IN4R3K
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
IN4R3K
MemberMa just mõtlesin, et kas ma olen seda õigesti teinud ju siis olen.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga viimane trenn läksin 16kg pealt 19kg peale üle, vahepealsete raskustega hantleid ei olnud. Järgmine samm juba 21 kg.
IN4R3K
MemberVaatasin just harjutustepangast harjutusi: lendamine ja surumine hantlitega kaldpinnal.
http://www.fitness.e…8&key=12〈=1
http://www.fitness.e…8&key=13〈=1
Ja tekkis küsimus et kas surumist võib teha nii, et hantlid on samapidi käes nagu lendamisel? Arendab see siis mingit lihasgruppi paremini/halvemini? Tahaks just teada sest ma olen just sellises asendis surumisega nii ära harjunud, kuid enamik siiski teevad klassikaliselt nagu harjutustepangas. o.o
IN4R3K
MemberKas tuleks tarvitada sheiki regulaarselt? Praegu olen ma kasutanud seda peale trenni taastusjoogina(4-5x nädalas). Aga kas peaks peale igat trenni sheigi tegema või võib vahele ka jätta? Ja maitse kohta, et ega see mulle just ei maitse, suht mage lurr on aga saab joodud.
IN4R3K
MemberProovisin piimaga, tõesti oli minu jaoks palju parem, vähendasin dextro kogust ka. Aga siit ka uus küsimus, kui ma trenniväliselt sheiki teen, kas siis pean ka dextrot lisama või pole tähtis?
IN4R3K
MemberMa alustasin jõutrenniga kuskil kuu aega tagasi. Kava nägi välja selline 60x kätekõverdused, 60x kõhulihased, 60x kätekõverdused seljaga voodi poole kätest alla lastes, 60x selili jalgade tõstmised + 30x kükid. Tegin praktiliselt iga päev. Paar päeva tagasi tegin esimese jõusaalis käigu.
parameetrid 17a/64kg/178cm
Enne treeningut mul rinnalihast polnud ollagi, nüüd juba midagi on aga vasak rinnalihas on natukese väikesem ja parem biitseps on rohkem arenenud(juba enne trenni alustamist). Parem biitseps on 32cm ja vasak 30cm, tavaolekus on vahe 1 cm. Aga kuju vahe pingul lihasega on täiesti olemas. Kui ma nüüd neid edasi võrdselt treenin kas nad hakkavad ühtlasemaks minema, või kasutan ma automaatselt tugevamat kätt rohkem näiteks kangi tõstmisel või kätekõverdusel. Või kui pean hantlitele üle minema, siis ehk soovitage mingeid harjutusi hantlitega, sest ise väga ei tea mis harjutusi oleks mul mõtekas teha, teiste pealt olen näiteks vist lendamist vaadanud ja ise proovinud.
IN4R3K
MemberVõiksin küll õpilaseks kandideerida, kui veel leitud pole. Tallinna kandis.
-
AutorPostitused