hunter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hunter
MemberMina isiklikult ei sõõks ühtegi toidulisandit, miks ? – Sest jõusaali trenni on vähe võitu 2x nädalas on rohkem nagu hea füüsilise vormi hoidmiseks. Vajalikud ained saad ka tavatoidust kätte, tellid siitsamast toitumiskava ja saad vajalikud tulemused.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberTee trenni , siis tuleb tulemus.
Kui tuleb kasvõi 5 või 10 oled rahul.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberKickboxist on üks film vändatud, peaosas on Van Dame .
See motiveerib väga, mind vähemalt.
hunter
MemberMine jõusaali, Esmalt käi 3x nädalas – siis treeni mingi teatud aeg ja vaata rohkem sisse toov kava.
Siin lehel on ka algajatele kava, vaata aitab sind kindlasti.
Et sul need lihased saaksid koormust mida sa kõige rohkem kasutad.
EDU TREENIMISEL!!
hunter
MemberTänan kõiki kes viitsisid midagi kirja panna !
hunter
Membernoh homikuti olen ühekorra joonud limonaadi, kuigi see olemas mul kodus tihti.
Jahm, üleseljale teen kangi ja alaseljale kükk.
Kui on valesti, siis võiksite nagu õelda mida muuta jne.
Mingeid ühesõnalise poste tehke kuskil Delfis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberOi päris hull, tubli eestimees oled Janar .
Eks ma võtan su enda iidoliks .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberSoovitav oleks ujumise 3x panna, kui on võimalik. Hommikuti venitus + aeroobika, soovitav rattal, lindil vm, kui see puudub siis lihtsalt venitused ja sääretõsted. Toitumiskava soovitan mina siis tellida, kui toimub ka mingi “trenn” . ½ peab moodustama trenn, sest edasi viivad korralik trenn ja õige toitumine .
hunter
MemberVõib olla on tegemist düsgraafikuga? Üldiselt ära lahmi enne kui tausta ei tea.Aga foorum on läbi käidav koht ja Õigekirja peab iga Eesti kodanik oskama, et soovitatav oleks normaalselt kirjutama hakata . Ültse, kui õigekirja ei oska, abi ka siis ei saa – vjso .
Ontopic / Tee trenni, ära söö liiga pekist liha ja üle ültse rämpstoitu . Valitud piirkond kus soovid rasva vähendada, sinna piirkonda peaksid rohkem aeroobset tegema, rohkem lisada hetkel pole .
hunter
MemberJah, päris 10 – 12 aastaselt ei tasuks, eeldan, et mingi puberteedi ea lõpus võiks alustada jõusaali treeningutega .
1 aasta elama asja sisse, siis vaikselt toitumist jms piirama hakata . Siit sulle väike mõttetera, Kulturism pole see, et sa sööd pulbreid ja oled suur ja tugev mees – see nõuab palju vaeva ja pingutusi.
Soovin edu .
hunter
MemberOlen ise ka Pärnu inimene, soovitan “Sindi Poksi ” .
Royal Gym – ist, trenn on korralik, isiklikult olen kohal käinud, väljaspool trenni see on nende asi .
Kellel soov, mingu sinna, trenn on hea, treener ka .
hunter
MemberVõtaks ka rasvapõletaja .
hunter
MemberTee trenni, mõtle positiivselt, siis tuleb ka jõud .
hunter
MemberKalmus, Kiivikas – väga head kavategijad .
hunter
Member40 kätekõverdust …ma ei saa päris hästi sellest hirmsast siputamisest aru,

Ise teen kätekõverdusi nii 3-4 kätekõverdust minutis – nii 15-20sec kätekõverduse peale – ja üle 15 kohe mitte ei jäksa.Ju ma siis nõrguke …
vanainimese asi,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kus sa 40 kätekõverdust näed?
AutorPostitused