Ikkreh
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ikkreh
MemberKavatsen osta,rääkige kui on, hea kui tihti tarbima peaks.No kuule siin on sellest juttu juba olnud, kasuta otsingut selle jaoks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkreh
MemberMis tähendab “Niimoodi ongi”? No ongi jah niimoodi – lehekülg steroididest, mis siin arusaamatut on?Sama tahax ma ka teada
Mis seal imelikku siis on
MembertereKas keegi on kursis nende rasva % mõõtmis vahenditega, kus pannakse kirja sinu kaal, pikkus ja vanus, täna huvipärast lasin endal sellega r % mõõta ja masin näitas mingi 18% , selle peale soovitas protsessi tegija mul oma toitumine korda seada ja trenni teha kuna minu vanuses ei tohiks selllised näitajad olla.
Imelik on see, et olen u 2,5 aastat regulaarselt jõusaalitrenni teinud ja mingit Üleliigset rasva kyll rippumas pole, kas on võimalik et tegu on mingi sisemise NÄITAJAGA ja kas saab seda Jaapani masinat yldse usaldada???
Räägiks siis sinu vanusest kah ennem?
Ise küll kursis pole selle vahendi tõhususest aga minu arvamus selline et ega ta nüüd nii täpselt ka ei näita seda %
MemberSelline küsimus, et mida peaks tegema, et võimalikult kiiresti suudaks suuremaid raskusi suruda??Kunagi kaua aega tagasi suutsin nii umbes 55kg. seeriaid teha. Nüüd max. 30kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja natukene imelik on kangiga vehkida, kui ainult kaks väikest parankat seal otsas on.
Kiiresti küll ei saa midagi minu teada:-D Ikka aega ja vaeva tuleb näha, siis ongi asi huvitavam ka:-) Mis kasu sellest oleks kui saaks paari trennis käidud korraga 5korda suuremaks, mõnele võibolla oleks kasu kes kiiresti suureks tahavad saada, mina aga võtan asja mõnuga:P Kuhu sul siis nii kiiret sellega
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkreh
MemberTahaksin reitelt ning tuharalt natuke rasva põletada ning mõtlesin osta Pyramid power-i, mis elektriimpulssidega lihast treenib ning seega peaks ka rasva põletama. Eesmärk on rasva põletamine, mitte lihaste kasvatamine!Trennis käimiseks aega pole, aga Pyramid power-it kodus kasutada oleks küll väga mugav.
Kui reaalne on, et see ka töötab – rasv natukenegi põleb? Kahju see ilmselt ei tee, aga kui on lootust, et see mingilgi määral rsva põletab, siis sellest rahast mul kahju pole – maksab umbes 200 EEK.
Ja paluks põhendustega vastuseid, mitte niisama sõndade loopimist!
Ette tänades,
Anx
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise sellistesse vidinatesse ei usu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkreh
MemberMõte oleks siis hakata käima jõusaalis,aga ei tea millest ja kuidas alustada,äkki oskab keegi aidata?Alguses tahaks lihasmassi kasvatama hakata.
Irw, no tõesti, kasuta ka oma pead natuke, otsing on olemas ja foorumis on tõesti palju sellest juttu olnud!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Alusta sellest, et vali välja jõusaal kus tahad hakata käima, küsi nõu treeneritelt või tegijamatelt keda seal leidub. Kiiresti ja kohe ei saa sa midagi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aega ja vaeva läheb vaja sellejaoks!
MemberTervist!Olen nüüd käinud nädal aega jõusaalis ja hakkasin mõtlema toidulisandite peale. Küsimus siis selline, et kas neid peab igapäev sööma, või võib ka ainult treeningpäevadel? Kuna muidu läheks see mulle liiga kulukaks. Oleks siis vaja nii, et toidulisandite peale läheks kuus u. 200.-
Jään huviga vastust ootama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alguses kuna oled tõesti nii vähe käinud alles pole mõtet raisata raha nende peale
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Toitu korralikult ja saad tavatoidust ka oma päevase valguvajaduse kätte, kui oled mingi paar kuud juba ära käinud tule tagasi ja küsi uuesti:) Edu!Ikkreh
Membereks igaüks ise teab millal tahab hakata tegelema sellega, mingeid vanusepiiranguid sisse saamiseks pole
MemberTööriistad>harjutustepank-vaata sealt harjutusi, tööriistad>treeningkavad>algajate kava.
Või telli endale toitumis- ja treening kava.
Edu!
MemberSee nr28 on päris korralikkude lihastega
MemberKas pärast ka teiste lihasgruppidega järgi jõuad? Kui jah, siis miks mitte, aga eriti ei soovita, parem oleks teha ikka kõike
MemberSöö rohkem kui kulutad! Lihtne. Proovi igal võimalusel kui saad midagi näksida. Päevas peaks olema vähemalt 4-5 söögikorda, väiksed näksid vahele. Söö valgurikast toitu, pudrud, juust, kohupiim, jogurt jne.
Ise ennem sõin kõike mis juhtus, nüüd enne kui ostma midagi hakkan vaatan enne millel jälle rohkem toitained saaks jne. Ja kava tundub sul küll liiga ränk. Kui alles alustasid peaksid ikka 2-3 kuud tegema algajate kava järgi, et lihased saaksid n.ö stardilaksu. Ise teen 3 korda nädalas ja tundub piisav olevat, kui nädalas teed 6 korda ja 1 päev puhkuseks siis on asi ikka väga valesti, lihased vajavad puhkust ja kõige parem olekski kui käiksid ülepäeva. Enda seis tundus ka saalis käima hakates lootusetu, kuid nüüd on kihk suurem ja kohe kisub sinna saali poole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ka tulemused on näha:)Nii et jah, korrasta oma kava ja mõtle toitumise peale!
Edu!

Ikkreh
MemberMa panen sheikerisse 300ml mahla ja 3spl. proteiini, kui ma segan läheb see jube vahtu, kas ma loksutan seda liiga palju või ta lähebki vahtu?Alguses lähebki suurest loksutamisest vahtu, vahepeal võta kork pealt ära ja oota kuni on hea ühtlane sheik
Memberkreatiin mõjub maksale kui selle tarvitamisega üle pingutad.
Ikkreh
Membersoovitan nagu teisedki, kuna kaalud nii vähe, siis pole praegu küll mõtet mingeid lisandeid näost sisse ajama hakata. Tee endale mingi põhi asjale juba alla ja mine otsi mõni hea jõusaal! Ka toitumine ja puhkus on tähtis! Edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused