Indrek K
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Indrek K
MemberIse ka korra seal käind, sisustuse osas jah saal mitte kõige parem, no kükipuur ikka oleks võind olla. Nati edasijõudnumal treenijal jääb seal nii raskustest, kui varustusest puudus kahjuks!
Indrek K
MemberTreening on kuningas, toitumine kuninganna, pange nad paari ja saate kuningriigi!
Indrek K
MemberSeesama varustus oli siin lehel mõni aeg tagsi müügis ju. Isegi olin raskustest huvitatud.
Indrek K
MemberEestis on hantlid, raskused üldse ülikallid, isiklikult arvan, et tehakse väga suur juurdehindlus neile, Norras olid küll odavamad mu arust.
Indrek K
MemberVägivalduriga nõus, pole vaja iga seaduse pärast riigi peale tänitama hakata, seadusi teevad need, kelle me ise valind või siis mitte valimas käind.
jaanuar 28, 2010 at 8:02 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252588Indrek K
MemberKeegi selle teema pealkirja ka lugend on või?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2010 at 8:08 p.l. in reply to: A.Tokko taotleb läbi Patendiameti omale Bonsunat! #249611Indrek K
MemberVägivalda küll ei armasta, aga ai kuis tahaks kogu seda punti poksiringi panna, loosiks paarid välja ja hakkaks kalli raha eest pileteid müüma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> MMA reeglid üldiselt oleks, aind et küünistada ka võib, siis saaks aktivist ka ennast kenasti-ilusti välja elada 
Kaege no kuigi, jahtuge maha, te olete seal linnasees päris ära keerand vist, sa alessandro võiks ka ikka nii mõnegi posti tegematta jätta, asi pole selles, et kas sa ei või küsida või et kas sul on õigus või pole seda posti teha, aga lihtsalt… Sa tubli kalamehena võta rohkem aega jääaugu peal istumiseks, ära netiskäismist võimaldavat telefoni ka kaasa võta, puhkad närvi ja loodetavasti saad hea saagi kah, proovi vähem modeda… onju!
Aga üldiselt jah, peab vist bonsuna.com-i vaikselt üle kolima! Siin on palju räägitud, et see jama hakkas Aderi vahelejäämisega, Kiivikas, kes siin foorumis pröökas muidu, et vaadake ikka mu saadet ja nännännäää, tegi fotoreportaaze oma üliedukatelt võistlustelt laiast maailmas, pole sel teemal vist ainsatki posti teind, samamoodi Tokko praeguse teema puhul! Kui Kalmus metekaga vahele jäi, kirjutas ta minu mäletamist mööda oma blogisse pika jutu selle kohta ja oli ka artikkel sel teemal, mees julges tunnistada vähemalt, selle eest minu polt igatahes respekt! Oi jummal, tegelt ei viitsi selle klounaadiga eriti kaasa minna, niiet aitab küll!
Indrek K
MemberIndrek K
MemberVähe kahtlane jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Parem vaataks Pumping Ironit arvutist 
Indrek K
MemberVähe kahtlane jah
Indrek K
MemberJust hakkas!!!
Indrek K
MemberMis selle mõte nagu on?Suht naljaks tundub

Just täpselt… tundub…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 7, 2010 at 3:01 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247844Indrek K
MemberKuulge, kui Kiivikas teeb kaasa rohkem, kui ühes telesaates, pea igal pool õlavarrred paljad, Adraga olid terevisioonis koos isegi, Ader tantsusaates, siis miks ei tohi Kalmus nati heategevusega tegeleda!? Adra tantsusaate ajal kilkasid kõik siin, et näed-näed, kui lahe, promob kulturismi ja puha, nüüd pos. dopingu proov, arvake ära, mida kulturismi promomist vajav seltskond inimestest nüüd sellest alast arvab? Ok, see viimane oli OT, aga kiunuge no nati vähem! Järjest rohkem hakkab tunduma, et fitness.ee seltskod ongi üks kari poolearulisi, kelle elus on kaks asja… jõusaal ja fitness.ee, ok alessandro käib kalal kah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Proovi sa seda ära kustutada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2010 at 8:37 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247656Indrek K
MemberEestimaa piiridesse jääb siis ikka.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võromaal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 6, 2010 at 8:13 p.l. in reply to: Võida personaalne treening koos Marek Kalmusega!!! #247647Indrek K
MemberMarek, ma treenin kõrvalhoonesse sisustatud jõukas, bullerjaniga köetav jne. Kangile mahub 200kg max. Hantli võib küll kasvõi 100kg teha… omatehtud hantlivars
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas tuleksid siia treenima, kui ma võidaks?? See oleks tase juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sõnumi saadan igal juhul!AutorPostitused