Hype
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hype
MemberKüsimus Amino Rush’i kohta
Nimelt kui peale jõutrenni teha 30min kardiot, siis kas Rush tuleks sisse võtta enne kardiot või ikka päris trenni lõpus?
Hype
MemberKäisin eile Rocca Al Mare keskuse inHouse poes ja seal on lai valik ilusaid suure reieosaga pükse. Krabasin kiiruga ühe 36 nr`i ära ja reitel on isegi veidi kasvuruumi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sealsamas Marks & Speceris oli ka palju laia reieosaga pükse.
Kuidas hinnad ka olid?
Käisin ise just laupäeval terve Kristiine läbi ja ei leidnud ainsatki paari, mis ei oleks reitest pigistanud. Päris 40 numbrit ka ei hakka võtma, millega vöökohast kottis
Hype
MemberTäpselt nii – tuleb varem üles ärgata.
Ise käin samuti hommikuti trennis: ärkan 6:10, korralik kogus putru ja kohupiima kõhtu koos vitamiinidega ja trennis olen 8:00 paiku. Ei ole mingit ebamugavustunnet kõhus.
Hype
MemberBodyguard toodab taolisi särke, millel suhteliselt lühikesed varukad. Enda omad olen ostnud Stockmannist
Hype
MemberToitumiskava saad fitness.ee lehelt tellida
Enne magamaminekut tuleb kindlasti süüa, et lihastele toitu anda. Paljud söövad kohupiima või kodujuustu. Ise eelistan natuke tummisemat toitu – praemuna rohke oliiviõliga + kõrvale salat oliiviõliga segatult.
Kõigile ei pruugi igasugune toit päeva viimaseks toidukorraks sobida. Selleks peabki katsetama ja kuulama oma keha.
Hype
MemberEndal oli samamoodi, et mingi hetk hakkasid põlved tunda andma.
Minu puhul oli lahenduseks sügavkükk > poolkükk, küki ja jalapressi puhul põlvesidemed ning kalamaksaõli kapslid. Ragisemisest lahti ei saa, kuid peaasi, et valu pole.
Ja muidugi nagu juba varem mainitud – soojendus, soojendus ja veelkord soojendus
Enne raskeid jalaharjutusi kindlalt paar soojendusseeriat.
Isiklikult teen veel esimese harjutusena kerge raskusega 2x~60 leg extensioneid – teeb põlved korralikult soojaks.
Hype
Membervanasti kirjutasid, et “põhimõtte pärast ei taha telefoni saali kaasa võtta – segaja!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suutsid ikka üles leida selle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks pean sööma oma sõnu nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah juba riietudes panen vaikse peale ja õnneks keegi sellel ajal ei kipu eriti helistama ka (trennis 8-10)
Hype
MemberIse kasutan jefit nimelist Androidi rakendust (http://www.jefit.com/feature/).Plussid:
* Piisav sisseehitatud harjutustepank, võimalus lisada custom harjutusi.
* Mõõdab seeriate vahelisi pause
* Arvutab välja iga harjutuse 1RM.
* Kava planeerija toetab ka superseeriaid ( ise ei ole järele proovinud ).
* Võimalus vaadata ja redigeerida trennilogisid (näiteks raskus, või korduste arv valesti sisestatud)
* Kavad ja harjutuste ajalugu sünkroniseeritakse weebiliidesega
* weebiliideses võimalus vaadata graafikuid, vaadata ja muuta kavasid
Miinuseid ka
* Tasulist versiooni ei saa Eestist rootimata seadmest osta ( kivi google kapsaaeda ).
* Harjutuse värskeim ajalugu on lingitud mitte harjutuse külge, vaid harjutuse-nädalapäeva külge. Kui teha samu harjutusi samadel nädalapäevadel, siis toimib ilusasti – lahtrid on eeltäidetud viimatiste andmetega. Kui aga teha libiseva kavaga, või mõne Rippetoe kava järgi, siis ei mäleta ta reedel esmaspäevasest kükist mitte midagi. Tuleb minna logidest vaatama.
Hakkasin ise ka hiljuti seda kasutama ning tundub väga hea olevat. Märksa etem kui vihikuga ringi käia ja lapata nädalavanuseid numbreid.
Superset’id täitsa toimivad, järgi proovitud. Võiks kuidagi olla ka dropset’e võimalik märkida. Erineva harjutusena ka tobe hakata neid sisestama.
Ei teadnudki seda, et logi pannakse konkreetse päeva külge – suht jama. Paraku tuleb ikk aeg-ajalt mingid päevad edasi nihutada.
Aga vaatamata sellele soovitan soojalt!
Hype
MemberÕnnesoovid ka minu poolt!
Selline sündmus võib vabalt kogu toimumise ja treenimise peapeale visata. Isegi tubli, et suutsid eile ühe treeningu muude tegemiste vahele mahutada.
Hype
MemberEi tea küll millist jõutõmmet sa teed, kuid võiksid kavasse võtta ka jõutõmme sirgete jalgadega. See treenib siis nii alakeha tagumist poolt kui ka alaselga.
Hype
MemberTjah söömisega on täpselt nii, et peale tööd koju jõudes veel süüa tegema hakata – siis jõuan trenni alles 8 – 9 õhtul või siis üldse mitte
Hype
MemberNoor inimene peab kõik vastu võtma mis pakutakse.Ära lakke kleebi, prindi voodipesu peale

Hea mõte
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hype
MemberVõta alguses paar kuud Muscle+ ja mingi hetk võid edasi liikuda HTR peale
Hype
MemberMuideks sellistest videotest just nooremad mehepojad just õpivadki kuidas trennis hantleid loopida….Mina ei saa sellest hantlite loopimise loogikast aru – milleks see vajalik on? Kas tõesti on nii raske need panna normaalselt maha?
Mis kasu nad sellest saavad? Lisaks ego upitamisele muidugi…
Tundub, et ma olen lihtsalt üks nendest lollidest, kes teiste varaga lugupidavalt ringi käib
Hype
MemberSiit nad oma materjali saavadki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused