Impsik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Impsik
MemberPeep Pälli loengud on mõnusad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga kunas võitja saab teada, kes tasuta laagrisse saab ?
11.07.2010 õhtul loositakse välja see õnnelik.
Impsik
MemberEi teagi mis teha, kumbagi mängu ei ennustatud õigesti. Kas kanname 1000 fitti üle poolfinaali ennustusse või…. mida ennustajad ise arvavad?Hea mõte. Arvan, et võidu fitid võiks üle kanda poolfinaali ennustusse.
Impsik
MemberArgentiina – Saksamaa 1:2
Paraguai – Hispaania 1:0
Impsik
MemberTere!Küsimus on reohelise tee kohta, kuivõrd erinevad need pakikestega teed (lipton, tetley jms) lahtiselt müüdavast rohelise teest?
Mis on üldse parim roheline tee, kust saada? Ja kuidas valmistada?
Ette tänades,
E.
Ma olen igapäevane teejooja. Kõige parem on lahtine roheline tee. (Gurmansi roheline tee) Lahtise tee plussiks lisaks maitsele on see, et näeb ära milline on tee kvaliteet. Rohelise tee heaks kvaliteedi märgiks on see, kui teelehed on sarnase kuju ning suurusega. Ja kvaliteetses rohelises tees ei ole taime varsi ega muud lehesodi. Ja just sellest sorteeritud sodist valmistatakse kotiteesid.
Impsik
MemberTahaks küsida seda, et kui palju maksab Sparta jõusaal noortele? Lugesin nende leheküljelt, et on noortele mingid jõutõstmise ja kulturismi paketid aga kas need kehtivad kõigile? või peab siiski tavanoor mingi kallima paketiga leppima?Tegelikult on kõik ilusti mustvalgelt koduleheküljel kirjas.
Vaata seda aadressi ja saad oma küsimustele vastused.
Impsik
MemberMis on naturaalne pähklivõie ja kust seda saada?Tänan, kes vastata oskab.
Pähklivõie on tehtud maapähklitest. Klassikaliselt soolase maitsega.
Osta saad pähklivõiet näiteks Maximast, Selverist. Kindlasti on mujal veel. Samuti võid kodus ise valmistada.
Impsik
MemberBrasiilia – Holland 1:1 lisaaeg 2:1
Uruguai – Ghana 2:1
Impsik
MemberImpsik
MemberImpsik
Member
Kooritud kartul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Impsik
MemberMul on sama asi vasaku jalalabaga. Läheb tasapisi üle juba.
Impsik
MemberÄra osta paska! Sigmad ja Beuerid on saast, proovi näit. Sigma pulsivööd(vist tehtud salvokelgu plastmassist) ümber rinna ja jookse paar kilti, see nii kõva ja paindumatu et hõõrub naha katki! Igal juhul osta Suunto või Polar.Nõus Suunto ja Polar on kõige paremad aga hind on ka vastav. Kui raha vähem võib ka Sigma poole pilgu heita. Sigma kvaliteet sama hea kui Polaril. Sigma pulsivöö pole mul nahka katki hõõrunud.
Impsik
MemberTere!Varsti, 2 kuu pärast on mul lõpetamine ja ma tahaks olla peenikesem. Ma olen 16-aastane.
Ma olen praegu 172 pikk ja kaalun 61 kg. Tahaksin kaaluda u 55 kg.
Kõige täähtsam polegi just kaalu langus, vaid see, et saaksin kõhust lahti.
Ja jalad võiks ka peenemad olla.
Oskate midagi soovitada?
Kahjuks me ei saa rasva põletada ühest konkreetsest kohast, rasv väheneb ühtlaselt igalt poolt. Ühenda treening tervisliku toitumisega.
Impsik
MemberMiks sa Rose soola kasutad/soovitad? Hiljuti huvi pärast ostsin ühe karbi, kuigi kahtlaselt kallis oli.Kui soola kasutada, siis meresoola või Rose soola. Need soolad on väärtuslikud mineraalainete poolest, eriti palju leidub rauda.
Impsik
MemberMina olen oma nohust kiiresti saanud lahti nii:
Määrida nina seest meega. Tunne on ebameeldiv, kuid ükski nohu ei ole viitsinud selles ninas laiata. (PS: Ära tee, kui sul on mee vastu allergia)
-
AutorPostitused