Indrek K
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Indrek K
MemberRaskem harjutus ikka enne jah, ehk siis hantlitega surumine rinnale, seal triitseps nagunii saab vatti juba! Isiklikult arvan, et kui oled juba kogenud treenija, siis vahel harva võib väiksemad lihasgrupid enne teha, selleks, et suudaks neid treenides ka suuremaid raskusi kasutada! Aga muidu ikka suurem lihasgrupp enne.
Indrek K
MemberMa tegelt mõtlesin neid täiskohaga proffe, võib-olla keelatud ained võimendavad veel seda tissikadu, igatahes, kas nad on plangud või kannavad rõvedaid võltstisse, mõlemad variandid on minu jaoks vastuvõetamatud!
Indrek K
MemberKobisen veel nati siin teemas, kõva jõutrenni tehes kaovad naistel rinnad ära, mis on minu arvates kole, kordan, minu arvates! Ja silikoonid mõjuvad plangu rinna peal täielike võõrkehadena…
Indrek K
MemberMina olen juba tükk aega kasutanud veneaegset spets kangi, millega tehes käte asend on sarnane hantlitega tegemisel, ehk siis peopesad on vastamisi! Väga mugav ja ei vääna-kääna midagi
Indrek K
MemberKuidas te ise aru ei saa, et see on absoluutselt mõttetu vaidlus!!! Nagu lasteaia lapsed! Ma respekteerin neid naisi, aga nad ei meeldi mulle mitte üks raas, ei meeldi, kui naised, kui sportlased, ok, aga naistena mitte, isegi need fitness ja figure on nati liig, amatöör tasemel samad alad on igati tip-top! Aktivist, Sulle läheb ikka eriliselt korda, mida mõned kulturistidest arvavad, pohhui pole või, rahune maha ja tegele oma alaga. Mulle kulturism meeldib, meeldib jälgida, ise sellise suunitlusega trenni ei tee, pigem jõud ja üldine mass, aga arvan sellegi poolest, et kulturistid on ilged eneseimetlejad, see on selge, selle ala jaoks peabki olema!
Peace!
Indrek K
MemberSuur-suur tänu!
Indrek K
MemberTüütan natuke veel
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas ROtter peab eelkõige ikka silmas kükki, good morning’ut ja teisi kang turjal harjutusi?Indrek K
MemberSuured tänud!!!
Nii et selga peaks siis hoidma praegu? Kükist, jõutõmbest ja muudest alaselga koormavatest harjutustest loobuma mingiks ajaks? Loodan, et üleüldist pausi treengutele ei pea tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Indrek K
MemberMis siis nüüd ütlema peaks??
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole ime, et 2006-ndal aastal liitund kasutajal juba 1700 posti poleks, kui inimene siukseid postitusi teeb

Otsi omale abi ja mida, varem, seda parem!!!
Teemasse kaa, väga tubli tüdruk tundub olevat, seal tantsusaates jättis ka tõeliselt hea mulje
MemberEndeli poolt väga hea kommentaar, aga ühe asjaga ei tahaks ma nõustuda, nimelt see enda väikemehe mittenägemine suure kõhu tõttu! Sama suhtumist on siin foorumis ka olnud, kõiki, kes kulturiside kohta s…..i ütlevad, peetakse pekimagudest õllejoodikuteks! Mul endal on ka punu ees
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, õllet ka joon, ju ta sellest ongi, samas teen nii jõutrenni, kui ka mängin võrkpalli, eesmärk ongi pigem lihtsalt suur olla, sixpack ei koti mitte üks raas! Rinna-biitsepsi pede ka pole, kükk-jõutõmme lemmik harjutused! Samas tean kõiki nimesid, kes on Mr. Olympia võitnud, loen kõiki uudiseid ja artikleid siit veebist, vahin igapäev foorumit jne. Ok, mis minust, vaadake rammumehi, jõutõstjaid, kas nendest enamus näeb oma väikemeest üle oma kõhu? Aga samas ma ei usu, et neist keegi kulturistide kohta s…..i ütleb! Pluss, nii palju, kui ma olen näind fotosid-videosid kulturismi võistlustelt, on seal alati pealtvaatajate-kohtunike seas sama kõhukaid, kui mina ja palju-palju hullemaid, kas nad käivad seal seepärast, et kulturism neid ei huvita või et nad kulturismi nõmedaks peavad!? Minu tuttavate seas on viimaseid kõrendeid, täielikke pekimagusid, kui ka nende kahe vahele jäävaid tegelasi, kes sellest alast ühel või teisel põhjusel aru ei saa, vot nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuli küll täielik OT, aga ju mulle läheb see üldistamine hinge lihtsalt, see võiks olemata olla!!!
Indrek K
MemberTubli noormees, midagi pole öelda! Edu tulevikus!
PS. Ja need kommentaarid… Nii kui Eesti meedias kulturismist juttu on, hakkavad imbetsillid kommentaariumis paraadi korraldama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2008 at 11:56 e.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172559Indrek K
MemberNojah, jälle ehedal kujul ehteestlaslik kadedus! Ma ei hakka siin teoretiseerima Kaido katse puhtuse üle, sest kuigi olin võistlusel kohal, otsustavad katse kõlblikkuse üle ikkagi kohtunikud ja minu mäletamist mööda võeti katse häältega 3:0 vastu.[…]Nõustun 100%
Indrek K
MemberVäike guugeldamine andis sellise tulemuse!

Kas see Rimis müüdud asi on sama, mis vasakpoolne sel pildil?
Müügil Maximas!
Õige nimi peaks olema suluguni juust.
Pilt ja info sellelt lehelt!
november 6, 2008 at 8:38 p.l. in reply to: Men*s World BB Championships 2008 Bahrein, Manama-report #171276Indrek K
MemberTundub, et tegemist oli rohkem Araabia-Aafrika-Aasia meistrivõistlustega
MemberVut-vut ja ehituspoodi, sealt küsi 3M kõrvatroppe, need ongi need kollased, peaks asja ära ajama! Äkki on apteegis ka, ei tea? 3M muidu väga kõva firma, tropid on ka neil mugavad!
AutorPostitused