iluspoiss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
iluspoiss
Memberloomulikult saad lisada massi kaela tahaossa…
iluspoiss
Membertihedamini kui korra päevas ei näe küll vajadust. VA siis kui pask lahti vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga ainevahetus mul ülikiire….
ja teema on rõve tegelt

iluspoiss
MemberMinu arust on see täiesti mõttetu teema. Ma saan aru, et sul on igav ja vaja iniseda, aga ela ennast kusagil mujal välja, mitte siin. Tsiteeriksin siinkohal sind ennast: “Kui midagi asjalikku öelda pole, olge parem vait!!!”
iluspoiss
Memberseda rekordit võiks hoida isik, kellel mingil põhjusel on jalad amputeeritud.
iluspoiss
Memberpeopesi enda poole hoides on ikka tunduvalt lihtsam teha, sest biitseps aitab siis kõvasti rohkem kaasa….isegi ühe käega tõmbab nii mõne korra
iluspoiss
Memberkindlasti on see väga tõhus meetod. Vaadake või sprintereid…ei usu et nad igapäev 60 min kardiot teevad. Sprindivad ja puhkavad vaheldumisi. And fat is no more…
iluspoiss
Memberet naisi saada!
iluspoiss
Memberasi on fake
aru saab selle järgi, et teised vennad nagu poleks üldse huvitatudki kas lebron saab sisse või mitte…teevad omi asju jne…eriti see tyyp kes talle palle kätte pillub
iluspoiss
Membersorry imelaps, aga ma küll su textist mõhkugi ei jaga
??:”>iluspoiss
MemberVäga hea, et keegi selle teema ülesse võttis. Olen ise ka ka sama küsimuse üle endamisi juurelnud.
Siiski arvan et kõht võiks olla võimalikult lame, mitte nagu Ronniel. Temal ongi kõht kõige nõrgem kehaosa ja siiski ebaproportsionaalselt suur. Tekibki küsimus miks? Ei usu et ta meelega oma kõhu selliseks on treenind, ehk on see paratamatu et tema massiga mehel on ka keskkoht üsna jäme. Samas Scharzneggeril oli samuti paras pirakas, kuid tema kõht oli suhtkoht lame, võrreldes ronnie omaga vähemalt. Aga kuidas siis vältida sellise “üle püksisääre rippuva” kõhu kujunemist? Kas tuleks kõhulihast üldse mitte treenida?
iluspoiss
MemberLou Ferrigno (Hulk) on 196 cm..aga üldiselt sellise pikkuse juures kisub asi päris massiivseks juba. Tööd ja vaeva on mitme eest!
iluspoiss
Memberilmselt sellepärast, et kõik muu on nii suur…asi on suhteline vast.
iluspoiss
Memberlamad kõhuli, jalad kuskil all ja painutad ülakeha ülespoole. Võtab ka reie tagaosa väga hästi
iluspoiss
MemberNo vaevalt et näiteks Ronnie coleman naisi pöördesse ajab, aga üldiselt on ikka parem olla mõnusalt musklis kui 2 konti ja kusehais…see on hea ütlus. Paljudele naistele ei meeldi musklimeeste väidetavalt suur ego ja ka see, et nad “elavad” saalis ja naise jaoks ei jääks aega. Saali peale läheb küll oma aeg, aga igal inimesel oma hobid ju, mis aega röövivad. Mõnel nohikul raamatu lugemine või onamine jne jne.
iluspoiss
Membervaadake:
http://politicalhumor.about.com/library/im…dthenandnow.htm
nagu näha on arnold täiesti tavaline vanamehepäss. Kunagi oli tal väga võimas rind, aga nüüd on rinnalihas taandarenenud ja nahk seal koledalt kotti vajunud, aga samas enam-vähem tavaline päss ikkagi.
AutorPostitused