indica
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
indica
MemberMilleks üldse kindad? Ma arvan, et ma eksi kui ütlen, et sa ei kasuta nii ulmelisi raskusi, et paljaste näppudega neid ei oleks võimalik kinni hoida. Ka üle 200 kg-ga tehakse jõutõmbe seeriaid ning üksikuid kordusi üle 300 kg paljaste kätega. Ilma kinnasteta areneb käte haare paremini. Minu arvamus: kui tahad tugevaks saada, ära topi kondoome näppude otsa.
indica
MemberSee pilt ikka jõhker.
indica
MemberÜkski asi, mida liiga palju teha ei ole hea, loomulikult ei ole hea igapäev pärast trenni ennast saunas üle kütta ja jääkülma dušši peale lasta, tuleb tunde järgi teha selliseid asju, tõenäoliselt, kui inimesel mingi tõsisem haigus on, siis ta üldjuhul teab seda ning hoidub ka sellistest nn. tervistavatest protseduuridest, aga mõistuse piires see teguviis kindlasti väga hea.
indica
MemberSee pidi olema kõige parem protseduur, kui on probleeme kõrge vererõhuga, kuna see ahendab veresooni. Alles hiljuti südame arsti juures olles rõhutas arst selle protseduuri vajalikkust mitu korda.
indica
MemberAjaleht imeb vett ja nii kuivavad kiiremini.
indica
MemberNo sain täna ka lõpuks lahti nendest mandlitest.Just haiglast tulin, valuvaigistav süst pandi ka veel enne teele minekut tagumikku.Verd pole veel näinud isegi süljeseest ei midagi, ainuke asi et kurk täiesti turses hea, et hingata veel saab, kas teistel ka nii on olnud. Arst ütles pärast, et väga mädased ja suured olid, mul hakkasid ka südamele, trennis koguaeg oli pulss kõrge ja süda peksles ning vahelöögid, loodan et nüüd ok, tahaks juba rauda rebida .
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>indica
MemberVaatan kuidas Eesti jälle korvpallis kotti saab.
indica
MemberSegad hapukoore koos kohupiima ja kodujuustuga kokku.Ülihea mixtuur
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 9, 2008 at 11:16 e.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #165343indica
MemberOh seda Vene propaganda masinat ikka
indica
MemberEga terve inimene ei tohiks ka suure punnitamise peale niisama lihtsalt ära surra, ilmselt oli temal mingi südamerike või midagi sellist. Aga jah kaastunne omastele.
indica
Memberindica
Memberhttp://www.epl.ee/artikkel/438099
Kadri Liik-i artikkel.
indica
MemberEestlased ütlevad Nii kuidas küla koerale, nii koer külale. Aitame neid praegu, ehk kunagi, kui meie oleme hädas, tuleb abi sealtki.Jah väga õige, me ei tohi ära unustada seda, et ei saa päris vait ka olla ja pea liiva alla peita, mõelge ise kui Eestit rünnatakse, siis ju ei mõtle sellele, et teised riigid väriseks ja vait oleks vaid oodatakse ikka abi.
indica
MemberPole see maailmarekord nii võimatu midagi, aega veel on. Igaljuhul super esitus.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>indica
MemberMingid teadlased kunagi tegid kindlaks, et roheline tee pidi paremini ergutama, kui kohvi.
AutorPostitused