HyPn0se
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
HyPn0se
MemberIlmselt järgmine kord tulen klassikas välja juba oma õige pikkusega, mis on +175 cm…

Ja millal see juhtuda võiks ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HyPn0se
MemberSten Richard Oskar, juuniorid (edasijõudnud) kulturism +75kg – Reval
HyPn0se
MemberSten Richard Oskar juuniorid edasijõudnud
märts 18, 2013 at 10:54 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #338836HyPn0se
MemberVäga kurb uudis. Kahjuks tean, mida sellised tagasilöögid tähendavad. Soovin kiiret paranemist !
HyPn0se
Memberwow
(Y)märts 17, 2013 at 9:33 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #338783HyPn0se
MemberAga mis silmast sai ?
HyPn0se
MemberMikk on ikka Loom. Hea, et ma oma trenni täpselt siis lõpetasin, kui põhivennad kohale tulid, sest muidu oleksin veel suuremasse masendusse langenud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HyPn0se
MemberPalun ärge solkige igat teemat selle Hr.Paju jutuga. Kui Liisu ütles, et need fitid ei jõua temani, ja Ott kiitis teema heaks, siis võiks ju aru saada, et see pole teie probleem. Täiesti asjakohaseid pilte oli postitatud, kuni siin osad otsustasid jälle sõna võtta…
Peace!
HyPn0se
MemberOled tasemel !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2013 at 9:58 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #334624HyPn0se
Memberkui keegi tahtis vormi tulla näitama, siis olen olemas ka 16.30 loodetavasti aeroobikasaalis – väikeses.
nojh, just sel päeval, kui ma tulla ei saa…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Head trenni Teamile !
HyPn0se
MemberMulle meeldib Monika uus soeng
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Y)jaanuar 9, 2013 at 11:32 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #334434HyPn0se
MemberOleks olnud huvitav situatsioon, kui klassis istudes kuulen signaalitamist, vaatan aknast välja ja keda ma näen – Mentor jalutab keset autoteed ja tirib autodel uksi lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kahjuks seda juba ei juhtu, sest Kadrioru Saksa Gümnaasium on nüüd remondis ja õpilastest tühi…Paistab, et see süsteem töötab hetkel kõigil tõrgeteta v.a meie absoluutselt noorte ja juunioride Eesti meistril, kes on otsustanud ülikiires arengus väikese pausi teha, et mind järgi oodata. Tahan selle eest Siimu kohe kiita
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 8, 2013 at 10:11 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #330641HyPn0se
MemberEts on väga visa, kui seni on Maestro tempole vastu pidanud, siis küll Ta saab ka edaspidi selle ülesandega hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HyPn0se
MemberKas võid öelda, et pikematel meestel on raskem täiskükki teha?
Olen täheldanud, et paljud pikad mehed peavad kasutama nt kettaid või matti kandade all, sest kannad kipuvad muidu õhku tõusma(v-o ongi nn painduvuse teema).
Kirp, Sa oled õigesti aru saanud. Tänu sellele, et ma olen pikk, tänu sellele ongi mul kükis väikesed raskused, sama on ka rinnaltsurumises ja jõutõmbes. Räigelt närvi ajab, kui mõni vaatab mu trenne ja ütleb, et ma olen nõrk, see pole ju minu süü, et ma nii pikk olen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga tegelikult on loomulikult pikkadel raskem kükkida,tõmmata,rebida jne, sest jäsemed on pikemad, raskuse liikumise amplituud suurem jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 4, 2013 at 9:46 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #333762HyPn0se
MemberSellest kujuneb tõenäoliselt sinu järgmise nädala tippsündmus….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen sama meelt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sel päeval ei taha ma ühtegi vabandust kuulda a´la “Meil polnud laos nii palju” või “need on siiski mõeldud vaid proovimiseks”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Arvatavasti jääb shake ka koju ja panustan vaid Pühale söömaajale, mida küll osad degusteerimiseks nimetavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused