iluspoiss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
iluspoiss
Membersoovitaks C vitamiini ja ohtralt
iluspoiss
Memberväga huvitav teema. Olen enda puhul täheldanud et mul kõhulihased pole praktiliselt kunagi “lõdvad” Võibolla ainult pikali lamades. Praegu toolil istudes on ka kõhulihased veidi pingul, see oleks nagu loomulik. Kui lõdvaks lasen kõhu siis on kuidagi veider tunne.
iluspoiss
Member2 x nädalas jõusaalis (laias laastus ühel päeval ülakeha ja teisel jalad) õhtuti kerge sörk 3-4 korda nädalas. Hoiab vormis küll, isegi lihasmassi tuleb kenasti.
iluspoiss
Memberkindlasti õlalihased.
iluspoiss
Membertähtis ei ole mitte pikkus, vaid läbimõõt

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naine on kena kui tal on sex figuur ja ilus nägu, pikkus on suht teisejärguline minu arust. Oleneb muidugi mehe pikkusest ka, reeglina võix naine ikka lühem olla mehest. Mulle kõlbaks naised vahemikus 160-180 täitsa vabalt, ise olen 186. Väga harva kohtan endast pikemaid naisi. 190-sed naised on suht haruldus IMO.iluspoiss
Membersulgpallurile pole jah mingeid jõhkraid valgukoguseid vaja. Ma kahtlen kas sa üldse peaksid valku toidulisandina tarbima.
iluspoiss
Memberno kui sa arvad et on võimalik rinna sisemisse ossa massi lisada nii, et välimist ei mõjuta, siis proovi pingutada oma “sisemisi” rinnalihaseid nii, et välimised oleks samal ajal lõdvad….IRW …et vist nagu ei tule välja jah??? muhahhahaa.
iluspoiss
Membersisemisele osale polegi võimalik spetsiaalselt teha midagi.
iluspoiss
MemberScwartzu ajal minu taeada valku veel ei tuntud (polnud veel leiutatud ka), siis pandi ainult kasvuhormoone ja keemiat jms kraami. Swartzu suuruse kohta niipalju et tal oli hea kopsumaht, tõmbas õhku täis end ja tunduski kole suur, tegelt ta nii suur ei olnudki….
iluspoiss
Member+0
see rinnaltsurumine on minu arust kõvasti ületähtsustatud. Ja mõnel on geneetiliselt juba soodumus rohkem suruda kui teised (lühike ja jässakas, jämeda kondiga isik ntx)
iluspoiss
Membermillegipärast minu puhul see hommikul peale ärkamist pulsi mõõtmine ei toimi. Sain kuskil 80…samas õhtul enne magamaminekut sain 45. Midagi ei klapi siin…
iluspoiss
MemberVaata see on selline sport, et edu jaoks peab kupli all ka kõik korras olema.
iluspoiss
Membermul läheb päevas 1 Farmi kohupiimapasta….. ca 16 EEK 500 g…valke 15,7 % per 100g
Suhkruga peris hea ka. Ülejäänud valgud saab tavatidust….jogurt, piim…liha……midaiganes.
iluspoiss
Member“No üks täiskasvanud Eesti mees peakski ilma millegita sinna 100 kg. tuuri suruma”
IRW, no ega ikka ei pea küll. Ma pakuks et 100 kg suruvad vast 5 % Eesti 20 aastastest meestest. Aga jah, kui oma kehakaal üles lükata siis võib öelda nõrgukesega küll tegu pole.