HyPn0se
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 4, 2012 at 6:51 p.l. in reply to: IV Reval Cup – Tallinna LMV kulturismis ja fitnessis: tulemused, galerii, järelkaja #182746
HyPn0se
Memberwtf
ma olen selles saalis trenni teinud
veebruar 22, 2012 at 9:35 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #198465HyPn0se
MemberMarko, tõsta ka C-vitamiini kogust, soovitan lisaks carmolisi. Liisu soovitatud päevakübar on ka mõnus abiline. ise jäin ka üle pika aja tõbiseks, lausa sedasi, et pühapäevane ühistrenn jäi vahele, aga suutsin ennast 1 päevaga pm terveks ravida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jõudu ja jaksu Sulle !veebruar 19, 2012 at 6:46 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #203114HyPn0se
Memberviimasel hetkel otsustasin loobuda tänasest trennist, väike külmetus kimbutab
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2012 at 8:12 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #225780HyPn0se
MemberTrenn oli meeldiv, loodetavasti edaspidi veelgi meeldivamad.
Üks siin varasemal lehel ütles, et Kelneri pildid olid oluliselt kehvemad, kui mees elu suuruses. Nõustun täiesti selle väitega! kui esimest korda Ott mind ülevaatusel üle vaatas, siis Kelner kadus sinna ruumi nurka ära aga täna trennis oli ikka pilt väga üllatav.
veebruar 5, 2012 at 9:39 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #226450HyPn0se
MemberHommikust tiimikad!
Kes täna õlga ja triitsa teha plaanib ?
veebruar 4, 2012 at 10:32 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #227156HyPn0se
MemberSten, see on alles algus sinu edukusele. Vorm ju päris hea ja kindlasti liigub paremuse poole. Kevade lõpuks ehk näeb siin sinust palju võimsama vormiga pilte ja siis hea võrrelda ning arengut näha.
tänud, et positiivsusega seda meeleolu tasakaalustasid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks sellest peab lihtsalt jõud ammutama, et veelgi rohkem ja raskemini trenni teha.veebruar 4, 2012 at 9:39 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #227215HyPn0se
MemberMa loodan ,et sul selle vastu Sten midagi ei ole kui panen nö stardiks sinu esimese ülevaatuse mõned pildid siia, sest häbeneda ei ole siin midagi, ei ole just palju 18 aastaseid poisse kellel selg nagu laudauks lai on. Jalgadega hakkame tööle ja küll see “Nõiamaja” ka korraliku vundamendi saab..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd olen osa võlast kustutanud…
väga masendav on neid pilte vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga see oli ka esimene poseerimine
veebruar 4, 2012 at 8:25 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #227439HyPn0se
MemberVäga hea, mul on arvutis su viimase poseerimise pilt panna võrdluseks kõrvale, muideks kas ma olen sulle need saatnud? Teen neis iga nädal ja enam ei mäleta, kes on saanud ja kellele olen nö võlgu. Põhimõtteliselt sa siis 4 aastaga 2 kordistasid oma kehakaalu 47×2 =94kilo…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina pole saanud ei pilte ega ka kavadele vastuseid, seega minu ees n.ö võlglane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga piltide kohapealt veel niipalju, et arvuti vahetusega läksid enesel need kaduma, küsin endise treeneri käest,et ehk temal on veel need kuskil klubi arhiivides alles, loodetavasti on.veebruar 3, 2012 at 9:04 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #227840HyPn0se
MemberSten, huvitav kas sul on mõni pilt selelst ajast kui olid 47 kilo – ma võiks võrdluseks panna pildi kus sa oled siis 92 kilo ja seda sisuliselt 4 aastase vahega praktiliselt kahekordistada kehakaal…

peaks kuskil olema mõned pildid maadlusvõistlustest küll jh. ja kehakaal on olnud ka siin 94.5kg ja seda veel 2011 aasta suve algul, seega on kiiremini see kaal tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 3, 2012 at 8:35 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #227979HyPn0se
MemberTere Sulle, kes Sa seda siin praegu loed.
Olen Sten Richard Oskar ja team Kiivikas verivärske liige
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ( tervitused siinkohal kõigile tuttavatele, kes kindalsti väga šokeeritud on hetkel seda siin lugedes)Vanuseks on siis 18 ja spordiga tegelenud väga pikalt. 8 aastat sai tegeldud minu arvates ühe raskeima ja suursuguseima alaga- Kreeka-rooma maadlusega. Ei saa öelda,et tulemusi ei oleks olnud ja päris andetu kuid kahjuks suhteliselt õnnetu saatusega pidin pärast mitmeid raskeid vigastusi sellest alast loobuma.
Jõusaaliga saigi alustatud 2008 pärast esimest suuremat vigastust, milleks oli küünarliigese välja sopistumine. Kuna ei armasta uisapäisa tegutsemist, siis viisin end kohe alguses kurssi treeningutega ja ka mingil määral toitumisega ning tulemused olid minu silmis vägevad- lisandus aastaga 18kg kehakaalu( võrdluseks siis 2007 aasta lõpus tulin Eesti meistriks 47kg kategoorias)
Pärast seda sai tagasi maadluse juurde tuldud, kuid pisik oli juba sees toimetamas ja ka edaspidi maadluse kõrvalt käisin regulaarselt ja korralikult trennis, kuid prioriteet oli maadlus ja jõuksis tegin n.ö jõudu peale.
Järgnevate vigastustega toimus taas suur areng kehakaalu osas kuid niipalju muutus, et otsustasin maadlusest loobuda.
Praeguseks siis olen 2 aastat tõsiselt ainult jõusaalile pühendunud ja kaal on hommikul tühjalt 91,5-92kg(pikkust 188cm)
Eesmärgid on olemas ja ei lenda madalalt aga ei hakka neid siin lahkama, tegelikult ei tahtnud eriti siin üldse sõna võtta, tahtsin n.ö mees metsast olla, aga kuna mind team Kiivika koosolekul nii hästi vastu võeti ja ma nii palju positiivsust ja motti juurde saanud, siis kavatsen ka edaspidi enda tegemistest rohkem kajastada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siinkohal mainiksin ära, et Aire areng on meeletu ja tulemus on vääga kena. Samuti tahaksin Markot kiita, kes enda kaalu ja vanuse kohta teeb ikka väga korralike raskustega trenni.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Piltidega olen kitsi, sest ega ei ole mingeid pilte teinud kuid kui Lp Ott mulle lähiajal vastused ja pildid ära saadab, siis luban, et panen võrdluse pildid ka üles
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pühapäeval siis loodan teisigi liikmeid näha ja loodetavasti saab ka kohe meeldiv kontakt loodud.

Parimat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 25, 2011 at 10:23 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #270799HyPn0se
MemberKõigepealt häid jõule Otile!
Teiseks tahaks öelda neile, kes siin hääletavad,et ärge EERIK APS-I alahinnake ja nii madalatele kohtadele pange
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> maadlejate füüsis on väga kõrgel tasemel
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HyPn0se
Memberkuidas sa iga söögikorraga kyyslaugu kyyne v6tta saad? selline lebrakas siis k2ib yle pea. ise v6tan peale trenni toidukorraga ning siis m6nikord veel hommikulgi tuba haiseb.
HyPn0se
MemberTegelikult peaksime me kõik õnnelikud siin olema, et konkurents tiheneb ja tekib uusi võimalusi. Konkurets on edasi viiv jõud ning kellelgil pole siis võimalik olla monopol ja jääda loorberitele puhkama. Andke aga minna, kõik, kes antud ala populariseerivad ja edasi arendavad !!!!
HyPn0se
MemberTere.
Minul on samuti probleem alaseljaga ning seda juba veebruarist saadik. Nimelt tegin kykki pingile, esimestel seeriatel oli v2ga madal pink, selle j2rgi seadsin ka julgestusvardad paika. Pärast v2ga madala pingiga tehtud seerjaid l2ksin yle kõrgema pingi peale. Viimasel seerjal ei suutnud viimast kordust yles kykkida nind istusin pingile tagasi, kuna aga saal oli rahvast t2is, siis ei tahtnud kangi maha ka visata ning m6tlesin,et asetan kangi vaikselt ette varrastele. hakkasingi vaikselt ette kummarduma, kuid peagi m2rkasin,et varraste k6rgus j2i muutmata. Seljast k2is raks l2bi, mille tulemusel on parema tuhara ylemise lihasekinnituse juures valu samas aga pole p2ris kindel. ei ole aidanud ei paus ega ka venitused. Mida soovitaksite? mingi ortopeedi juurde saatekirja ?
Ette t2nades .
HyPn0se
Membercutler on viimasel ajal ka offseasonil olles suht head vormi s2ilitanud, pole ennast n.ö seaks söönud, hea vaadata kohe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> thnx AnneP -
AutorPostitused