hunter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hunter
MemberOlen ka algaja, jõuharjutustel on umbes 2min puhkus massi hetkel ei tee .
Seeria võiks jääda 30seci sisse ja 2min puhkust kui lihased on pinges puhka rohkem ennem mainitud 10min unusta ära ~5min max puhkus , siis asu teise harjutuse juurde .
hunter
Membersitt kava on, mees! Muretse uus ja korralik.Olemas , aga hetkel ei avalda . Selle kava tegin ma lollipeaga ja olen alles algaja nii, et pits on tore asi .
hunter
MemberTeema pealkiri on jook enne trenni ja siis küsid ,et soovitage midagi peale jõusaali
Sorry my bad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kas lihtsalt janu kustutamiseks, siis ehk vesi.Janu ikka , aga tahaks ka tervisliku mis tuleks trennile kasuks .
1 Küsimus : Kas ma petist ja kirsinektarist segu võin teha ? ja sinna kõrvale banaani kõrvale näksida?
Igatahes tänan kõiki kes raatsisid aidata .
hunter
MemberÜhesõnaga ära tee ilma kavata lase endale kava koostada , kui sul on eesmärk jõudu saada ja head rinnalt surumist treeni tervet keha . Lihas areneb puhates on siin mainitud .
hunter
MemberViimasel ajal olen hakkanud tihedamalt käima jõusaalis .
1päev
Rind .
Pits.
Kangi tõmbamine kuklasse .
2päev
Rind .
Jalalihased ( Kangiga kükid , Tavalised kükid . )
Alaselg .
+ enne trenni nüüd hakkan tegema hüppenööriga ( 5 – 10 min ) , ratast ( 5 min ) .
+ peale ja enne trenni kõhulihased .
Kui käin igapäev siis teen rohkem kõiki .
hunter
MemberHetkel jõusaal aktiivselt , aga muidu loobin igapäev peale ennem tegelesin parkouriga .
Suvel ujumine .
hunter
Membersinu päevamenüü võiks sisaldada rohkem liha (va. sardellid, viinerid), kala, piimatooteid, teraviljatooted jne….ja üleüldse on soovitav siinseid toitumisalaseid artikleid lugeda, või tellida omale kogenud treenerilt toitumiskavaOkei tänan, aga mida ei soovita kohe ültse süüa ?
hunter
MemberAga kuhu jääb triitseps? mismoodi näeb välja põlvede treening
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võtan kangi panen sinna kuskil 35kg peale asetan kangi õlgadele ja teen kükke .
Tänan kõiki kes viitsisid abi pakkuda .
Soovitate ehk mõned toidud ka mida nagu süüa rohkem , et areng tuleks paremini .
NB : Soovin ikka rohkem trenni teha, kui süüa lihtsalt tervisele oleks hea .
-
AutorPostitused