Skip to main content

hyperjunkie

Forum Replies Created

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Rusika asend poksikoti tagumisel #94442
    hyperjunkie
    Member

las keegi poksja näitab sulle.

in reply to: väsimus enne trenni #94370
    hyperjunkie
    Member

söö midagi teravat. siis tuleb elu sisse.

in reply to: Ülakeha treenimine ilma alakeha treenimiseta #93897
    hyperjunkie
    Member

ise treenin kõiki lihaseid, kuid jalg ja biitseps ei taha areneda. jõudu tuleb juurde, kuid sentimeetreid mitte. teema algatajale-aint ülakeha treenimine küll head ei tõota.

hyperjunkie
    Member

endale küll kreatiin ei mõjunud. üldiselt on kõik nii individuaalne, et ei oskagi midagi öelda. toitumine peab paigas olema ja puhkus. mingeid aineid võiks süüa, siis taastumine kiirem ja trenn efektiivsem. arvatavasti.

in reply to: Kõhuga hädas?! #93376
    hyperjunkie
    Member

tee aeroobset ja pärast kõhulihast peale. enne kõhu tegemist on kasulik natuke joosta vms teha, siis efekt suurem. endal sama probleem, et kõht on probleemne piirkond. rasva % on normis, kuid lamedat kõhtu ei saa kuidagi. mitu kuud higi valanud juba aga tulemus…

in reply to: Biitsepts? #91471
    hyperjunkie
    Member

mul ka biitsepsiga probleemne olukord. ei arene teine kuidagi. olen proovinud erinevaid harjutusi, kuid ei miskit. ülejäänud kehaga seda asja pole. harjutusi püüan sooritada võimalikult puhtalt, kuid ikka pole positiivseid tulemusi näha.

in reply to: Alkohol #91146
    hyperjunkie
    Member

mul küsimus:

kas lihasmassi ja jõunäitajate suurenemine on võimalik ka ILMA ÜHTEGI toidulisa kasutamata?

lihtsalt söön hommikul-lõunal-õhtul ja sellest piisab. ma loll olen juba mitu aega valku söönud….

in reply to: kükk-vaba või fikseeritud? #91118
    hyperjunkie
    Member

ise teen fikseeritud kangiga. siis töötab aint jalg. vabakangiga peab tasakaalu hoidma, mida tehakse teiste lihaste arvelt. samas, eks see ole individuaalne. tähtis on see, et treenitav lihas saaks max koormuse.

in reply to: TEGIJATE TREENING – Marek Liiva: biitseps, selg #90748
    hyperjunkie
    Member

päris suur poiss. a tekst oli ikka päris koomiline. tüübil on omamoodi lähenemine. ja kui see ka töötab, siis on see suurepärane. eriti kõva oli nõgeste ja õlle teema. ega muidu lihas ei kasva.

in reply to: Trenni ajad? #90556
    hyperjunkie
    Member

kas sobib, et esmaspäev jooksen, teisipäev ja kolmapäev jõusaal, neljapäev jooksen ja reede jõusaal?

eks ta ikka sobib. kõik on individuaalne, sest pole olemas standardseid trenniaegu ega koormuseid.

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)