inc1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
mai 23, 2008 at 5:13 p.l. in reply to: Intervjuu steroide kasutava ja naturaalse kulturistiga! #155360
inc1
MemberParem nähke ikka kõik rohkem vaeva trennis ja säästate oma tervist, kui kõige kallimat vara!Ei propageeri keemiat, kuid puht füüsiliselt (geenide tõttu) pole ühel inimesel võimalik saavutada sama lihas-massi mida suudab teine inimene. Vahet pole kui palju vaeva trennis nähakse (ei püüa õigustada steroidide kasutamist- see on enese mürgitamine ja teiste petmine).
inc1
MemberTõesti imelik nimetada neid proteiinipannkookideks kui seal ainult 4% proteiini on.
inc1
MemberOlen 2 aastat trenni teinud ja otsustasin kreatiini kasutama hakata. Mida peaksin kreatiini ostmisel vaatama ja millist julgeksite soovitada?
inc1
MemberÜle söötmine on võimalik küll aga looduses on loomad ikka sellises vormis nagu vaja.Need, kes on ülekaalulised ja paksud, ei jaksa eest ära joosta ja süüakse lihtsalt ära- sellepärast neid näha polegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Inimene tänu oma mõtlemisvõimele ei pea ennast lihtsalt vormis hoidma, et ära elada.Väga hästi sõnastatud mõte.
inc1
MemberHT-R on väga 5 toode! Soovitan! Jus tellisin uue paki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ainult süsikaid panen ise juurde aga noh toidupoes on viinamarjasuhkur odav!( apteegis maksab 33 krooni 100 grammi aga poes on pool kilo 15 eeku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )mingit maitse/mõju vahet pole?
inc1
MemberTänan! Pean oma sõõgilauda muutma.Olen palju harjunud sõõma vorsti-,juustu-,röstsaja,nuubleid ja hernesuppi.
kas peaksin neist midagi ära jätma?
Kui sa korralikult ei söö, siis pole trennis ka tulemust olla. Omad kogemused.
inc1
MemberOskab keegi midagigi öelda selle kohta?
inc1
Memberhuvitav,nagu loeks välja,et voibolla ei tehtagi seljale trenni?no selge see ,et pikk autosöit kurnab,eriti kui ebamugav asend . aga ,kindel see ,et foorum vist viimane koht kus nüüd nöu voiks saada . ja olen sellist varianti ka näinud,et noormees pingutab raskustega trennis nii üle,et rikkus selja ära,et enam trenni poisse sellest küll nüüd polnud.sai vaid hästi väikseid raskuseid loopida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alaseljale teen küll trenni. Küll vähem kui kõhule, kuid ikkagi.
Selge siis, püüan hommikuti ja õhtuti selga venitada. Samuti ka enne ja peale trenni.
inc1
MemberPikk ta üldse on?
inc1
MemberKui 6 kuud oled ainult trenni teinud, siis vaevalt küll, et sul õnnestub massi ja eriti jõudu säilitada selle 3 kuuga. Ka siis ei õnnestu, kui aeroobset trenni teed (ratas, ujumine jne). Oleksid sa 3 aastat käinud, oleks veel ilmselt midagi alles jäänud. Aga praeguse seisuga arvan ma, et 3 kuud pausi nullib enam-vähem saavutused ära. Võib-olla küll mitte täiesti, ja hiljem on juba veidi lihtsam kaotatud tulemused tagasi saada, aga siiski. Võiks ikka üritada aeg-ajalt jõusaali külastada. Isegi, kui 1-2 korda nädalas käid, aitab see vormi säilitada.Tahad öelda, et kui 3 aastat teed rasket trenni ja otsustad 3 kuud puhata, siis peale seda oled põhimõtteliselt nullis?!
inc1
MemberJooksmisest tal küll midagi välja ei tule…lõhub ainult põlved ära.
inc1
MemberOeh jah. Tuleb välja, et ise olen ka ektomorf, kahjuks. Jõusaalis käima hakkasin siis olin 53kg, 170cm ja 16a, nüüd 63kg, 174cm ja 17a. Kui 12×3 süsteemi peale läksin tagasi (8x4pealt), siis KOHESELT areng seiskus. Viimased 2 kuud pole poolt kilogrammigi juurde tulnud.
Õnneks nüüd tean mida teha – tuleb ennast kurguni täis toppida ja väheste kordustega teha, rasvumist pole karta!
Teema algatajale nii palju, et ise olin suhteliselt samas seisus kui jõusaalis käima hakkasin ning ma soovitaksin ka sul käima hakata. Esimese poole aastaga tuleks sul kuskil 3-5kg kaalu juurde, kui korralikult kava järgi treenida. Peale seda tuleks ka hakata rõhku panema söömisele, kui tahad edasist arengut jätkata.
inc1
MemberKannibalide magustoit.
inc1
MemberSee jama mis neist punnidest välja tuleb ongi pahatihti valk ja seega kinnitan ülemise postitaja teooriat.Samas ka lõppeb selline asi 30 eluaasta paiku tervenisti, mõnel küll varem.
Kas sellest võib siis järeldada, et need inimesed, kellel on valgupuudus, esineb vähem punne?
märts 18, 2007 at 5:27 p.l. in reply to: Jõusaalis treenimine 17-18 aastaste noormeeste seas #109933inc1
MemberJõud, tervis, ilu.
AutorPostitused