inc1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inc1
MemberPakendil oli öeldud et 3-4 supilusikat. Kas need supilusika täied peavad olemas kuhjaga täis?
inc1
MemberMinu arust on nr 1 ikka ülihea maitsega. Mahlaga on väga hea, eriti kui panna ca 300 ml mahla ja 3 spl. proteiini. Piimaga tehes on vapsee nagu kakao. Kui see on halb, siis kuidas te veel tavatoitu sööte? Ma saan aru et maitsetu riis viskab vahel kopa ette, aga valk?Mis mahlaga sa seda võtad? Kas supilusika paned kuhjaga täis?
inc1
MemberKritiseerite maitset
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ??? Minarust lausa superhea maitsega kuigi esimesed paar koksi tundusid küll jubedad jah – mida rohkem jood seda rohkem hakkab meeldima, mulle küll vähemalt. Proovisin siin ühe koti ?okolaadi maitselist, ka see oli alguses jube, aga nüüd lausa meeldib. Maisetu ikka kõige parem.
Mis puutub asja toimesse siis asi toimib väga hästi. Ma küll täpselt päevikuse üles ei kirjuta kui palju peab võtma või juba võetud on, vahepeal jääb isegi mõni päev vahele, aga lihasmassi suurenemine on märgatav kui korrektselt ja isuga trenni ka teha (mina 6Xnädalas)
Niiet poodi Nr.1 järgi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Esimesed paar koksi olid kui jubedad? Millega sa hetkel seda võtad?
Täna tegin esimest korda (nii piima, kui ka veega) ja eriti ei tahtnud alla minna kummagi puhul.
inc1
MemberTellisin ka selle ära. Pakend on tõesti kehv (laseb pulbrit läbi).
Kumb on tähtsam/kasulikum, kas enne trenni piimaga või pärast veega?
inc1
MemberTellisin selle ära. Eks vaatan kas kasu ka on.
inc1
MemberAmazon.ee veebipoes täitsa olemas – http://shop.amazon.ee/product_info.php?products_id=28{6}14
inc1
MemberNing oskab keegi öelda kust seda saada ning mis hinnaga?
-
AutorPostitused