hunter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
juuli 18, 2009 at 4:20 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #207933
hunter
MemberOtt Laksutab, go go with the flow.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberLõuatõmbed on põhiline harjutus, mis lisab laiust seljale. Hantliga tõmmet tee ka. varieerida saad raskusega jne. Lisad raskust kehale, teed raskema hantliga jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 15, 2009 at 11:10 e.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #207425hunter
Memberpange ikka pilte ka, huvitavam meil.
MemberLihtsam oleks sul personaaltreeneri poole pöörduda. Siin kirjalikult on sul endal raskem aru saada.
hunter
MemberÜks päev: Selg, triitseps, kõht.
Kolmas päev: Reied, Biitsepsid, küünarvars
Teine päev: Rind, Õlg, sääred
……….. : Rind, Biitseps, Kõht
………. : Selg, Õlg, Sääred
………..: rind, triitseps, küünarvars.
Isiklikult kasutaksin esimeset varianti. Miks? Esiteks selga koos triitsepsiga treenida on palju mõnusam. Saab rohkem biitseps koormust, mis peaks tähendama paremat arengut. Samas selg on suur lihasgrupp, kui teha kõvasid trenne, siis sealt saadud koormusega biitseps ära ei pruugi taastuda. Peale korraliku lamades surumist on ka õlg suht läbi. Noh, katsetamise asi .. mulle see sobib.
juuli 12, 2009 at 7:45 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #206887hunter
MemberHomme on reporteris oodata teie treenilõiku siis? Muidu jah, saate sellele konkurendi vb vastu, kelle pildi te postitasite. Tubli Ott, mu 7aastane väikevend on teie suur fänn. Seega palju edu, et kõik õnnestuks, kindlasti oleks huvitav ka reportaazi vaadata võistluselt.
hunter
MemberKas mees tegeleb teiste aladega ka? Huvitaks ta treeningmetoodika.
hunter
MemberMina soovitan MASS2, väga korralik lisand, ise hetkel kasutan. Maitse väga hea. Võta esmalt mingi odav lisand, siis järk järgult proovi edasi.
MemberMassiperiood koosneb jah söömisest enamjaolt, pead sööma palju. Profid söövad 6-8 korda päevas. Väiksed portsud, aga palju. Söögivahed jäävad 1,5h kanti.
juuli 7, 2009 at 7:03 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #206154hunter
MemberMa pean tunnistama, et teil jõudu ikka jagub kulturisti kohta. Vaadates Oskarit, kes treenib nagu rammumees. Tema kükk on teiest suurem, aga mitte palju, seega olete vägal heal tasemel. Mina isiklikult sooviksin miskit surumis rekordeid ka näha. Õlalt surumine jne, hea oleks, kui paraleel oleks toodud välja eelmise võistlusega. Soovin teile edu.
MemberTreeni rohkem, võibolla aitab. Siin foorumis on palju selliseid teemasid käsitletud, soovitan otsingut kasutada.
hunter
Memberkui sa teaksid, milleks ma võimeline olen, siis soovitaksin sinul omad sõnad tagasivõtta… mina oma sõnu ei muuda!!!!Vähem lõvikonservi manustama, muud midagi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 5, 2009 at 3:02 p.l. in reply to: Sportshack Pärnu Rannabiitseps 2009 on selleks korraks läbi! #205739hunter
MemberVäike parandus: Artur Maier mitte Maie . Muidu oli üritus hästi korraldatud ja meeste klassis võis näha n.ö tõsiseid tegijaid. Kahju, et ise osaleda ei saanud. Osavõtu maksu ei juhtunud taskus olema ja selle taha asi jäi. Muidu oli väga vinge üritus, tubli härra Piiber.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 4, 2009 at 7:20 p.l. in reply to: THE WORLD GAMES 2009 – selgunud on dop.kontrollide tulemused #205583hunter
MemberJalg on päris hea, mass tundub ka väga ok olevat. Loodame, aga et võistlus õnnestub ja esikoht tuleb.
hunter
MemberTa on väga heas vormis oma vanuse kohta. Veteranides oleks tal väga palju lootust.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused