Hypix
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hypix
MemberTahaks ka huvi pärast proovida palju rinnalt tuleb. Hetkel treenin kodus aga siin raskusi 100kg, aga varsti-varsti saab MyFitnessi-s käima hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hypix
MemberSelliseid mune on patt lõhkuda
“>Hypix
MemberAlgul teeks jah kogu keha läbi.
Hypix
MemberMis krõbinatest jutt on? Neid on seinast seina
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vahetevahel hommikuti krõbinaid…. aga mida sa muidu sööd ja mis on kaal ja pikkus? Ainuüksi hommikusöök ei määra midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hypix
MemberSellised pingutused panevad kaasa elama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hypix
MemberTundub huvitav tõesti
Hypix
MemberAastad tagasi oli mul ka taoline jama, enne kui hakkasin ülekeha trenni tegema. Siis minul oli see probleem et olin ainult teatud lihaseid treeninud ja osad olid üldse puutumata seega minu põhjus oli stabiliseerivate lihaste nõrkus…kusjuures sama harjutusega. Aga kahjuks mina ei oska küll muud põhjust sulle öelda.
??:”> Loodan et mõnel targemal on sulle rohkem infot
MemberIlmselt on stabiliseerivad lihased nõrgad… samas kui oled päev otsa söönud võikusid siis võib sama tulemus olla… Seega siin sooviks rohkem infot sinu enda kohta. Kui tihti käid jõusaalis trenni tegemas..kuidas on jaotatud treening päevad,mida sa sööd,pikkus kaal….
Ei oska vastata kui ei tea sinust midagi
Hypix
MemberTrue Story
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (Y)Hypix
MemberMinuarust see õhtune kella aja jutt on puhas müüt. Räägin enda kogemusest…. mul ei ole mingi probleem süüa kasvõi öösel kell 00:00 üks korralik praad sisse. Söön tihti olenematta kella ajast… seda juba ca2 aastat. tööpäev lõppeb 20:30. siis joon ühe valgu sheigi ja lähen trenni. trenn lõppeb 22:30 .. lisan veel ühe sheigi. poole tunnipärast söön korrraliku kõhutäie ja lähen magama. Ei mingit lisa kaalu ega rasva. Aga eks see ole puhtalt inimeses kinni…. nii elulaadist energia kulutamiesest,söögist,trennist jne… Endal lihtsalt 12h füüsilist ja siis trenni. kus mujalt ma selle jaksu saan kui söögist.
On vaja õppida tundam oma keha..oma energia kulutusi ja seda mis “kütust” sa endale sisse ajad…
Hypix
MemberIse arvan et on vaja mahajäänud lihastele rohkem rõku pöörata, vatti anda. Kui mina hakkasin jõusaalis käima siis mul oli ühe käe õlg,biitseps väiksemad kui teisel. Varem ei pand tähelegi aga kui hakkasid oma keha jälgima oli näha. Kui biitsepsit tegin hantliga põlvelt siis alustasin selle käega alati mis on maha jäänud ja teisega tegin sama palju kui esimesega kuigi teine käsi oleks rohkem jõudnud. samas kui oli alakeha päev siis tegin ka kergelt maha jäänud lihastele trenni…. Nüüd aastad möödas ja keha on proportsioonis.
Hypix
MemberSee on võimalik, kuid sa ei saa ilma üldainete koolituseta eksamile lihtsalt. Kui sügisel üldainete koolituse läbid, siis saad tasemeeksami ka ära teha.
Kindel?
MemberVastatud
MemberOtil peaks ka üks pilt olema siia postitada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Milline?
MemberVist kipuvadki sinna 50€ kanti olema just kvaliteetsed/viisakad/puhtad treening saalid. Kui just ei taha kuskil agulikus jörmidega roostet pumbata suitsu haisu sees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused