Ikkreh
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Ikkreh
MemberKõige lihtsam oli nii, et võtad pöidla ja keskmise sõrmega randme ümbert kinni ja kui sõrmed kokku ulatuvad täpselt, oled mesomorf, kui üksteise peale, siis ektomorf ja kui ei ulatu kokku, siis endomorf.Selle järgi ma olen ektomorfi poole kalduv mesomorf.Sama on ka siis minul
Ikkreh
MemberEi ja pole plaanis ka!
Ikkreh
MemberPäris hea oli
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõni koht ajas naerma küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkreh
MemberTrance, hip-hop, hardstyle, eesti muusika ka kuulatav
MemberÕnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mis nimeks ka saab?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õnne õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ikkreh
MemberKas keegi oskaks väheke rääkida teemal “algajad ja kreatiin”. Olen lugenud, et algajale seda ainet ei soovitata võtta. Kas lihtsalt seetõttu, et sellest pole erilist kasu või siis hoopis mõjub lihaste arengule kuidagiviisi negatiivselt?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Või siis võtta lihtsalt vähem? Muidu ju pidi jõudu/vastupidavust natuke juurde andma ja tänu sellele jõuab trennis rohkem teha, lihased suudavad kaua töötada jne. ning tänu sellele peaks treeningu mõju parem olema?Kui oled tugeva põhja alla ennem teinud ja areng on aeglane siisvõid küll kasutama hakata, ennem pole erilist mõtet! Neg. ta ei mõju kui tarvitad nii nagu on soovitav tarvitada. Sellest on siin juttu küll ja pakendi enda peal ka kirjas kui palju ja mida

Ikkreh
Member1)Nii siis kysimus,et yx osapool r22gib sellist juttu- a)kui teed trenni 2ra ja j2rgmine p2ev on lihas valus on trenn l2inud asja ette.b)kui teed trenni 2ra ja lihas on valus j2rgmine p2ev,v6ib see olla tingitud yletreeningust.
Kumb v2ide on 6ige?
2)Ja veel,et kui teha siit amazonist v6etud 4x n2dalas kava teha nii
Esmasp-j6usaal
teisip-jooks 30-40min
kolmap-j6usaal
neljap-jooks 30-40min
reede-j6usaal
laup-jooks 30-40min
pyhap-j6usaal
Ja j2rgmisel n2dalal samamoodi kordub.
Et kas sellega yle ei pinguta?
Ait2h.
See ,,a” variant kipub ikka õigem olema. Ise lausa naudin seda lihasvalu, sest tean et järelikult läks trenn asja ette ja lihased said läbi töödatud! Tahaks jah teada, et mis su eesmärk on? On edasi parem nõu anda
MemberUnehäired võivad tulla ka sellest ,kui õhtul liiga kaua arvuti taga istutakse.Mul on ka tihti nii,et kui istud hilja arvuti tag,siis ei tule und.Äkki on ka sinul sama probleem?Minul on vahest nii küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga huvitav miks see nii on..? Arvuti taga passimine just teeb uimaseks ju jne.Ikkreh
Memberon selline küsimus et kui ennem pole tarbinud neid aineid siis mida kõige esimesena soovitaksite?kas massilisajat või valku?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja millist valku või massilisandajat täpsemalt:)
suured tänud

Selle laadseid teemasid siin küll, kasuta otsingut!
Ikkreh
MemberIse kasutasin seda Pro Gainerit ja olen väga rahul! Aitas massi kasvatamisele kaasa küll! Aga ega paljalt selle söömisest kilod ei tule!
Ikkreh
MemberNo ma arvan, et mees ei tohiks siiski selline siidikäpp olla, et kardaks, et hõõruma hakkab. Ja käed harjuvad väga kiiresti ära. Ja selleks, et ei libiseks, kasutatakse magneesiumit. Ja randmetele pannakse randmesidemed.Igaüx kasutab kes tahab, kes ei taha see ei taha, igalühel vaba valik!
Ikkreh
MemberPäeva paigutus on küll jah sul natsa kehva..Ja kohe mis silma hakkas oli seeriate arv?!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Milleks sa neid sama palju teed kui kordusi? vähenda 3-4 peale siis juba läheb. Aga lihtsam vist tõesti võtta siit mingi kava ja selle järgi teha, või kui nendest ükski ei sobi siis lase spetsjaalselt koostada endale.detsember 4, 2006 at 8:26 p.l. in reply to: Mida ja kui palju teha enda vanuse ja kaalu kohta? #97265Ikkreh
Memberkui saad 16, siis hakka trenni tegema. Ja arvan, et hakkad kasvama kindlasti. Aga massi sellest ei tule.Millest sa seda järeldad et massi ei tule?? Kui õigesti toitud, puhkad ja korralikult trenni teed siis tuleb kõik mis tulema peab!
Ikkreh
MemberIse ostsin paar päeva tagasi whey gold standardi ja siiamaani on küll kõik hästi. Märgiks ära et lahustuvus on super! Ja ka maitse on ülihea (shokolaad) piimaga segades nagu kakao