hyperjunkie
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hyperjunkie
Memberlas keegi poksja näitab sulle.
hyperjunkie
Membersöö midagi teravat. siis tuleb elu sisse.
hyperjunkie
Memberise treenin kõiki lihaseid, kuid jalg ja biitseps ei taha areneda. jõudu tuleb juurde, kuid sentimeetreid mitte. teema algatajale-aint ülakeha treenimine küll head ei tõota.
oktoober 31, 2006 at 8:30 e.l. in reply to: Mis aineid kasutada, et kaalus juurde saada ja lihasmassi kasvatada? #93797hyperjunkie
Memberendale küll kreatiin ei mõjunud. üldiselt on kõik nii individuaalne, et ei oskagi midagi öelda. toitumine peab paigas olema ja puhkus. mingeid aineid võiks süüa, siis taastumine kiirem ja trenn efektiivsem. arvatavasti.
hyperjunkie
Membertee aeroobset ja pärast kõhulihast peale. enne kõhu tegemist on kasulik natuke joosta vms teha, siis efekt suurem. endal sama probleem, et kõht on probleemne piirkond. rasva % on normis, kuid lamedat kõhtu ei saa kuidagi. mitu kuud higi valanud juba aga tulemus…
hyperjunkie
Membermul ka biitsepsiga probleemne olukord. ei arene teine kuidagi. olen proovinud erinevaid harjutusi, kuid ei miskit. ülejäänud kehaga seda asja pole. harjutusi püüan sooritada võimalikult puhtalt, kuid ikka pole positiivseid tulemusi näha.
hyperjunkie
Membermul küsimus:
kas lihasmassi ja jõunäitajate suurenemine on võimalik ka ILMA ÜHTEGI toidulisa kasutamata?
lihtsalt söön hommikul-lõunal-õhtul ja sellest piisab. ma loll olen juba mitu aega valku söönud….
hyperjunkie
Memberise teen fikseeritud kangiga. siis töötab aint jalg. vabakangiga peab tasakaalu hoidma, mida tehakse teiste lihaste arvelt. samas, eks see ole individuaalne. tähtis on see, et treenitav lihas saaks max koormuse.
hyperjunkie
Memberpäris suur poiss. a tekst oli ikka päris koomiline. tüübil on omamoodi lähenemine. ja kui see ka töötab, siis on see suurepärane. eriti kõva oli nõgeste ja õlle teema. ega muidu lihas ei kasva.
hyperjunkie
Memberkas sobib, et esmaspäev jooksen, teisipäev ja kolmapäev jõusaal, neljapäev jooksen ja reede jõusaal?eks ta ikka sobib. kõik on individuaalne, sest pole olemas standardseid trenniaegu ega koormuseid.
-
AutorPostitused