Indrek K
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Indrek K
MemberLahedat juttu ka ajab… see lightfeight on ikka klassika
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja saal, kus vend treenib, on mõnusalt hardcore, pole mingi läikiv lakutud, tuliuute masinatega, viimasepeal koht, vähemalt nii tundub. Ronniet vaadates, muutub ka suhtumine, suurtesse musklis mustadesse meestesse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Indrek K
MemberOtseselt ajupõrutust, mis nad puu otsast alla kukutaks, rähnid ei saa, aga nad surevad ajukahjustusse… viimne kui üks neist!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Indrek K
MemberSeda et… biitsepsi ümbermõõtu saab mõõta kõige lihtsamalt mingi ora ees ja mõõdulint järel, läbi käe torgates, teemaalgataja peab silmas ikka vast õlavarre ümbermõõtu, kuigi võin ka eksida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui eksin, siis sel juhul soovitan eelpool mainitud soovituse järgi talitada
??:”>Käsivars, küünarvars, õlavars, keeruline kurat, või on esimesed kaks sünonüümid?
Indrek K
MemberMarek Kalmus
Humal@särgijaht.eeevõikomm
Indrek K
MemberHee… tore, minu arust oleks küll jama, kui Coleman koguaeg võidab ja Cutler on seda väärt ka juba, et võita!
Indrek K
MemberKas keegi hea inimene teab, millal tulemused tulevad, kas asi kestab terve nädalavahetuse või aind laupäeva?
Indrek K
MemberTöökaaslane ka osales ja vaata aga, võitiski! Palju õnne Jonne Berg!
Indrek K
MemberOldMan, ma kaalun 105 kg umbes, ma joon mingi 2l vett trenni ajal lõdvalt ära… eee… kas seda on palju???
Indrek K
MemberHea teemaalgataja, enne, kui oma teema postitad, võiksid pealkirja ikka läbi lugeda, ok, kui posti tekstis mõni rumal kirjaviga on, siis pole eriti hullu, aga PEALKIRJA võiks ikka õigesti kirjutada!
Teemasse ei viitsigi kirjutada, sest nagu keegi juba ütles on tegemis järjekordse kes-keda teemaga ja foorumisse, ma kujutan ette, mis arve mürsikud ja pubekad kirjutavad – mõttetu!
Muidu väga asjalik foorum!
Indrek K
MemberKopin siia osa ühest oma postist enam-vähem sama teema kohta!!!
Mingil imelikul põhjusel pole see ala Eestis eriti pop. Loomulikult kulturism erineb ka nö. tavalistest spordialadest nati, aga see ei tohiks ju põhjus olla unsure.gif Tohutu vaev, mida nad näevad ja tähelepanu nulli lähedane…
Üks asi, millest tahaks veel rääkida… Kulturism on vist ainuke spordiala Eestis, mille kohta saab nõu küsida ala absoluutsete tippude käest, ehk siis siitsamast foorumist! Kas on olemas mõni netileht, kus saab nt. Erki Noole käest küsida kümnevõistluse trenni kohta või Veerpalu õpetaks, kuidas parem on ja kasulikum… hui on, ma arvan! Siikohal tänakski Hr. Kalmust, Hr Kiivikast ja ka muid teadjaid, kes selle foorumi asjalikuks muudavad ja loodan, et nad ka tulevikus sama agarad on!
Pakuks ise ka hea meelega Teile laval konkurentsi, aga hilja vist mul asjaga alustada 28-selt tongue.gif, õigemini olen nati üle poole aasta teinud. Tegutsen rohkem hobikorras, enda jaoks! Ja kui siiani pole ühtegi võistlust vaatamas veel käind, siis tulevikus teen seda kindlasti!
Edu kõigile!
Indrek K
MemberLeian ka, et vägagi ebaõiglane kulturistide suhtes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mingil imelikul põhjusel pole see ala Eestis eriti pop. Loomulikult kulturism erineb ka nö. tavalistest spordialadest nati, aga see ei tohiks ju põhjus olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tohutu vaev, mida nad näevad ja tähelepanu nulli lähedane… jobokari, kas kanal2 tegelased või siis mingid muud instantsid, kes neid asju ajavad!Üks asi, millest tahaks veel rääkida… Kulturism on vist ainuke spordiala Eestis, mille kohta saab nõu küsida ala absoluutsete tippude käest, ehk siis siitsamast foorumist! Kas on olemas mõni netileht, kus saab nt. Erki Noole käest küsida kümnevõistluse trenni kohta või Veerpalu õpetaks, kuidas parem on ja kasulikum… hui on, ma arvan! Siikohal tänakski Hr. Kalmust, Hr Kiivikast ja ka muid teadjaid, kes selle foorumi asjalikuks muudavad ja loodan, et nad ka tulevikus sama agarad on!
Pakuks ise ka hea meelega Teile laval konkurentsi, aga hilja vist mul asjaga alustada 28-selt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegutsen rohkem hobikorras, enda jaoks! Ja kui siiani pole ühtegi võistlust vaatamas veel käind, siis tulevikus teen seda kindlasti!Edu kõigile!
Indrek K
Membersee on taimne valk, eriti ei soovita seda, otsi sellist proteiini, kus oleks loomne valk!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aa, või sedaviisi, selle peale ise ei tulnudki
Ei otsi ma midagi, loodan, et Sa soovitad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Indrek K
MemberKas see toode sobib alustuseks? Teen päris intensiivselt kodus trenni, nii 3-4 korda nädalas.
Kaalun nati üle 100kg, kas see tähendab, et minu ühekordne kogus oleks ca 70g korraga?
Tänud!
Indrek K
MemberKaks korda nädalas võrkpall, mis on võrratu ja kord korvpall, mis on kahjuks see hooaeg vahele jäänud. Põhirõhk ikka võrkpallil, nüüd kangid ja hantlid kah!
Indrek K
MemberÜks sigar nädalas ja ei tee eriti paha vast, kuigi parem oleks, kui seda ka ei teeks!
Ise suitsetasin ka mingi 15 aastat, kusjuures alustasin ikka väga vara
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Milleniumi vahetusel, ehk aastal 2000 jätsin maha, siis ükskord mingiks paariks-kolmeks-neljaks kuuks kukkusin uuesti tõmbama, seda ka rohkem joogi all olles, ja nüüd kuu aega tagasi ka täis peaga tegin paar-kolm korda, hiljem kahetsesin ilgelt! See asi ei käi spordiga ikka üldse kokku, sigarit olen vahel tõmmand selle viie aasta jooksul mingi 10-20 korda, see pole minu arust eriti hull! Nüüd olen kindel, et ei tee suitsu enam kunagi, isegi sigarit eriti ei soovi, ega soovita… mille jaoks!?Ainuke häda on selles, et peale loobumist 2000-l võtsin kuue kuuga 20kg juurde, enne kaalusin kuskil 74-76kg, siis vastavalt 94-96, nüüd on eluskaalu vabsee 105kg ja vahel rohkem isegi, ehk üle 0,1 tonni
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga pole hullu, mees peabki mu arust suur olema, ja kui trenni ka nati teha, siis vormist päris välja see ülekaal ka ei vii!Vabandan suht teemavälise posti eest, aga suitsetamine on minu jaoks tähtis teema ja pidin eelneva lihtsalt kirja panema! Ja see enesetunne, mis kaasneb sellega, kui sigaret on kus see ja teine saadetud, on tundmist väärt, enesehinnang tõuseb ja üldse tunned ennast tükk maad paremini, kui enne! Ok, aitab nüüd kah!!!
AutorPostitused