inc1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
inc1
MemberKõhulihaseid tuleks ikka alati pärast seda teha, kui eelnevatele lihatsele on kõik harjutused ära tehud ehk siis kõhulihaseid alles trenni lõpus
Ega nii ma siis iga treeningpäev tee
Kui kõhu päev on, siis teen sellise kava järgi. Alaselg käib sinna juurde, nii kõhulihaste-rinna kui ka selja-käe päeval.inc1
Member17a
174cm
63kg
Eesmärk:70+-2kg
inc1
MemberMida need “rinnale mõnda harjutust” peaks tähendama
inc1
MemberMida rohkem seda kasutad, seda rohkem ära harjud. Ise mäletan kui kunagi maitsetut jogurtit sõin – mõtlesin, et see on pahaks läinud.
inc1
Membermis sa mõtled siis 3*3 all 9-sat harjutust kõhule ?Ei, 9 seeriat kokku (3 harjutust x 3 seeriat).
Vähekene loogilisemalt:
1. Kas nii:
Kõhulihased pöördega *puhkus* kõhulihased ilma pöördeta *puhkus* kõhulihased all pinges vähekene tõstes (20-30 kraadi)
rinnale mõnda harjutust
Kõhulihased pöördega *puhkus* kõhulihased ilma pöördeta *puhkus* kõhulihased all pinges vähekene tõstes (20-30 kraadi)
rinnale mõnda harjutust
2. Või nii:
Kõhulihased pöördega *puhkus* Kõhulihased pöördega *puhkus* Kõhulihased pöördega *puhkus*
rinnale mõnda harjutust
kõhulihased ilma pöördeta *puhkus* kõhulihased ilma pöördeta *puhkus* kõhulihased ilma pöördeta *puhkus*
rinnale mõnda harjutust
kõhulihased all pinges vähekene tõstes (20-30 kraadi) *puhkus* kõhulihased all pinges vähekene tõstes (20-30 kraadi) *puhkus* kõhulihased all pinges vähekene tõstes (20-30 kraadi)
1. või 2.? Tore oleks, kui juurde oleks lisada ka mingi põhjendus.
inc1
MemberKas mitte punnis kõht ei tekki sellest, kui teed kõhulihastele lihasmassi harjutusi (8-12 kordust seerias)?
Loogiliselt võttes, lihasmassi tehes (8-12 kordust seerias), tuleb kõhulihaste massiivsus välja, mitte vorm. Viimane on just see ideaalne kõht enamuste jaoks.
inc1
MemberVaarikamaitseline Hera on poes täiesti saadavalPostituse tegemise hetkel seda polnud. Nüüd siis tellima.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaarikamaitseline Hera80 on üks parimaid lisandeid minu arvates, aga eks see on iga inimese maitse asi.Ise olen kasutanud Whey lemonit ja No1’te, ning nendest on ta tõesti parim.
inc1
Memberkas sulle tõesti maitses see:P?piimaga oli väga hea. Nagu jäätisekokteil.
inc1
MemberOn kellelgi aimu millal see fitness poodi tagasi tuleb?
Huvitaks just see vaarika oma…
inc1
MemberPingutades pead õhu välja laskma! Ehk surudes hingad välja.
inc1
MemberToore muna söömine-joomine on ohtlik salmonelloosi pärast. Parem karta kui kahetseda. Kõige parem on 4 min keedetud muna.Praadides/keetes muna toiteväärtus muutub ka? Huvitaks vastus just selle valgu osas…
inc1
MemberKas nad ise ei saa aru, et see mida nad teevad, muudab neid värdjateks? Tõesti meenutavad pigem kasvajaid, kui lihaseid.
inc1
Memberei ole nõus päris väitega, ma arvan, et ikka enamusele meeldib vormis keha. Kuskil oli uuring, et 90% meeldis vormis keha, aga selline nagu ronnie vms neid eelistas juba väga väike protsent.Tegu on nais ürginstinktiga: laiad õlad, suur rind ja kitsas vöökoht näitasid immuunsussüsteemi tugevust omal ajal. Paarilist otsides, püüab naine (alateadlikult) edasi anda parimad geenid oma järglasele.
kusjuures masendav on, et me võime siin endale ette kuhutada, et käime ja pumpame ja olema suured ja siis naised kõik kiljuvad ja fännavad aga karm reaalsus on, et suurem osa naistele meeldivad millegipärast (MA EI TEA MIKS KRT) kälid kellel käed nagu kurejalad. Pea-asi et ARMAS oleks – fakk ma ei suuda neid kurejalgu kyll meeste alla liigitada…anoh eks siis on tore naisel vahest mees sylle võtta, ühte T-särki kahepeale kanda jne
inc1
MemberMillest koosneb just Sinu trenni eelne või trennijärgne koks… olex tore teada millest koosnevad nii tegijate kui ka kõigi teiste trenni eelsed ja trenni järgsed koksid, mis ainetest ja mis toodetest täpselt?Mina ise:
Peale trenni Fast Whey3 + Fast Malto6
ja kui enne trenni korralikumat kõhutäit pole saand siis enne trenni kah väike…
Hera 80 + glükoos.
Iga hommik ja peale trenni.
inc1
MemberTäitsa huvitav saade oli. Ott sobib päris hästi saatejuhiks.
AutorPostitused