HyPn0se
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 23, 2012 at 7:16 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #325133
HyPn0se
MemberNaiste vormide kohta ei oska midagi öelda, sest nad alati ilusad ja vormis olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tore, et ka Markost midagi kuulda on ja tulemus taaskord positiivne. Siimu vormiga olen kursis ja näen kuuel päeval nädalast selle paremuse poole liikumist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lootsin ise ka kohale jõuda aga keegi pidi maal kartuleid ka võtma, ehk teine kord jõuan ka pildile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 20, 2012 at 8:22 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #324851HyPn0se
MemberHeh, sain ka siin blogis ära mainitud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> trenn oli hea, sain ka mõne nüansi jälle kõrvataha pandud. Tegelt me keegi ei tea, milleks Siim va sinder võimeline on, sest jääb mulje, et mees hoiab ennast tagasi. vaikselt triivib mööda saali ringi, istub oma 2000 kcal peal ja kaebleb siin õlavalu aga ikka teeb oma rekordeid ja minu nägemuse järgi jäi veel kohati isegi varu sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga küll siis järgmine trenn jälle mõne rexi kirja saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2012 at 7:38 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #324280HyPn0se
MemberSelline asi on üldse võimalik?

Tekkis sama küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HyPn0se
Membersoovin palju õnne ka foorumi kaudu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HyPn0se
Memberolin kohapeal ja ei saa mainimata jätta, et piltidel on vorm oluliselt kehvem, kui tegelikult.
september 2, 2012 at 8:54 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #323402HyPn0se
Membernjaa, siit on ikka veel minna vormini… aga tõesti on ikka suur vahe pärast väikest nõuannetega kostitamist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 1, 2012 at 8:26 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #323271HyPn0se
MemberVähi on viimasel ajal on fire
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> võtab kogu huumorikoorma enda kanda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga Vähi ju tugev Vend ka, lisaks on kõik teised naljaninad dieedil
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 1, 2012 at 8:21 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #323270HyPn0se
Memberärge nüüd meest kohe ära ehmatage, las kõigepealt proovib Olegiga sammule saada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 30, 2012 at 8:54 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #323110HyPn0se
MemberTegelt on Siim selline vend, et kui saalis parajasti treenerina viibib, siis ongi terve päev üks suur trenn
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hommikul teeb mees oma rekordid ära ja siis vahelduva eduga ikka näpib ühte masinat ja siis teist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 30, 2012 at 8:32 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #323103HyPn0se
MemberEks ma vahest ikka puhkan ka, kuid niikaua kui mina treenin on seal vaid mõni üksik tegija, tihti vaatan, et mul seal käsi veel teha, enne on juba selg või rind tehtud, tulevad inimesed trenni, ka tõsisemad tegijad ja lähevad enne mind veel minema ka…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mulle kohati tundub, et tahetakse kuidagi kergelt seda arengut saama, mina ei ole kunagi osanud mitte treenida…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Alla 3 tunni päevas ei tule praegugi….Ega kõik ei jäksagi 3h täis gaasiga lasta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nõrgemad praagitaksegi välja ja tulemus räägib enda eestaugust 29, 2012 at 12:17 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #322940HyPn0se
MemberHack tuli küll kuidagi väga kergelt, järgmisel raskel jalapäeval taas rexi oodata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HyPn0se
MemberEma ütles, et ma olen eriline, mitte inetu.
“>minu ema ütles mulle sama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 21, 2012 at 11:14 e.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #322217HyPn0se
MemberOlin kohal kuni 18.45 ni ja majas olin juba 16.30 kuna osavõtt oli kehvapoolne, siis lihtsalt ei olnud mõtet saalis aega surnuks lüüa ja mõelda, et ehk keegi veel enne lõppu tuleb poseerima….perenaised hakkasid ka selleks ajaks juba lõpetama, nemad said oma õpetussõnad kätte. Seega paluks õigeks ajaks tulla järgmine kord, eriti ülevaatusi teeme kell 17.00 enne trenni.
Eiei, ega ma ei teinudki mingeid etteheiteid, pigem tahtsin öelda, et Team Kiivika meesperet pole mõtet nii vara maha kanda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise ei saanud varem tulla, sest keegi peab pühapäeval ka ju tööd tegema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eile Revalis tahtsin küsida, kas on neljapäeval ülevaatus või mitte, aga ei tahtnud jalatrenni segada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui on ülevaatus, siis minul oleks võimalik tulla alles kuskil 19.30, sest olen päevases vahetuses ja pühapäeval on ühistreeningus osaleminegi kahtluse all, sest siis olen samuti tööl
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 20, 2012 at 9:07 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #322193HyPn0se
Memberküllap siis kohapeal näed, kes ja millises konditsioonis välja tulevad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 20, 2012 at 8:51 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #322190HyPn0se
MemberEile toimus siis järjekordne ühistreening. Märksõna oli kindlasti naised, sest neid oli eile rohkem esindatud kui mehi, viimased on kuidagi üldse laisalt hakanud kohal käima….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõigepealt õpetasin Raini poseerima, vaikselt hakkab ilmet võtma ja asi paraneb, loodetavasti see kajastub ka võistlustel laval olles.
Pärast vaatasime üle Olegi hetkevormi ja ega tal palju pole vaja sealt maha kaapida kus ta hetkel on, seega kontrolli all nagu alati.
Kõigepealt siis perenaised toimetamas
Selleks ajaks, kui mehed kohale tulevad, on treener juba majast lahkunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Isiklikult saabusin 18.50 ja minu kurvastuseks oli treener juba läinud, aga õnneks sai Liisuga veidi lobisetud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused