Hypix
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hypix
MemberMulle tundub ka et harjutusi on liiga palju
Hypix
MemberMa ei näe erilist põhjust nii pisikese numbri üle tõmmelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LAIK
Hypix
MemberTatrapudrule panen aind hapukoort
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuna ise olen hommikuse unega siis hommikune pudru jääb minul kahjuks vahele(tööpäeviti)… söön KAHJUKS paar võikut kohvi kõrvale ja siis kella kümnesest pausist kuni magama minekuni toitun nagu vaja. Üritan parandad ennast selle hommikuse toiduga (ärkamisega) Õhtu ka ei hakka putru tegema sest hommikul pole puder enam see…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hypix
MemberVastatud! Kas oleks võimalik huvipärast ka siin neid vastuseid kajastada?
Hypix
MemberMina üldjuhul moosi ei söö ,aga korra kahe kuu jooksul pannkoogile ikka lisan, aga siis eelistan maitse poolest küll nö. keedetud moosi (maasika)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 27, 2013 at 10:00 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #276921Hypix
MemberVäga põnev kuulamine oli delfi videolt.
Laen selle video ka endale, et lisada dvd plaadi kogusse. Jagasin samuti ka feisspuukis ,sest paljud tutvus ringkonnas ei tea toitumise ja trenni koosseisu.
…ja aina küsitakse mida ma mugin koguaeg ning siis kui räägin miks ja mida on vastuseks mingi segane podin sest nad ei saa aru.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleksin väga huvitatud sellistest seminaridest kus sa räägid toitumisest ja treenimisest. Kust ma saaksin jälgida kus ja millal sa tarka juttu puhud ?
…mitte et ma oleks informeerimata vaid lihtsalt meeldiv seminar ja enese täiendus ei teeks paha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . vb mõni tuttav on samuti huvitatud. Kindlasti oleks ka Tartu kandis palju publikut aga vaevalt siia kanti tulemas oled
??:”>Igaljuhul mina olen FÄNN.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …krt su feisspuuki sõbra list on ka umbes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikest!
Hypix
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> huumorit Hypix
MemberEesti kinodes alates: 3.05.2013
Hypix
MemberVedelat vb sellepärast et tahkem/kuivem toit ei taha äsja ärgates alla minna.
Hypix
Memberjajah.. trennist baari ja siis tiira taara koju
Memberhmmm…. kui valmistan pannil kanafileed külmutatud “taimedega” siis eelnevalt ma sulatan need mikrouunis
??:”>Hypix
MemberRääkides banaanidest, siis meenus selline kiire vahepala. Banaani kohupiima kreem viilutatud banaanidega ( Segi)
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hypix
MemberEks ta nägi oma lihastega üsna kole välja kah
MemberTREENING PANK .”3-4″ oleneb kavast .
NB: Ei piisa ainult ühest harjutusest.
Kõige paemini kasvatab lihast õige toitumine + õige trenn.
Hypix
MemberPole mingit vahet tegelt. rasva hulk ka muidugi. Ise tööjuurde pauside ajal söömiseks võtan 1-he kohupiima toru, 1-he 200g kodujuustu ja 1-he kohupiima kreemi topsi.
Eelista eestimaist ja oma maitset
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused