icebrker
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
icebrker
MemberJa see on ka väga tähtis punkt seal artiklis, et piim ei lase toidul kehasse imenduda… Et muu toit koos piimaga on sama mis lihtsalt piim … Et ühesõnaga piima eraldi…
Ma pole piima poolteist aastat tarbinud… Igaks juhuks võtan kaltsiumit…
Ma olin kunagi väga suur piimasõber… liitreid päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hambad väga kehvad… eks need võivad geenides ka olla… vaatab mõne aasta pärast, kuidas luude seis on…icebrker
MemberJärg esimesele osale – http://forums.fitness.ee/index.php?showtop…929&hl=piim – kus artikli autorit sõimati ikka päris mõnusalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja ega ma imesta – liiga pinnapealne.Kuna ma tean, et kõigil on tänapäeval kiire, siis teen lühikokkuvõtte.
1. Pastöriseeritud piim – väga halb! Kahjuks poest muud ei saa.
2. Piima tuleb juua ilma muu toiduta!
Miks? Siin on põhjalik artikkel:
icebrker
MemberVõid küll õhtul peale trenni süüa.Magades kulutatakse energiat 65 kcal/h. Magad 8 tundi, seega 65×8=520 kcal kulub energiat. Glükogeenivarud lihastes ja maksas tuleb ka hommikuks taastada, nii et ma ei näe probleemi kui kõht tühi on. Väga palju muidugi ei tasu süüa, sest öösel on siiski ainevahetus aeglustunud ja täis kõhuga on väga ebamugav magada.
Ma olen 2 kuud nii söönud. 9 aeg +400 cal (300g kartulit, 2 banaani) ja 85g kana. Seda 3 korda n2dalas peale trenni.
Rasva l2ks v2hemaks kuna ylej22nutel p2evadel k2in aeroobset tegemas ja s88n minimaalselt.
icebrker
Membermulle tundub nagu sa tahaksid ennast sellega üle doseerida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul sõber rääkis et üks breikar jõi ära 12 red bulli ja süda lõi nii kiiresti et lõpuks haiglas ütles süda ülesse ja oligi kutu
ma loodan et sa sellega ei liialdaKüsimus, kas see breikar kaalus 6 kg, et 12 red bullist ära suri?

Siin on sait mis arvutab erinevate jookide surmavad annused – http://www.energyfiend.com/death-by-caffeine/
icebrker
MemberNo mõtled seda EAS phosphagen hp d? Telli Bodybuildingust
Ma alles tellisin… krt oleks pidanud cell-tech’i ka lisama…
ps. Ostsin natukene rohkem kui endale vaja twinlabs’i multivitamiini ilma rauata… 180 tabletti 1x kord p2eval . Seega myyn.
Krdi kallis kraam… 90 tabletti on eestis 410 (soodushinnaga) … aga sams sellist multit annab otsida
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>icebrker
MemberHmmm Dextro ( http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=308 ) + suvaline puhas kreatiin peaks sama v2lja tegema…
Õigus?
selltekk siinsamas olemas, teist pole kuulnudkiEi n2inud cell-techi siin
icebrker
MemberTarbisin seda oma dieedi ajal n2dala… vahet ei olnud… kaalust v6tsin sama palju alla nii enne kui peale n2dalast tarbimist
produkte on miljoneid. ei tasu ennast petta. dieet on ainuke lahendus, mis kindlasti toimib.
icebrker
Membertahax isegi niisama huvi pärast endagi rasvaprotsenti teada, kuid parem vist ikkagi see, kui seda teostab professionaal. Kas keegi teab äkki, kui palju see teenus üldse mazab?
icebrker
Memberenne jõusaali ja selle esimesel poolelKui pool tundi enne jõusaali alla kulistan korraga – peaks sama välja andma vast…
icebrker
MemberHaapsalus Kastani poes on 16 see roheline. Olen mõned korrad nüüd ostnud.
Millal muidu tarbite? Ma võtsin enne aeroobset yhe sisse.
icebrker
MemberMa siin l6in ka esimest korda kokku et palju p2evas valku ja rasva saan. Tulemus tuli siis 208 g valku ja 29.46 g rasva. Kuidas sellega on? Kas 2kki valku saan liiga palju?
icebrker
Member.See valem on vale, sest 220 – 19 * 0.75 ei võrdu 150. Äkki peaks valem olema (220 – vanus) * 0.75
Jah. Minu viga. Sulud puudu.
See kehtib ainult sellel juhul kui vaadatakse rasvapõletust paari tunni jooksul peale tegevust. Uuemad uuringud, kus jälgiti ainevahetust 24h lõikes, siis see meetod osutus pikas perspektiivis just ainevahetust ja rasvapõletust AEGLUSTAVAKS.Oskad ehk linki anda sellele uurimusele?
Me ei ole teinud mingeid uurimusi kui vaid enda peal.Seda viimase kolme kuu jooksul – otsustasin su poolt voorumis räägitut siis ka proovida.Tulemus:-10kg.Siis kolme kuuga 115kg pealt 105kg peale.Ainuke,mida muutsin,et hommikusöök on nüüd enne aeroobset.Lihasmass praktiliselt vähenenud ei ole – jääb mulje,et organism on hakanud toitu paremini omastama.Jõunäitajad on veidi isegi paranenud …,
icebrker
MemberÄkki keegi võtab mõne lausega kokku mida Anthony Ellis ( http://www.fastmusclegain.com ) ütles ja mis olid põhitõed.Sellel lehel ongi asi kokku võetud. Tahad kokkuvõtte kokkuvõtet? Ole järjepidv, ole järjepidev, ole järjepidev!!!
Ma annan sulle ühe teise artikli – http://www.t-nation.com/findArticle.do?article=291seven2 – toitumise 7 põhialust. Tark jutt!
icebrker
Memberkusagil ma lugesin et keha vajab rohkem energiat ja hakkab lihaseid lagundama…kas se on loll jutt??hakkab lagundama jah kui toidust piisavalt valke ei saa. Aga valgupulbrist just valku saabki nii et ära karda.
icebrker
MemberKui saaks ntx muvavalgepulbrit, oleks võimalik korralik söögikorraasendus valmistada. Ei tea ainult kui palju lisada võib, et maitse mõnus oleks. Pole proovinud.
AutorPostitused