hunter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hunter
MemberEi tasu riskida, parem oleks ikka puhkepäevadega ka, et ma mõtlen 1 treen 1 vaba. Nii on suht kindel, et lihas saab korralikult puhkust ja vatti anna trennis rohkem selle eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberWay tho perfektion – FAST
hunter
MemberVABANDAN JANAR, ET SULLE JUHMARD ÜTLESIN.
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…mp;top=top.lime
^^
See kava arendab jõudu, kui ka massi. Kava on koostanud oma ala proff, aga sa pead kindlasti täpselt jälgima neid päevi.
Harjutused pead ise vaatama valitud lihasgrupile mida treenima pead.
MemberVABANDAN JANAR, ET SULLE JUHMARD ÜTLESIN.
Siit saad kava.http://www.fitness.ee/main.php?main=artikkel&com_view=1&textID=4339&top=top.lime
hunter
MemberNormaal kaal arvestatakse nii.
175cm ( Pikkus ) – 100 = Normaal kaal.
175-100=75, 75 on sinu normaal kaal.
hunter
MemberSoojad käepigistused ka minupoolt, et see aasta rohkem massi tuleks ja naisi oleks jalaga segada.
PALJU – PALJU ÕNNE!!
hunter
MemberKäi saalis, tutvu esmalt selle elustiiliga, siis vaata kava. Järelikult ei raatsi sa head tulemust ka saada, ****** (seda liigitunnust võid Sa ise kanda).
Palju muidu treeningstaazi on?
(edited by MEE)
hunter
MemberPiisav vastus oli eelnev postitus, ma arvan.
Oldman vastab; Ei või Jah, sellest teeme juba omad järeldused, et kas ta koostab toitumiskavasid .
MemberOldman teeb toitumiskavasid?
MemberSIIS SA EI SAA JÄRELIKULT !! Küsime ikka abi, jätame oma finants seisud omad teada, eks ? Selle peale tuleb mõelda, kui rahakott ei luba, siis ei saa endale parimat tulemust. Soovitan sul ennast harida ja ise midagi koostada / teha. JÕUDU!
hunter
MemberUlme Dnb artistid, tahaks nagu väga minna. Loodame, et saab ka.
hunter
MemberNii, minu vaatest on sul söögikordi vähe, päevas peaks olema ca 5-6 ( 2 Neist soovitatav valgusheik vms. ) kui räägid siin lisandist.
Muna söö rohkem, ma söön ühel heal hommikul 4-5 muna sa sööd nädalas 5-6, vähe natukene seda.
TO SARGE : Kui pole jogurtit käest võtta, siis kasutada vett selleks ära, et janu kustutada. Min 2l – Max 3,5l päevas oleks normaalne.
Söö korralikult , ära näksimisi arvesta söögikordadeks, vaid unusta ültse need. korralik toit viib eesmärgini.
MemberEesti fitness neiud, Roska ja Liisa on väga ilusad imo.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
Memberkang peaks liikuma kõrvalt vaadates otse üles-alla ja õrnalt vastu rinna ülaosaÜles ja Alla sirgelt . Kaldpinnal vastu ülaosa horisontaal pingil, aga rohkem rinna kesk ja alumisele poolele.
hunter
MemberStaazi poolest võiks ütleda, et peaksid enamvähem teadma kuidas rasva põletada jms.
Millised su trennid välja näevad ? Magad pool aja saalist või lähed saalist surm väsinuna ära?
Üks küsimus on veel, et kas teed jõusaali trenni peale kossutrenni või ennem ?
Soovitan tellida toitumiskava siit saidilt, korralik, odav võreldes sellega mis sa saad selle eest.
Esmaspäev: Rind, Triits ja Kõht.
Teisipäev: Selg, Biits, Käsivars ja Kõht.
Kolmapäev: Jalg, Säär ja Kõht.
Neljapäev: Rind, Õlg ja Kõht.
Selline treeningkava oleks tõhusam ma arvan. Miks sa õlga 2 x nädalas treenid? Kas korvpalli pärast, et parem füüsiline oleks viske sooritamisel? Teise õlatrenni asemel soovitan randmeid treenida, see paiguta ka kavas kuskile.
Jalatrenn on väga tõhus korvpalli suhtes, seda väitis üks korralik treener, NSV liidu parim korvpallur ALEKSEI TAMMISTE , kirjanduses olen lugenud, et kõik eesti tipud on jalgadele kangiga kõvasti vatti andnud.
Kui midagi veel meenub, siis editin.
JÕUDU!
-
AutorPostitused