Hypix
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hypix
MemberSöödud saab küll jah, aga lisaksin et paar Coronat võiks ka liiva all olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … kui trenni vaba päev muidu tõmbab lebosse ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hypix
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei old häda midagi nagu värske. Kui paha olla siis saab töölt vaba päeva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Hypix
MemberNii tööl ja trennis käidud… lähen proovin ära kuidas on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hypix
MemberKeegi TartuArctic jõusaali hindu teab? Meili teel küsisin, siis öeldi et tule kohale teen sulle spordikeskuses tiiru peale ja siis räägime palju maksab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
…suht kahtlane vastus.
Hypix
MemberKui päike paistab ja ilm ilus on mine ja jaluta… küll leiad midagi
MemberTross võiks puru minna ehk lööks mõistuse paika
MemberTOITUMINE / TAASTUMINE /TRENN.
Aga mida sa treenid kui lihased ei arene ,ei jõua trenni teha ja lihased ei taastu , Valgu puudus ju???Hypix
MemberEnda maitse järgi lisaks tatrale ainult kanafilee juppe ja hapukoort ja sinna kõrvale leips värske kurgiga.
Hypix
MemberIlmselgelt oled algaja.Kui asi huvitab siis ei võta kindlasti tükki küljest ise foorumit sirvida või netist otsides
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valik on tohutu! Liha tooted,muna,piimatooted, kala, teraviljad, aedviljad , puuviljad…. kõik tervislik!!!!
4 asja koos panevad lihase kasvama. Õige treeningkava, toitumine, taastumine & selle kõige nautimine!
Member3.2km, selle maa peale ma tavaliselt puhkan umbes 3 korda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole jooksimine meeldinud kunagi aga nüüd viimasel ajal olen hakanud harrastama…tasa ja targu
Hypix
MemberPuukentsefaliidist:
Põhimõtteliselt kui ma joon piima mis ei pärine poe letilt vaid küla lehmalt, siis on mingi tõenäosus saada nakkus
Hypix
Membermhmhh..tuttav lugu jällegi eriti naiste puhul…keha muidu suht timm aga kõhul on kerge peki kumerus. Olen 2 kuud kõhulihast teind aga pekk ei kao kuhugile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Söök ja põletamine!
Hypix
MemberSuits võib hoopis kasulik olla, lugesin just sellealast kirjandust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma käin tiiru poes ära
MemberJõõhkeeeer…
kurat tõstku oma suitsu hindu ja muude mürkide hindu aga tervislik toit+toidulisandid ja õlu jätke rahule
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millal saab lugeda, et palgad tõusid….. aga pole vist põhjust tõsta kuna tööjõud ei kalline tööandjate arust..?!
Hypix
Member9 seeriat triitsale nädalas on täiesti okei kui ei ole vaja järgi aidata. Endal on kava jaotatud 3-eks seega vahest satub nädalasse 2 päeva mil teen sama keha osa. Minu puhul vähemalt asi toimib.
-
AutorPostitused