Ikkreh
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ikkreh
MemberTervist! Mul üks küsimus ma tahan endale osta proteiini. Ise tegelen juba 9 aastat judoga. Trennid on 3 nädalas 2 tundi kestavad(maadlustrennid) ja nädalavahetustel käin jõusaalis. Olen uurinud neid proteiine, kurat neid on niipalju et ei tea isegi millist valida! Käisin Tartus Powermani poes ja seal soovitati mulle WHEY 8100! Kas see on hea toode või on midagi muud parem võtta! Olen 15 aastat vana, pikkus 175cm ja 76kg.
Ise hakkasin 100% Whey Gold Standard’it just kasutama. Ja olen rohkem kui rahul! Lahustuvus ja maitse on lihtsalt super!
Et kui rahakott kannatab siis võid seda proovida, aga on ka muid häid protekaid 
Ikkreh
MemberUsu või mitte, aga see on minu esimene tõsine postitus üldse siin foorumis. Loodan, et saad asja ivale pihta. See on tegelikult üsna nukker.Selge siis!
Ikkreh
Membertere olen 11 aastane poiss ja surun rinnalt 35kg oskab keegi öelda kui kiiresti hakkan suruma 235kg ja kas valgud on väga mürgised steroidid sest emme ütles et kes valke sööb see jääb sõltuvusse ja sureb ära ja sõber dimitri ütles et kopli turult saab soodukaga kasvuhormooni et kas tasub nagu osta vä ja issi ütles veel et musklite kasvatamine tapab ajurakke ja lõpuks muutuvad lihased üldse rasvaksma kaalun praegu 95kg ja plaanin hakata dieeti pidama ja sellepärast ostsin juba telekast patterflaiäbsi ja tahtsin veel küsida et kas ma nüüd süüa kah tohin midagi sest minu sõbranna olga soovitas et vett peaks kindlasti jooma sest seal on üsna vähe rasva ja et üle 500 kalori ei tohiks päevas süüa sest siis lähebki paksuks
aitäh kui keegi viitsib vastata

Sa oled ikka eriline naljamees oma arust ju
Kõik naeravad!
Enam lollimat juttu ei oskand välja mõelda??Ikkreh
Memberhmm… I päev tuleks minule liiga karm
rind ja selg võtavd mõlemad ikka korralikult läbi ju
ma olen selle oma kavaga ses suhtes väga rahul, et kõik päevad on enam-vähem võrdse pikkusega (1,5-2h) ise mõtlen vb õla trenni millegiga ära vahetada, kuna piale rinna trenni on tunda, et õlg suht väsinud…
Eks ta igale ühele on jah suht erinev, aga see oli minu poolne soovitus

Kaua trenni oled teind?
Ikkreh
Memberendal sama mure, et üle 3x väga saali ei jõua nädalas
kasutusel on hetkel selline jaotus:
I päev: rind, õlg, trapets
II päev: selg, triitseps
III päev: biitseps, jalg
…taastumisega hetkel probleeme ei ole, nii et võid proovida

see variant oleks vast parem
I päev: rind, selg, triits
II päev: õlg, biits, käsivars, kõht
III päev: jalad
Kasutan ise ka seda hetkel ja taastumine on hea!
Ikkreh
MemberKüsimus selline: kui ma treenin samal päeval kahte ülakeha lihasgruppi ja lisaks jalgu või kõhtu, siis milline oleks õige järjestus (kui seal üldse mingit vahet on)? Ehk siis näitena- kas on ok, kui teen kõigepealt näiteks rinda, siis jalgu ning seejärel selga, kuna jalatrenni ajal on ülakeha puhata saanud ja jõudu on rohkem? Või peaks ikkagi rinna ja selja järjest läbi võtma?Parem oleks siiski kui teed ikka alakeha ja ülakeha eraldi päevadel!
Ikkreh
MemberMulle ilgelt meeldiks , kui uueks kasutajaks ei saaks end enne teha, kui ei ole läbitud kohustuslik küsimustik .See oleks küll hea(Y)
Ikkreh
MemberLike everybody would say”Kasuta Legendaareset Otsingut”.
Ikkreh
MemberPäris suured poisid!
Jalad on küll mõndadel ikka karmid! 
Ikkreh
MemberOh jumal. Lase käija, aga siis ära tule siia hädaldama et arengut ei ole ja väsimus jne. Sest kindel laks on sellise mõttega sul see, et ületreening. Puhkus käib ikka asja juurde!
Ikkreh
MemberParem hilja, kui mitte kunagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda küll
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks õnne vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkreh
Memberkõva tegija õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mis sa enam õnne soovid paar kuud möödas juba
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkreh
Memberkas puhkepäevadel peakv vähem valku tarbima?Minu arvamus on et pole mõtet. Ise saan ka tavatoidust oma päeva koguse kätte mis vaja, aga trennipäeval peale trenni siis küll jah võib kui soovi on!
Ikkreh
MemberSiin oli alles sellest juttu..Kasuta otsingut ja vaata vanemaid teemasid! Endal nendest puudu ei tule ja pole siiamaani välja venind ei üx ega teine kuigi areng on toimund ja päris suur!
Ikkreh
MemberMulle meeldis see artikkel – prindin välja ja lähen nüüd lendlehti jagama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris hea artikkel jah oli, algajatele hea lugemiseks! Cäps sul pole printerit
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pead siis minu juurde jälle tulema ja printima, siis jagame koos
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused