ilona001
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
ilona001
MemberLoen siin midagi kirjutanud olete ja ise toitun ka toitumiskava järgi. Küll aga söön hommikusöögiks ainult kaera-ja riisihelbe putru ning kohv koorega kõrvale(pluss vitamiinid). Küsimus siis suurele ringi, et kas peaksin hommikusöögiks rohkem sööma hakkama?
Vabandan muidugi ette ära ka, et kellegi teema alla kirjutan, aga ehk on lootust siit lisaks nõu saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu eesmärgiks on kõhult(sangad, punnkõht) ja tuharatelt alla saada- muuga olen rahul. Aastaga olen muidu alla võtnud -10kg ja nüüd kaal seisab ja seisab.
Millist toitumist eelistate? Mida peaks välja jätma KOHE kindlasti?
Pikkus on mul 169cm ja kaal 57-58kg
Päikest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ilona001
MemberOlen siin nüüd juba mõnda aega ringi kolanud ja mõelnud, et äkki hommikul peaksin peale pudru, moosi ja kohvi endale veel miskit tegema? Kuigi varem ei söönud ma hommikul mitte midagi, kuid nii olen seni teinud:
Hommikusöögiks: Kaera- ja riisihelbe puder moosiga, kohv koore ja suhkruga
oode: puuvili( et siis õun, mandariin vms)- Tavaliselt ei tea mida oodena süüa
lõunasöök: kartul, riis või makaronid liha ja salatiga( siis külmkaste või jahukaste) – viimasel ajal olen sojakastet lisanud
siis jälle oode: puuvili
õhtusöök: sealiha,kana või kala juurviljadega
Vahepeal siis joon ka vett, kohvi vms.
Nüüd olen mõnda aega harjumusest juba söönud, et juba pähe kulunud mismoodi sööma peaksin. Aga jah oodena ei oska miskit süüa. Kardan alati, et võtan midagi valet, mis pigem kasvatab mu kaalu.
ilona001
MemberTere
Aitäh vastuse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 169cm pikk. Normaalne kaal iseenesest, kuid ei ole siiski vorm millega ma 100% rahul oleksin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Probleem selles, et kõht punnitab kergelt ette ja tuharad ei ole vormis.
-
AutorPostitused