Hype
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hype
MemberAlaselg on tänapäeval paljudel vilets, kuid selle taha ei saa peitu pugeda.
Alusta väga kergete raskustega. Ajapikku muutub see tugevamaks ja saad seda ka suuremate raskustega treenida.
Fitness.ee’s on väga head treeningkavad olemas. Vali sealt omale sobivaim ja hakka selle järgi treenima. Kindlasti pead oma treeningutesse kaasama ka küki ja erinevad jõutõmbed, ega neid ilmaasjata baasharjutusteks nimetata.
Treenida tuleb ikkagi tervet keha, mitte ainult ülakeha. Johnny Bravo suguseid vendi oleme me kõik ilmselt piisavalt näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga loodan, et sain natuke abiks olla ja edu treeningutes!
Hype
MemberPäeva tipp on ikka Snickers piimaga!
Tegelikult ei saa sellist asja sul üldse mingiks toitumiskavaks nimetadagi. Proovi pigem kuskilt leida see 400.- ja lase reaalsel spetsialistil omale korralik toitumiskava valmistada ja järgi seda ülima täpsusega.
Hype
MemberTaastusjooke võid hakata kohe võtma.
Nagu välja tõid sobib alustuseks Muscle+ väga hästi.
Hype
MemberEks igaühel oma kaisuloomad
Hype
MemberJust täpselt.
Kui su eesmärgiks on treenida lihaste vastupidavust, siis lase aga käia.
Kui aga tahad reaalset jõudu treenida ja lihaseid kasvatada, tuleb treenida seeriatega. Selliselt saad kasutada märksa suuremaid raskusi.
Hype
MemberPäris creepy ikka. Laineid oskan mingil määral teha, kuid vaakum tundub eriti kahtlane.
Hype
MemberSpartas on õnneks mingi interneti raadio, mille stiil läheb päris hästi treeninguga kokku. Piisavalt rütmikas ja piisavalt vali.
Paar korda olen juhtunud ka vaikuses treenima. On ikka naljakas küll kuulda, kuidas teises saali otsas olev vend ähib ja puhib. Ikka hoiad ennast natuke siis tagasi.
Hype
MemberEi tea kas viga minus aga ma ei suuda leida mitte mingi sugust hinna infot nende lehelt.Nad pole minu teada kunagi oma hinda avalikult kuskil hoidnud. Hinna saab teada siis, kui lähed reaalse müügiinimesega kohtuma. Vähemalt paar aastat tagasi oli küll nii.
Hype
MemberIse täheldasin ka paar päeva tagasi juhuslikult, et paremas põlves käivad kerged raksud läbi, kui nt. kükitada.
Ehmatas ära algul küll, pole varem tähele pannud sellist asja.
Nagu eelmistest postitustest järeldada tuleks ilmselt kindluse mõttes ikka spetsialisti juures ära käia. Ei tasu riskima hakata.
oktoober 21, 2010 at 10:47 e.l. in reply to: Soovid teada oma täpset rasvaprotsenti – DEXA / DXA #279919Hype
MemberVäga hea uudis! Olen juba tükk aega tahtnud kuskil lasta mõõta täpne rasvaprotsent.
Hype
MemberKui sa käid 4x nädalas trennis ja sellest 3x teed rinnalihaseid, siis toimub ületreening. Lihased vajavad taastumiseks aega. Kui tahad rinda teha 2x nädalas, peaks sinna vahele jääma vähemalt 3 päeva.
Tee ikka korralikult treeningkava järgi ja kõik lihasgrupid ühtemoodi läbi.
Hype
MemberArvesta ka seda, et sa oled alles nii lühikest aega teinud jõutrenni. Ei maksa ennast kohe ära ka tappa ega oodata müstilisi tulemusi.
Ja ega päris iga treeninguga ka raskused kohe tõusma pea märgatavalt.
Järjekindlus viib tulemusteni
Hype
MemberKui soov mahult nii suuri pilte edastada, pane parem lingina.
Hype
MemberTundub päris asjalik olevat. Aga ma juba põhimõtte pärast ei taha telefoni saali kaasa võtta – segaja
oktoober 14, 2010 at 1:58 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #279100Hype
MemberAinult üks tüdruk naeris? Fittestis on neid teinekord paarkümmend, kes ei saa rahulikult kõrvalsaalis oma hingamis- ja venitusharjutusi teha
“> Tean et osad väldivad Kirbuga ühel ajal saalis viibimist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea meelega peaks orgunnima ennast just temaga koos kuskile trenni. Tahaks oma silmaga näha sellist treeningut
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused