hunter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hunter
MemberSain kava olen rahul, väga hea, hakkan tegema arvatavasti.
hunter
MemberKas operatsioon on ikka Narkoosiga ? Kuidas see protsetuur välja näeb , valgustaks ehk keegi?
hunter
MemberSooviksin ka rinna rekordit tõsta.
hunter
MemberKui ikka on 2×4 vastane , siis ei aita kaklus, jooks ehk rohkem.
Vastu oleks soovitatav anda, kui tegu enesekaitsega.
hunter
MemberKükk ja jõutõmme on mõtekas ainult siis ühel päeval teha , kui üks nädal raske kükk ja kerge tõmme ja järgmine nädal vastupidi. Kuid sa teed veel enne neid raskeid harjutusi kõva seljatrenni…Ma ei tea , mina nii ei teeks.Ma arvestasin seda, et ta nv saali ei satu seega tuleks teha ka jõutõmme – annab seljale head mõju ja kükk peaks olema kerge intentsiivsusega.
Sa ei teeks, aga äkki teine teeks , ma ei kasvataks endale lõnga ka pähe.
Kui teed ringtreeningut ( mida enamus teevad ), siis sügad selle rinna maha mis eelnevalt tegid, kui on nii järjestikus . ( Rind, Biits ) Võimalik, et ajan lolli offtopicut, aga seda väitis isik kes surub rinnalt ligi 165kg ma arvan, et ta teab mida räägib.
hunter
MemberRind ja Biits kohe kindlasti ei sobi ühele päevale.
Esmaspäev:
Rind , Õlg ja Kõht .
Kolmapäev.
Biits, Triits ja Käsivars.
Reede.
Kõva selja trenn, igale lihasgrupile ca 2 harjutust , kükk ja jõutõmme.
Reedene trenn oleks kõvem intentsiivsuse poolest, sest nv ei ole trenni.
hunter
MemberTee trenni nagu inimene 3 x nädalas Nt ; Esmaspäev, Kolmapäev, Reede . Lisandeid kasuta kuskil 4 kuu pealt, siis kui oled trennis korralikult käinud. Alguses Baasharjutusi mida leiad siit fitness.ee saidilt, rääkida võid ka kogenuma treenijaga treeningtunni suhtes.
/ Vabandan, kui kirjavigu esines.
hunter
MemberJah, täitsa vinge .
hunter
MemberProovin ka.
Btw . Youtube selliseid videosid täis nii, et saate kõik tippu treenida sealt .
hunter
Membertaipoks..
hunter
MemberEks jõu pärast kõige enam, keha on ka omalkohal.
hunter
MemberKui ajad lolli juttu ja saad tegijaks, siis no OK foorumis võid tegija olla, aga teadmised ja muu on nagu algajal ikka. Paljud inimesed teavad sind foorumis, kui lolli jne, siis oled varsti mis varsti kohe oled läinud . ( Läinud = Blokeeritud / ip )
hunter
MemberEsimene asi oleks minna korralikule toidule üle, siis vaataks mina raamatukogust mõne abc raamatu, kuidas saledaks saada, aga ka siit saab ka väga palju abi. Teooriaks soovitaksin hommikuti võimlemist natukene teha, siis päevas kõndida 1 – 2km rahulikus tempos. Ujumine oleks ka väga tõhus, 1 korrast piisaks küll nädalas. Jõusaalis soovitaksin ka natukene teha.
hunter
MemberPeab ka ära proovima, täitsa hää võib olla.