hunter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 3, 2009 at 11:08 e.l. in reply to: Mikk Raudsepa hetkevorm ja ettevalmistuse ülevaade EMV 2009 3 oktoober Salme keskuses – uuendatud 11.09. #205344
hunter
MemberVähemalt teevad kutid midagi tarka, ei löö aega kuskil pubis surnuks. Hoian Mikule põialt, samas edu ka Sõrmusele.
juuli 3, 2009 at 11:05 e.l. in reply to: Reportaaz – Pilsenis,Tsehhis juuniorite MM -lt lamades surumises, võistlevad Kuusnõmmed ja Sagor #205343hunter
MemberNüüd loota vaid, et Sagor teeb miskit imet .
hunter
MemberVäiksest puhkusest võib saada suur puhkus. Ongi paras soojendus trenniks ja maha jahtumine. Kodus saab asjad ideaalselt tehtud, et vormi hoida. Ise käin ka 1-2x saalis ja ei kurda, trenn ei kannata, jõudu tiksub juurde isegi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberEdasi jõuda, vormi parandada, kui ma ei tee siis vorm ei parane ka.
juuni 30, 2009 at 3:50 p.l. in reply to: Mikk Raudsepa hetkevorm ja ettevalmistuse ülevaade EMV 2009 3 oktoober Salme keskuses – uuendatud 11.09. #204892hunter
MemberMikk on oma vanuse kohta küll väga heas vormis, mõnele mehele teeb isegi silma ette.
hunter
Member
hunter
MemberAlgus .
* Lamades surumine – 30kg – 18-20kg tegin trenni.
* Kükk – Mingi 50kg max
* jõutõmme – 65kg (rullis seljaga)
Hetkel
*Lamades surumine – 90kg x 2
*Kükk – 120kg x 2
*Jõutõmme – 145kg (viimati, hetkel tuleks rohkem vb)
Alguses oli kaal 52kg, hetkel on 74kg.
Staazi on kuskil 1aasta ja 7kuud.
hunter
MemberMul oli ka vererõhk kõrge 180/120 olen 17aastane nooruks. Ma isiklikult soovitan ujumist, algul madalal koormusel, pärast suurendada mahtu ja intensiivsust. Minul see aitas, ma tegelesin tihedamalt jooksmisega ka.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberHaigelt andekas tüüp, muud midagi.
hunter
MemberTa kannatab natukene ikka, tavaliselt kooliajal tegin ikka 3-5trenni parematel nädaatel. See nädal olen teinud 1 trenni näiteks. Puhkus on üldiselt hästi mõjunud, soovitan teilegi.
hunter
Member8.punkt – Öelda treenerile, et trennikaaslane käis trennis, aga tegelt ei käinud.
Suhteliselt imelikud punktid kõik. Miks peaks keegi sellist totrust välja mõtlema?
hunter
MemberKõrgemad mehed ülevalpool teevad 2x nädalas. Soovitan sullegi, üks kord tee nädalas mingi kindel seeriate ja korduste arv. 5×5 oleks ideealne, st iga 2 nädala tagant lisad raskusele 5kg. Kõik on katsetamise asi, sa pead ise proovima, keegi teine ei saa sulle putru suhu panna.
hunter
MemberOngi, karvad on osaliselt mehe uhkus, seega ära aja maha. Loomulikult pead raseerima, kui tahad neist vabaneda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberVõid lasta kangi 1cm ka allapoole lukustamist, sina paned kangile tempo ja liikumiseks kuluva ma. See on korralik amplituud, kui lased ikka rinnale. Olen korduvalt näinud vendi, kes tahavd suurt raskust suruda, lasevad kangi kuskile ime kohta ja suruvad ülesse. Ära sina nii tee.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2009 at 2:33 p.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #200326hunter
MemberRotter: Kõik maratonijooksjad võiksid ka autoga sõita.
huvitav võrdlus on toodud, kui palju surusid 120kg ringi ja palju surud 99kg ringis. Jõudu ja Jaksu!!
AutorPostitused