Impsik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Impsik
MemberKõige lihtsam on siiski uus püksirihm osta.
Impsik
MemberKui ma ei eksi, siis hääletanud veel ei ole Lexusl ja Kimbu.Kannaga pähe sulle, ma olen hääle andnud juba hommikul 08:50
Impsik
MemberAga ütleme, et pacman näiteks pole, kes siis on olnud selline, kes teda ikkagi süüdistab, kuigi tglt on ise äkki mafjosnik?Aga ütleme, et pacman on mafjosnik, siis kõik need kes teda ei süüdista, võivad olla ka mafjosnikud. (Nüüd kindlasti mafjosnikud lugesid seda ja hakkavad pacmani süüdistama
Impsik
MemberHääletan: pacman
Impsik
Memberpacman kardab surma
Impsik
MemberKorra juba liigesest välja tulnud jäse võib seda hiljem väga kergesti uuesti teha. Ja kui seda tihti juhtub, siis võib paranemiseks operatsiooni vaja.
Soovitan pöörduda arsti poole, kes täpsustab võimaliku paranemise.
Impsik
MemberKuulge äkki Kimbu on ka maffia.Ta ütles et Pacman ennast kaitsma hakkaks, et niimoodi maffiaid veel elus hoida.

Kõigest üks mõte.
Mh. Ärge nüüd seda viga küll tehke, et mind tapma hakate. Te kahetseksite.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Impsik
MemberIrw, kui lihtne oli teile tünksi teile teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hääletan Samakamees
Kui sa oledki üks meie seast, miks sa siis vabatahtlikult end tappa lased sellisel moel?

Impsik
MemberNo 1 on küll suht kindel.
Mhm. Aiman keda sa silmas pead.
MemberMõtlen siin, et kimmel on ka kahtlane, juba tükk aega loeb seda teemat aga midagi ei kirjuta.
MemberPange tähele Pacman muutis nüüd oma postitust.
Impsik
MemberMis see maffiamehe roll oligi?Sa oled ju maffia liige, sa peaksid ju teadma mis maffiameeste ülesanne.
Memberalessandro on kahtlane
Tuleb ja hakkab lihtsalt oma kannaga vehkima.
MemberMina soovin ka mängida.
MemberTervist.Olen spordiga tegelenud pikalt ning kohati väga edukalt. Tegelen kergejõustikuga ning minu ala nõuab pikkust ja kerget kehakaalu. See selleks.
Probleemiks on siis käed, käte lihased. Muud lihased on mulle meelepäraselt välja joonistunud, kuid käed on vastavalt mu kehale pikad ja peenikesed. Aidake palun mingi kava koostada, mis hõlmab ainult käsi(õlg, biitseps, triitseps, käsivars). Kindlasti on need lihased töös kui ma trennis kang turjal kükke ja asteid teen või rinnalt surun, kuid sellest jääb ilmselgelt väheks.
Tean, et treeningkava koostamine maksab 500.- kuid sellest siin tõotab tulla ju lihtne töö, teile kogenenutele. Tean ka, et tähtis koht on toitumisel, üritan seda jälgida.
Trenn on mul igal tööpäeval ja selle kava võiks ära jaotada nii, et saaks kaks korda läbi teha nädalas, iga päev trenni lõppu midagi.
Ei soovi neid targutajaid, kellest lõpuks midagi abi pole. Minu eesmärgiks pole kulturistiks saada . .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ettetänades.
Mis ala sa kergejõustikus teed?
Küsin, sest ise olen ka mõningaid kergejõustiku alasid teinud kunagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused