Indrek K
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Indrek K
MemberSeniste matti postituste põhjal mina isiklikult küll ei osanud arvata, et tegemist sellise ülbe, mõtlemisvõimetu, egoistliku seaga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!!Indrek K
MemberI love it!I met my girlfriend, who is Estonian, 3 years ago in London (she was living there). We came over a few times and after we got serious we started thinking why not let’s live here?
So we planned it for a while and then about a year ago we bought a flat. The previous year has been about getting over here. I persuaded my company to let me work over the internet to my office, and when they agreed we moved.
I like the people, the winters, the summers, the cleanliness, the space, the beach, the forests, the look of the ladies, the architecture, the weird food and drink, the old town… super.. I’m sure it has its bad aspects but hey, I’m in a ‘honeymoon period’ right now.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nice words, really man

Indrek K
MemberMa pole küll ei esikulturist ega ka ka Tokko, kuid mõte ise hea! Kulturistid ikka on nõus, mina arvan vähemalt, aga vastasteks ei tule kahjuks neid idioote, kes seal kommentaariumis ja ka päriselus(
) kulturiste maha teevad, vaid lihtsad, lahedad inimesed, kuigi see vist ongi eesmärk
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Indrek K
MemberTänan teema algatajat , et sa mind juba hommikul vara närvi ajasid
Võta heaks
MemberSee arutamisest loobumine ainult pikendab aega, mil asjast jagama hakatakse!
Indrek K
MemberTeada juba ammu, mis tugitoolisportlased ja muidu asjast mitte midagi teadvad delfi filosoofid arvavad ja kommentaarides juba anti vastu löök ära. Arvan, et delfi mõttetut möla pole mõttet siin arutada ja tekitada stressi, mis on lihas kasvule halb
Ei usu, et tõsiselt treenivat kulturisti need kommentaarid stressi viivad, vastasel juhul peab oma treeningfilosofia hoolega üle vaatama!
MemberGood luck! What you think about Estonia so far
?Indrek K
MemberWikist lugemist Valujevi kohta
Tegemist pidi olema tegelt väga intelligentse mehega, välimus petab lihtsalt ja paneb paljusid mõtlema, et mees on loll, suur, kuri ja ainuke asi, mida oskab, on PEKSTA
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nati veel omi mõtteid kah, poks on sellises seisus momendil nagu on, pole mõtet vaielda teemal, kes tegelt see KÕIGE-KÕIGE on! Mitte ainult läbi ajaloo, vaid loomulkult ka kes neis kuradi erinevates poksi organisatsioonides tänasel päeval KÕIGE-KÕIGE on! Need imbetsillid, kes teda nendertaaliks nimetavad sobivad seda nime ise kandma päris kenasti ma arvan. Kui maailmas on olemas elualasid, kus välimus maksab, siis sport pole seda küll kidlasti, maailma tipus on väga palju sportlasi, kes välimuselt, vähemalt minu arust, pole just need KÕIGE-KÕIGE, aga sellegi poolest on neil sadu/tuhandeid/miljoneid fänne!!!
Nii et võtaks asja enne mõistusega… Mürsikud, pubekad, niisama tattninad ja lihtsalt lollpead peavad ikka Valujevi sugust just nimelt nendertaaliks, sest nohh…. teate isegi!!!
Indrek K
MemberAile mis foto see siis on?2 alt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://steroid.ru/foto_29.htm
aprill 6, 2008 at 1:40 p.l. in reply to: Viimase 50 aasta 50 olulisemat seisukohta kulturismis II osa… #148980Indrek K
MemberNonii, oligi mul õigus
aprill 6, 2008 at 1:19 p.l. in reply to: Viimase 50 aasta 50 olulisemat seisukohta kulturismis II osa… #148975Indrek K
Member9. Parim viis põletamaks jõutreeningut tehes rasva – suur raskus lühikeste puhkepausidega.“tähendaaaab… nats vastupidi ?et rasva põletada ja jõutreeningut teha peaks nagu olema v nii see lause võttis mul juhtme nii kokku”
Vastupidi??? Võta sõbrapoiss kaasa ja minge kükkige. Tehke alustuseks ette mõned soojendusseeriad ning siis pange kangile 110 – 120 kg (kõik seeriad sama raskus) ja tehke kuueseid seeriaid. Kükkige korda mööda nii, et kui üks seeria lõpetab, siis teine läheb ja kohe alustab. Ja proovige selliselt kumbki 10 seeriat!!! Kükid tehke ilusa tehnikaga ja korralikud ning sügavad!!!
Ma arvan, et kui selle läbi teete, siis küsimusi ei teki mida selle punktiga öelda taheti. Energiakulu juba treeningu ajal ning järeltõuge treeningu järgseteks hetkedeks on sedavõrd suur, et enamus tegelasi pärast sellist 10 – t seeriat oma treeningut lõpuni viia ei suuda!!!
Mulle tundub, et mõeldi seda, et seda lauset võib lugeda umbes nii… keegi põletab jõutreeningut, samal ajal tehes rasva
Indrek K
MemberKes see äge tegelane siit poste kustutab? Kui mõne lambikasutaja kohta midagi krõbedamat öeldakse, siis pole häda miskit, aga kui mõne mode kohta sama teha, siis on postid käbedad kaduma!
Jõudu ja jaksu Aktivistile ja Jokerile TT-te tegemisel, pole nende videote peategelaste valikul häda miskit
“>Indrek K
Membersee on haige, et alati mingi Van Damme või Chuck Norrise filmis ja nagu ka siin alguses saab peksa, siis treenib oma kuukese ning mees nagu mägi valmis, kes kõik ettejäävad laksust nokki lööb.
Norris pole küll üheski filmis alguses peksa saand, ta aind peksab ise ju, filmi algusest lõpuni
“>Indrek K
MemberEdit: Krt, kaks korda sai postitatud, kustutasin teise.
Indrek K
MemberAusõna, nii mööda kirjutada, see pole enam foorumi/msn-i kirjastiil kah, see on puhtamakujuline düsgraafia!
AutorPostitused