Ikkreh
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ikkreh
MemberNing mina soovitan algajatel enda jaoks lahtimõtestada sõna “otsing”.Ja algajate ABC
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkreh
Memberise panin kunagi valesse lukuauku oma võtme(see juhtus veel ühe pensionäri oma olevat) ja ma mõtlesin et ma jäängi nüüd sinna ….ja see nägu mis sellel vanal daamil peas oli on küll miljonit väärt nägu,mõtles teine et ma kavatsesin ta kapi tyhjaks teha ja ta väärtuslikud oriflame sussid minema viia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seda oleks ise ka heameelega näha tahtnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkreh
MemberTõesti on ju jah olemas tööriistade all treening kavad, arvan et valikut on ja peaks sobima küll!
Ikkreh
MemberEks ta jah ikka biica ja seljale mõjub.
Ikkreh
MemberHeh, kohe näha et ühe gängi poisid
Kui sa kasutad maitseta, siis piimaga on isegi parem juua, kui veega, siis pane kasvõi Trauben Zuckerit juurde. Muidu sidrunimaitseline vees segatuna Traubeniga on super!!!
Noh, võib-olla tundub nata magus, aga harjub ära 
Just just cäps
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkreh
Memberise kasutan sama, whey 8100 ja sidruni maitselist..segan veega ja trauben zukerit juurde ja läheb(Y) ei ütleks küll et halva maitsega oleks
Ikkreh
MemberNii siis …. olen 13 aastane poiss, kes kaalub 40kg….
natuke vähe võitu või mis?…..
sooviksin siis oma kehamassi kergitada 50-55kg peale… ning samas ka muskleid ning üldse keha vormi ajada… praegu ma ntx ei jõua üldse lõuga tõsta ja olen nagu kilu pealekauba:S niiet siis palun aidake…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Siin on sellise sama murega postitusi palju, loe ja kasuta otsingut!
Ikkreh
MemberMa pole veel trenni läinudki aga juba on kõht tühi.Järgmisest nädalast hakkab kõik peale.
Enne olen teinud noh nii kuidas viitsin ja kui üldse viitsin,ei midagi kindlat.
Jõukas käisin kevadel ka mingi paar kuud,nädalas 1 või 2 korda ja hiljem ujumas.Kui kasutegur oli väike ma arvan,sest rohkem sai niisama sõbraga juttu aetud ja ei midagi muud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niiet,võileiva ja kohvi korrad tuleks üldse ära jätta??
Ja millal on parem Fat Burner alla laksata,enne või peale trenni?
Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära jätta pole küll mõtet! Kiudained saab sealt ja paar viilu leiba/saia midagi halba küll ei tee.
Ikkreh
MemberUurisin siin neid treeningkavasid,kuid paar asja jäi siiski arusaamatuks ja kõik foorumi teemasid ei ole jõudnud ka veel läbi lugeda.Loodan,et keegi ei pahanda kui küsin võibolla tõesti juba enne küsitud küsimused üle:
1.Kui võtta näiteks algajate kava: harjutused seeriad ja kordused.Siis kas see näeb ette seda et ma teen näiteks 3 seeriat sama harjutust üksteise järgi(+iga seeria vahel 30 sek. paus),või teen kõik harjutused järjest kolm korda(kõigepeal ploktiõmbed 1x järgmisena õlalihastele lendamine 1x jne..kuni kava lõpuni ja siis otsast peale)??
2.Kas treeningu ajal joomine (alkoholi vaba jook
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) on lubatud,või võib juua alles peale treeningu lõppu?3. Kuigi ma pole veel trenni tegema hakanud, on mul siiski pidevalt kõht tühi…söön päevas umbes 4 korda,millest 2 korda söön kõhu mõnusalt täis.Näiteks praegu kell 0.22 mu kõht koriseb!Millest see tingitud on??
olen 19 ja kaalun 84.4 kg,pikkus ~185..
4.Mis kaalus hantlid, kangid ja plokid peaksin valima,kui pole enne eriti jõusaalis käinud??V.a need mõned harvad korrad kevadel.Siis erilist kava ei olnud,kuid kõike kus sai kaalu määrata tegin 25-35kiloga.
Kas on mõtekam alustada väiksemate raskustega kuid rohkemate seeriatega või vastupidi?
5.Mitu korda päevas peaksin sööma,kui plaan on käija jõusaalis E,K,R,P ja jalgpallis T ja N (kas niipalju trenni on üldse mõtekas)??
Juustu,piima,keefiri söön/joon palju ka niisama.
6.Kas peale jõusaali sauna võib ronida?
See oleks esialgu kõik…
Kuna võtan praegu asja päris tõsiselt ,siis eelkõige on oodatud uut infot andvad ettepanekud ja vastused.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1. 1 Harjutus ikka korraga..et siis kui on ntx lamades surumine 3 x 6-10 siis teed need 3seeriat ära koos puhkepausidega ja võtad järgmise.
2. Mitte et kas on lubatud vaid on just hea kui jood, kas siis paljast vett või mingit muud jooki, see mis endale parem tundub seda joo.
3. Kui pikkade vahedega sul söömised on?
4. Selle pead küll sa ise endale paika panema, keegi sulle sinu eest neid paika panna ei saa, ei tea ju paljuga jõuad teha. Parem oleks muidugi kui alustad ikka väiksemate raskustega, pole mõtet kohe lammutama ja härga mängima hakata kuigi ise ei jõua vb tehagi sellise raskusega. Väiksem raskus ja saad ka korrektsemalt sooritada oma seeriad.
5. Ise tunned, kui jõudu on siis miks mitte, aga üle ka ei tasu pingutada kui ületreeningusse ei taha sattuda. Hea oleks 4-6 söögikorda iga 2h tagant nt. Igakorraga täis ei ole vaja kõhtu täitsa süüa sest organism ei jõua seda kõike korraga ära seedida, pigem väiksemad söögikorrad. Jogurt, kohupiim ja muud piimatooted on head, aitavad asjale kaasa.
6. Vat selle kohta ei oska ma öelda hetkel midagi..Ega midagi hullu ta ei tee vast, pigem lõõgastab. Las targemad annavad selle kohta infot.
Edu!
Ikkreh
Memberolen kuulnud jah, et selgroo juures pidi kõige valusam olema, aga pole midagi, mõtlen õnnelikke mõtteid ja kannatan ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>neid õnnelike mõtteid jätkub niikauax kuni üle närvi jälle nõel tiksub
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkreh
Memberps. see koht pidavat kõige valusam olema, kuid kunst nõuab ohvreid.EDU!
On palju palju valusamaid kohti
Aga eks see on ka jah üx valusamaid, eriti kondi kohtade pealt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ai kui mõnus, tuleb enda oma meelde kui oli tegemisel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkreh
MemberMina treenin 2 korda nädalas.korraga kaks tundi.Kui alustasin tegin trenni iga 7 või 8 päeva tagant.Ei kasuta ühtegi toidulisandit.peale trennin võtan 5g kreatiini ja see on kõik.Mina kasutan toidu aineid.Siiamaani on mu jõud ja lihased pidevalt kasvanud.
Ei kasuta ühtegi toidulisandit ja siis järgmine lause oli et peale trenni võtad 5g kreatiini?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis ikkagi kasutad ju.Ikkreh
MemberKulla mees, kuda sa sinna jõusaali üldse läksid kui sa pulbrit ei võta.Pulber on hää – ainus kõrvalmõju on et till võib küljest ära kukkuda.
Pulbrit tuleb hakata kuu aega enne võtma ja kui kuu aega oled pulbrit võtnud
ja selle ajaga pole till küljest kukkunud alles siis võib minna jõusaali.
Hahhahaa
eks ta nii kipu olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkreh
MemberKuradi pullid komentaatorid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naeravad nagu ei tea mis oleks juhtund
Karmid väiksed mehed olid küll muidu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hea hea
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkreh
MemberKuna plaanin teha endale tatoveeringut, siis tekkis üks küsimus.Olen umbes aasta aega jõusaalis käinud ning pikas perspektiivis on plaan veel vähemalt 10 kg lihast juurde võtta (hetkel vanus 18, pikkus 182, kaal 75).
Kuid kui ma teeksin praegu endale nt seljale tatoka, siis kas kaalus juurde võtmine rikub selle väga ära? Venitab vms…
Kas kellegil on äkki sarnaseid kogemusi?
..tänud ette
Heh..endal on mitu tükki lausa neid ja pole siiani välja venind ükski kuigi areng on täitsa hea..eks ta pikapeale ikka mõjutab..kui tahad selja peale teha siis ma ei usu et seal midagi juhtub sellega..saan aru kui biica peale vm siis küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused