Hypix
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hypix
MemberJust.
Hypix
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hypix
MemberFoorumis on väga palju infot sellistele küsimustele. + harjutustepank
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hypix
MemberMa sain poolteist aastat tagasi Gaspi pluusi 10-15€ Sportland Outletist.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Polegi Sportlandides osanud vaadata Gaspi-i & Better Bodies riideid
??:”>Hypix
MemberKas sa üldse mingeid lisandeid tarbid? Taastumiseks/trenni ajal/lisa valku/erguteid rasketel päevadel…?
Hypix
MemberOli see kuu plaanis trenni uued Gaspi pikad püksid osta. ca 70€. Täna käisin kaltsukas tööle “uusi” turvajalanõusid ostmas….leidsin tutikana maksavad ca100€ aga sain suht uues seisukorras samasugsed 14€… see selleks…. samal ajal mõtlesin kui reaalne oleks leida kaltsukast Gasp-i riideid. (üsna vähe tõenäoline eksole…eriti Põltsamaal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Lappasin siis neid hunnikus vedelevaid teksaseid ja dresse….aga mida hekki alt paistis Gaspi logo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mustad Gaspi kirjade ja logoga trenni püksid ja veel minu number. Nagu uued. Uskumatu leid lihtsalt 8€ mitte 70 
Paar korda aastas kaltsukaid külastades võib nii mõndagi leida.
Hypix
MemberJään sama vastuse juurde.
See on tuttav teema. Vahest olen jäänud naiste seltskonda kes sama teksti räägivad vb toitumine ei ole nii hea aga tekst sama…ise jumala tip top aga olen paks ja olen paks. Siin võib küsimus olla pigem selles et kehal ei ole teatud figuuri…mida ei saavuta ainult teatud toitumisega vaid ka väikese lisa trenniga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hypix
MemberPaks sa nüüd kindlasti ei ole. Minu arvamus antud info kohta on see et väljanägemine on (Y) toitumine (Y)
aprill 7, 2013 at 8:34 p.l. in reply to: HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process) #340229Hypix
MemberSUPER
Hypix
MemberHästi elame
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…odavam kui Hera80 + HT-R.
Hypix
MemberMassilisaja on üks mõttetumaid asju mille peale raha matta.
Ei ütleks.
12h füüsilist,…. söök nagu peab,aga Lean Gain peale tööd enne trenni ja peale trenni on nagu kirss tordi peal. Tunne hoopis teine kui varem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2013 at 3:14 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #339976Hypix
MemberAjab isutama rsk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hypix
MemberPäris hea (Y) säär võiks suurem olla

Hypix
Member…ja vastavalt rahakotile
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ise kasutan HTR-i või Lean Gaini mida kasutan ka toidulisana enne trenni tööpäeviti.Hypix
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused