hunter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 9, 2008 at 2:12 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #174213
hunter
Membertsitaatidega väga ülepingutatud, oma reaalset heli oleks võinud kasutada, aga muidu väga hä töö!
hunter
Memberminul tegi küll see asi imet.,
hunter
Member178,67kg vanus 16.
hunter
Memberselja ja biitsepsi vennad väidavad, et vesi trenni ajal pidi võhma ära võtma vms. võimalikult vähe tarbida vett, aga endal läheb 0.75l kindlasti korraliku trennile ära.
_
Joo spordijooki, mahla, siirupit – whatevver!! igasugune jook mis kustutab janu, on kasulik.
november 26, 2008 at 2:12 p.l. in reply to: Kaido Leesmann surus uue Eesti absoluutse rekordi! #172254hunter
MemberÕnne ja Jakus 300 piiri ületamiseks.
november 19, 2008 at 7:45 p.l. in reply to: Klassikalise Kulturismi MM 2008, kuidas läks meie poistel&tüdrukul ? kommentaarid, pildid, muu #171509hunter
Member1 ) Kalmus
5 ) Vähi
8 ) Koovit
hunter
MemberMis alad on kergejõustikus?
november 19, 2008 at 6:57 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #171503hunter
Membertõesti arvan, et see on Jokeri huumor
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sellegipoolest tahaks näha seda.november 18, 2008 at 2:35 p.l. in reply to: BONSUNA: Halastamatu & Kompromissitu – kommentaarid&kriitika #105106hunter
MemberEFKL ja Arnold peaksid siis kartulite ja kurgi peal olema.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 18, 2008 at 2:22 p.l. in reply to: III Innar Mardo Memoriaal: Eesti MV 2008 ja Fitness.ee Cup (FOTOD) #105127hunter
MemberKohtunikud hindasid kes olid oma ala proffid jne. Lame on hakata rääkima, et see on tegelt parem jne. Kaks lauset lõppesid jne, aga pole hullu.
TO JOKER : Pärnu mõistab nalja, aga Tallinna huumor pole veel Pärnu tasemele jõudnud ja noh teil veel asi logiseb seal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberNo seda ma tegema hakkan, lugesin siit-sealt, et peab tegema triitsepsile. Ikkagi oleks huvitatud sellest, kuis seda seda küki värki teha.
hunter
Memberalessandro on tegelikult väga asjalik tüüp, mulle on ta hea nõu ja loogilise mõtlemisega abiks olnud mitu korda. Ma ei näe põhjust, kui selline rohkem domineerivam tüüp ära läheb, mis foorumist siis saab? ongi ainult siis rind ja biitseps muud midagi. Kui su oskus ei luba foorumis olla ja korralikult käituda, siis praktiseeri seda kuskil Delfis . JÕUDU!
hunter
MemberLukustada oleks olnud hea, kuidagi väga valusalt ja kergelt. Sellised inimesi loodakse ikka, kaklemine peab olema kaitserefleks paljudel on seda refleksi väga üle puhutud. Soovitan soojalt teinekord nina veriseks lüüa, kui muu ei aita.
november 6, 2008 at 4:24 p.l. in reply to: Men*s World BB Championships 2008 Bahrein, Manama-report #171227hunter
MemberHr.Kiivikas, mitu protsenti on võimalus, et sa oma kaalu võidad? Vorm on nagu väga hea.
hunter
MemberMiks Kalmust võib Otiga võrrelda siis? Kalmus on ka klassik ju.Ma olen kuulnud ja näinud nendest isiksustest lihtsalt. Kalmus võiks vabalt kulturismis ka ilma teha ma arvan. Ma pole Kiivika fänn ültsegi, aga lihtsalt nii poleks ilus öelda Argo poolt. Lustlik on vaadata kuidas sport võib enesehinnangu üles tõsta.
AutorPostitused