inc1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inc1
Memberoojah… vaatan et osadel läheb päris suur summa erinevate abivahendite peale.
inc1
MemberKas see on seotud lihase vastupidavusega ? Ma teen palju palju kükke aga kuijalgratast sõidan siis paari minutiga on jalad hapet täis … on see vastupidavusega seotud või mis tegema peaks ?No kui loogiliselt võtta, siis ratast teed sa pikema perioodi järjest kui kükke. Ehk lihas saab vähem hapniku (kükkide vahel sa ju puhkad) ja siis tulebki mängu piimhape.
inc1
MemberMa ei tea millest see tuli, kuid kaela parem pool ja turja pealt olid lihased pingesse läinud. Käega katsudes sai aru kui võrrelda mõlemaid pooli. Mazaaz ja kaela liigutamine aitasid, kuid vähekene annab asi hetkel ikka tunda.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inc1
MemberSEE EI OLE ENAM NORMAALNE!
Kulturism ja treening kui selline peaksid püsima ilu ja tervise piires, mitte et endast mingi värdjas valmis teha.
inc1
MemberKäi psühhiaatri juures ära ja kurda oma mure talle. Vaata mis räägib. Ise arvan just et tegu on psühholoogilise mitte füsioloogilise probleemiga.
inc1
MemberNeed jalad pole enam normaalsed…
inc1
MemberMa ei saa aru ju!!Igaüks ütleb isemoodi!
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Too näiteid.
inc1
MemberPalun öelge ,kui palju ma siis sõin!!!Ruttu” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Miks sul seda nii ruttu teada kohe on vaja? Et saaksid näpud kurku panna?
inc1
Member7-8 kuud teinud, vanust 16. Enne 53kg nüüd 58kg.
inc1
MemberVõixid tõesti varem üles tõusta ja kui ei saa, mine varem magama. Hommikune söök on kõige tähtsam, see paneb organismi tööle ja mingist shake’ist küll kasu ei ole hommikul, kui soovid et keha arenex. Hommikul võix süsivesikute rohket toitu süüa, naq makaronid, võid ka riivitud juustu peale lisada ntx, see on mõnus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja piima või jogurtit kõrvale.Mõnus, hea ja tervislik oleks ta muidugi. Isegi sööks iga hommik kui keegi teeks. Endal ka kisub vahest kiireks ja mõnikord ei viitsi valmistada ka eriti midagi, siis söön lihtsalt jogurtit ja maisihelbeid.
inc1
MemberKell 23-24.00 magama ja 6.30-7.10 üles. Minu jaoks on suht raske varakult magama minna kuna alati tuleb häid filme, arvutis tegemist jne. + muud tegevused. Hommikuti mõtlen, et oleks võinud varem magama minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inc1
MemberEnam pole nii hull. Vaata, et hakkab veel meeldima ka…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>inc1
MemberEks ma hakka siis rohkem suusatamas ja ujumas käima. Ise olen muidu kasvueas (16) ja võibolla on valu ka sellest tingitud.
inc1
Membermul on pakendi peal kirjas et doseerimine 4-5 spl 200-300-ml veega?
“>minu viga arvatavasti. peast panin selle.
inc1
MemberEndal eile hakkas ka see jama. Nagu kui vahest hingan, siis südame alt nagu lööks selline terav valu sisse, siis hingan välja ja kaob ära. Nagu pistaks südame alt, selline kerge valu. Nii 4-5 korda päevas.
NO1 + 3 korda nädalas trenni.
-
AutorPostitused