IkoOn
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
IkoOn
MemberTrennis näeme, raisk!Mu postituse all ka tabav hüüdlause..
Cheat on your girlfriends, not on your WORKOUTS! – indeed, humoorikas hüüdlause.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>NO PAIN, NO GAIN! – suhteliselt hea video selle kohta Jim Carrey’ga. http://www.youtube.com/watch?v=RKt8B00rnbo
Whatever the mind of a man can concieve, it can achieve. ” – W. Clement Stone [1902-2002]
”The world ain’t all sunshine and rainbows. It’s a very rough, mean place, and no matter how tough you think you are, it will beat you to your knees and keep you there, permanently, IF you let it. You, me, or nobody, is gonna hit as hard as life, but it ain’t about how hard you hit. Its about how hard you can GET HIT and KEEP MOVING FORWARD. How much you CAN TAKE and KEEP MOVING FORWARD. If you know what you’re worth, then go out and GET what you’re worth! But you got to be willing to take THE HIT.” – Sylvester Stallone.
veebruar 24, 2010 at 7:53 p.l. in reply to: Treeningujärgne lihasvalu, delayed-onset muscle soreness, DOMS #237753IkoOn
MemberVäiksena kogesin tihti seda eelpool mainitud ”growing pain”i ja vahel harva tuleb nüüd – 19 aastasena, ka seda ette. Just peale puhkuse perioodi, kui teha üks korralik jõusaal, siis hakkavad öösel jalad ”kasvama”, see on jube ebamugav tunne mis ei lase magada ja erineb täiesti trenni-järgsest valust. Järgmine päev suudan ka kogeda ”lihasvalu” raskest trennist. Lihtsalt mainin huvitavat fakti.
IkoOn
MemberKuidas see peaks välja nägema ?Ma ei ole kahjuks väga tuttav kindlate terminitega, ma mõtlesin 45° jalapressil teha suhteliselt kiireid seeriaid, mitte jõudu arendades, vaid kiirust üldiselt.
… ja seljapingil tõesti annavad tunda reie tagapealihased.
IkoOn
MemberSee “kuivus” pole midagi muud kui madal rasvaprotsent ning selle sa saavutad toitumisega.Kükkide kohapealt- hakka neid tegema, ega see ülakeha sul iseenesest tugevaks ei lähe. Tee ka näiteks jõutõmmet mis arendab hästi alaselga mis peaks su kükiraskuste vastupidavusele kaasa aitama.
Selge.
Ülakehale ma pööran muidugi tähelepanu, kuid see ei jõua nii kiiresti järele. Ma teen seljapingil 25kg kettaga seeriaid, alaselg peaks olema tugev, kuid alustan ka siis jõutõmbega.
Tänan.
IkoOn
Memberülakeha on kuiv, siis peaks alakeha rasvaprotsent samuti madal olema, lihaskiud väljas jne?Jalad on pakus siis nagu liiga suured lihased v?
Hack-kükk tundub huvitav, tänan.
Täpselt nii … peaks. Ülakeha rinnalihased, käed, kõhulihased eksisteerivad visuaalselt, käevartel on veresooned ka hästi näha, suhteliselt kuiv, kuid muidugi tahaks enamat.
Reielihase ümbermõõt on ~60cm, suured, sellepärast ma usun, et kuivus aitaks neid väiksemaks teha – võib -olla.
IkoOn
MemberMis tähendab “turi ei kannata vajalikku koormust”? Milles see väljendub?Ma pean kasutama suuri raskusi, et jalad saaksid koormust. Ülakeha ei kannata seda välja, mida kükid vajavad.
IkoOn
MemberRasvaprotsenti madalamaks—lihast kuivemaks, saab ikka eelkõige hea toitumisega. Teistsugused harjutused on head vahelduseks ning mingi tehnika parandamiseks või lihasekuju natukese muutmiseks.Rasvaprotsent on alla 10ne ja toitumine on suhteliselt kontrollitud, nagu sportlasel olema peab. Ülakeha on suhteliselt kuiv, kuid jalad on nagu pakud, ei kujuta ette milliseid harjutusi peaks tegema …
-
AutorPostitused