Indrek K
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Indrek K
MemberOT, aga kuidas näeb täpselt välja harjutus: hantel jalgevahel kõhuli pingil, mis on antud asendusharjutusena sirgete jalgadega jõutõmbe kõrval teemaalgataja poolt toodud kavas? Kas kuskilt pilti või videolõiku selle kohta näeks?
Tänan tähelemanemise eest!
Indrek K
MemberIndrek K
MemberOlen juba tükk aega netist ja igalt poolt otsinud mõnda hüpetreening programmi, mida saaks harrastada kodus ,oma toas.Põhimõtteliselt ma võin käia ka väljas neid harjutusi tegemas kui sellega tulemus tõesti hea on. Foorumites kolades leidsin sellise programmi nagu air alert 3 , mida osad kiitsid väga , kuid oli ka neid kes ütlesid et see on mõtetu teleturu saast.
Nii siis , vajan mõnda programmi millega hüpet tunduvalt arendada.
Endast siis nii palju et olen 15 a. poiss. käin regulaarselt võrkpalli trennis ,vähemalt 3 korda nädalas. pikkust nagu on aga oleks hüpet kõvasti juurde vaja.
Nii et soovitage mõnda head programmi , mis korralikult läbides toob kaasa hea hüppevõime.
Kasuta otsingut, siin foorumis on sellest kordi-kordi juttu olnud!!!
Indrek K
MemberJah, kui igal õhtul hakata mingeid kätekõverdusi ja kõhulihaste harjutusi tegema, siis see aitab küll, kasvatab lihast ja annab jõudu jms.
Indrek K
MemberKunagi, kui keegi samuti küsis hüppevõime arendamise kohta, ma soovitasin k Air Alerti! Kasutaja argonaut pistis mu kallal see peale õiendama, et AA on ük mõtetu kommerts treening programm vms. Igatahes ta ei soovitnud seda. argonauti galerii all on igatahes pildid, kus ta on peaga peaaegu korvirõnga kohal, nii et ma arvan, et ta teadis, mida räägib, kui AA-d ei soovitand! Üldiselt kasuta foorum otsingut märksõna: “hüppevõime” saad hullult teemasid selle kohta!
Muide, ma tõmbasin huvi pärast mingi aeg AA III-e video ja see just samas stiilis tehtud nagu teleturu reklaamid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Indrek K
MemberJalgrattad on nii ägedad. Mul on vana erelukas, siin Hiiumaal saab sellega kohutavalt nalja. Võtan koguaeg esiratas alt ära ja siis kohe jälle tagasi.Nii mõnus on siin.
Poiss olen.
Kõige hullem on see, et sa ei oska nalja teha, kuigi kõigest väed püüad, ei siin teemas, ega ka teistes teemades, kus täna sõna oled võtnud!
Indrek K
Memberkui normaalne soovitus see nüüd on?Kui ikka julm baasainevahetus on, siis ei lähe miski ime läbi pekki, söö mida tahad.(OK, kui radioaktiivset joodi sööd siis lähed, aga see on juba ekstreemsport).
No ma tegin nalja ikka tegelt, aga tundub, et asi ikka mehel päris tõsine, mul on üks sõber, kes joob õllet hullult ja sööb täiesti valimatult, aga kehakaal ei muutu grammi kah põmst, mul endal nt. annab iga suurem toiduvaliku muutus või üks kõva õllene nädalalõpp kohe tunda
“> Nii et jah, inimesed on ikka kuradi erinevad, aga ma usun ka, et 4-6 korralikku söögikorda pärevas peaks pika peale mingi tulemuse andma ikka! Seda Võib vast võrrelda mahavõtmisega, ega see ka kiirelt ei käi ju osadel, osadel jälle käib suht lihtsalt, nii et varu kannatust, küll polster tekkima hakkab!Indrek K
MemberRaske öelda jah, kuhu see piraatluse vastane võitlus lõpuks viib!? Igatahes mina olen seda meelt, et nii muusika, kui ka filmid võiksid olla ainult netist tõmmatavad mingi normaalse summa eest, pole neid vaja panna erinevatele infokandjatele, nende tootmine ja transportimine reostab maailma juba tohutult! Iseasi, mil inimkond nii ausaks muutub, et iga mp3-e või DVD faili eest nõus maksma ollakse??? Suurt vahet ma selles ei näe, kas info pannakse infokandjale, aga ikka tõmmatakse vasakult, jääb tulu saamata või on kõik see info aind netis raha eest saadaval, aga ikka tõmmatakse vasakult ja jääb tulu saamata!? Oeh, seda teemat võiks aretada pikalt-pikalt, aga ei viitsi, ei näe lihtsalt, et see viiks kuhugi.
Vabandused teemavälise sõnavõtu pärast kah!
Indrek K
MemberTäitsa lõpp, mis küsimusi siia foorumisse viimasel ajal tekkind on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“>Sa lappa see fitness.ee läbi, artiklid, uudised ja foorum, eriti uuri seda, mis puutub toitumisse ja lihasmassi kasvatusse, loe kõik läbi ja käitu/söö täpselt vastupidiselt, küll rasva lähed!!!
Indrek K
MemberJa rääkides sünnitamisest, last ei taha ma saada vähemalt kuni ma olen 30, kui üldse kunagi tahan. Juba praegu olen näinud paar õudusunenägu kus ma olen rase ja need on nii tapvad, et hommikul olen nii endast väljas.Anna andeks, aga see lõik on puhtamakujuline, tüüpiline puberteedi jutt, nii et eelkõnelejad ei eksi ühti!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Indrek K
MemberIse olen kasutanud youtube’i ja erinevaid failivahetuse programme nagu ares nt. Samuti torrentitena on igasugu treeningvideosid päris palju saada! praegu vaatan Jay Cutleriga mingit asja, vaadatud said just sama mehega filmid One Step Closer. Oli päris hea, seal on toitumisest ka juttu.
PS. Ei propageeri kindlasti piraatlust sellega, aga enda tarbeks neid tõmmata pole vast väga suur patt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Indrek K
MemberJutt küll teemaväline pisut, aga seda videot vaadates hüppas mulle pähe mõte, et ma pole vist näinud eriti mustanahalisi rammumehi! Kulturismis on mustanahalised pigem domineerivam pool, nende parematest eeldustest sel alal on siin lehel ka juttu olnud. Aga jah, jõumehed on vähemalt minu arvates rohkem valged! Või mis Te arvate?
Indrek K
MemberMMA tulemusedIndrek Kumm (Team Scared&Paranoid – Estonia) võitis kohtunike otsusega (3-0) Martinsh Egle (Latvia)
3 roundi kiiret mahaviimist vastase löökiderahe all ning peal domineerimist. Väga hea matš kogemuse saamiseks.
Lauri Ülenurm (Team Scared&Paranoid – Estonia) võitis KO’ga Toni Talvitie (Shooto Lahti – Finland)
I Lauri paremsirge tabas Toni’t niivõrd õnnetult täpselt lõuga, et vastane sai knockdowni, mille järel lauri asja kiirelt maas 5-6 löögiga nokaudiks vormistas. Matši kestvus 13 sekundit. Lauri üllatab jätkuvalt – ma arvan, et ka ennast.
Väga kõva, kas videosid on võimalik kusagilt näha!?
veebruar 27, 2008 at 8:58 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Katariina Takkinen – rind ja biitseps #143034Indrek K
MemberRahunege no maha natikene, Joker ja Co. on asjaga väga hästi hakkama saand, on olnud meeskulturiste, naiskulturiste, meesfitnessiste, (Kalmus nt.) naisfitnessiste, (fitnessistid – äge sõna ju :