hunter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hunter
MemberRait failis täiega, ainult see haare ja oleks asi ametlikult teiste ette sattunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberTavaliselt on adminid need kellese tavaliselt ära armutakse. Endal on see kogemus olemas.
hunter
Membermai tea kui kasulik see on, aga mulle meeldib palja jalu asfaldi peal jooksmas käia, nii 3-5km korraga – tõmbab käima.Aga mine nt sportlandi või muusse suurde poodi, seal peaks korralik personal olema kes tunneb asja ja saab sind täpsemalt aidata ostul

Asfaldi peal ei ole soovitav joosta. Mõjub põlvedele ja alaseljale halvasti.
hunter
MemberOtt, ootame sinult asjaliku komentaari.
mai 18, 2009 at 5:05 p.l. in reply to: millise nimega jõusaale on Pärnu linnas ja kas peab tingimata maksama liitumise eest? #197019hunter
MemberTasuta lõunaid pole, aga Sauga jõusaalis saad treenida täitsa suht väikse hinna eest.
hunter
MemberMees lõvikonservi liiga palju manustanud, see ongi Pärnumaa Au ja Uhkus.
hunter
MemberEgas poksikott vastu ei löö, aga mööda külge see tegevus maha ei jookse. Mine käi seal Rakvere trennis ära ja, kui kõik trennis on sinust 2x nõrgemad, siis vaata kuskile maadlus trenni, teed 1-2x füüsilist ka ja on väga hea.
Mis puutub sinna jäävanni, siis, kui sul on karastamis eesmärk, siis sobib dušš palju paremini. Peale trenni, kui pesed end võid seda teha külmema veega.
mai 5, 2009 at 12:25 p.l. in reply to: Balti Cup – i ennustusvõistlus: Koovit versus Kiivikas! #194449hunter
Memberfitness.ee jääb päris miinustesse.
hunter
MemberMis teil on nagu mingid sõudjad koolis kõik?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberSoovitus, kuidas 4km ära väsitab: jookse kiiremini ja intentsiivsemalt. Kahel alal raske hea olla, sa pingutad trennis vähe ilmselt. Rinnale valid ~4 harjutust, seljale 2? Selg suurem lihas, kui rind, sulle teadmiseks.
Jalgu tuleks ka treenida, taipoksis need löögid (lowkick, knee kick) seisnevad väga palju jalalihase jõust, seega, kui tahad olla hea poksija pead tegema jalale jõuharjutusi. Plahvatusliku jõudu on sul vaja, et soovitan ka arenda seda. Jalgadele mõjuvad hästi kükist üleshüpped. Käsivarrele tee ka harjutusi, et ranne löögi ajal ei puruneks, sellepärast oleks vaja teha.
Võta raamatukogust poksiõpik ja lehitse, seal räägitakse spets treeningust palju.
hunter
MemberSeda hoidmis trennib ainult hoidmine nii, et edu hoidmisel. Nii kaua võtad kangi pukkidelt, kui enam pole raske. Treenginpartneri olemasolu on ka hea, siis saab tema aidata lahti tõsta.
hunter
MemberPeaks proovima seda 5×5, päris huvitav tundub.
1)lamades surumine horisontaal – 5×5
2)Surumine kaldpinnalt – 4×8
3)Surumine maast hantlitega – 3×8
4)Rõõbaspuud v Pullover – 5×7 – See oleks max, kui jõuan teised ilusti sooritatud? Teeksin seda näiteks kolmapäev. Tavaliselt olen rinda teinud esmaspäev. Muudaksin trennipäevi ka, et teeks kolmap, reede ja laupäev. Oleks väga hea, vahelduse mõttes.
Kolmap – rind, biitseps, alaselg.
Reede – Jalg, Säär, Kõht
Laupäev – Selg, triitseps, käsivars.
Valiksin 2-heal päeval plahvatuslikud harjutused lihasgruppidele. Teeks 3-4 seeriat.
hunter
MemberKuidas sa mõõdad seda, et surumine seisab 90kg juures? Kas sa proovid siis iga nädal rekordit? Või sa mõtled, et tööseeria on 90kg juures? Kui iga nädal proovid rekordit, siis seda ära kindlasti tee.Mitu korda nädalas sa surumist teed? Kui teed üle 1 korra nädalas, siis proovi kindlasti 1 kord nädalas või isegi vähem. Kui oled pikka aega teinud surumist näiteks ühe raskusega tööseeriaid, siis proovi kindlasti midagi püramiiditaolist. Lähed näiteks 5-ste seeriatega üles (iga seeria lisad raskusi) ja lõpupoole, kui 5-seid teha ei jõua, siis teed 3-seid. Võib ka päris 1-steni välja minna aeg-ajalt.
Aga ma arvan, et probleem on selles, et sa ei taastu ära. Mitu harjutust sa rinnale teed?
Ma ei mõõda seda iganädal, pigem kuuaja tagant. Rekord on 90kg juures, tööseeriad teen tavaliselt raskusega 55-65kg. Nendest seeriatest ma ei tahaks ültse rääkida, teen nii kuidas jumal juhatab. Harjutuste poolelt on põhiliselt Horisontaal, Kaldpind v rõõbaspuud ja siis Pullover vahest.
Ma ise arvan samuti, et ei taasta. Olen koguaeg treenind, siis kui haige olen siis on maximaalne paus jäänud 1nädal või midagi sinna kanti. Teised harjutused arenevad, rind just ei taha areneda. Ma proovisin Märtsi algul 90kg . . ei läind rinnalt lahti, täna proovisin ei läind ikka. Kuigi olen näiteks svungile 5kg otsa lisanud, õlgadega surumisele ~4,5kg otsa lisanud. Jõutõmbele 10kg ja Kükile 5kg. Triitseps võib ka ületreeningus olla, sest olen vahest kakspäeva järjest teinud harjutusi (esmaspäev – jõusaal: Surumine ja Triitseps, teisipäev Viskan, seal saab ka triitseps vatti) satub ületreeningusse!! Samuti õlgadega, saavad pea igapäev koormust ja need ei pruugi ka ära taastuda. Minu trenn logiseb ühesõnaga.
NB: Söön päevas keskmiselt 4-5 korda.
hunter
MemberMidagi on nagu su kavas puudu, võta pigem siit lehelt, saad korraliku. Mõttetu ise mingeid asju aretada või tipptõstjate kavasid järgida – SEE VÕIB TÕESLISELT RÄNGALT LÕPPEDA!
hunter
MemberIsiklikult meeldib ikka, kui mingi rütmikas trance käib. Meeldib jubedalt kõvasti kuulata ka, et teisi inimesi suht halvasti kuulda on.
Scotty-Black Pearl – see lugu on suht hea, kui saalis käib.
AutorPostitused