K
MemberIse jõin ajalises mõistes õlut päris palju. Ikka oli tunda juba ainuüksi 2 õlut õhtuti juues, et hommikul pole päris värske ja purakat sees. Joomise põhjus samuti stressi maandamine ja lõdvaks laskmine. Järsku käis peas mingi plõks purjus peaga, vaatasin enda ümber ja nägin teisi samasuguseid mõttetut iba ajamas ja sihitult kakerdamas. Sain kaineks ja olen seda siiamaani. Otsustanud, et ei mürgita ennast teadlikult, lõpetan alkoholitöösturite toetamise ja saan joomise asemel midagi kasulikku teha. Kaotan ju joomisega aega, peale seda on kunstlikult hea olla, kuid see on kusagilt reservist laenuks ette võetud. Alkoholiga on selline asi, et see hakkab paratamatult meeldima, hiljem pead seda juba loomulikuks. Järgmisel päeval pean toredusest pohmakat, puudub söögiisu, keha nälgib, pea on paks, ühesõnaga sitt värk. Midagi mul selle vastu ei ole, kui teised mu ümber joovad ning krt isegi tore on ka kainelt. Üldiselt meeldib inimestega rohkem kaine inimese juttu ajada ja ka see, et mind kainena mõistetakse.Jah, õige, et maha jätsid, kui alko hakkas muid tegemisi segama!
Indrek K
MemberAi kui hea on lugeda, kuidas need alko teemad ajavad padukarsklased pöördesse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täpselt sama teema, mis usklike ja uskmatude vahel! Alkohol oli, on ja jääb tarkade inimeste pärusmaale!Humal @ sebis endale 2 liitrit 60% samakat täna ja on pitsi-paar maitsnud ka juba peale trenni, väga hää on
“>Indrek K
MemberVäga hea, olin Jay poolt
“>Indrek K
MemberVäiksed kogused ei tee ikka midagi, see on minu arvamus, need sportlased, kes alkoholi suurimaks vaenlaseks nimetavad, teevad seda pigem põhimõtte pärast! Võtmesõna on kogus! Õlle on nagu Michael Jackson või Madonna või Savisaar, mõnele need meeldivad õudselt, mõnele kohe üldse mitte Kui paari kuu tagan üks narkopidu korraldada, siis see ka ei tee su tervisele suurt kahju, ärge nüüd arvake, et ma narkot propageerin, lihtsalt näide, et nende mõnuainetega, mille hulka ka alko kuulub, on lihtsalt nii, et peab oskama neid tarbida, ainuke asi, millest täiesti hoiduda, oleks tubakas! Mul päris paljud sprtlastest sõbrad tarvitavad huuletubakat või mis iganes sibi see on, vot sellest asjast ma aru ei saa! Kusjuures sama asja tarvitavad väga paljud Skandinaavia suusatajad! Oih, nüüd läks nati OT-ks ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Indrek K
MemberSee teema on ka juba poolenisti spordiks kätte läind!
AutorPostitused