hunter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hunter
MemberNo aga viska kava siia, anname keegi mingit kriitikat ikka. Max-e oled ka proovinud, kui jah, siis pane see ka siia.
Üldiselt tee trenni ja tulemus tulemata ei jää.
hunter
MemberEndal oli samamoodi, et ei viitsinud käia saalis, siis vedasin kohale ikka. See sõbra variant on ka väga hea, omal nahal läbi proovitud.
hunter
Member1 a ja 6 kuud saab varsti valmis, areng on olnud normaalne.
Loodan, et jätkan samas vaimus.
hunter
MemberKaido ehk saadad mulle mõne hea kava ?
Trennis saan käia E – N Soov suruda 95kg hetkel surun 80kg.
chettoman@hot.ee , aitääh!!
hunter
MemberVäga ebaviisakas sinust.järelikult noh? Mu ego on suurem, kui su postcount.
normaalne mees ta pole, et 500 krooni eest oraal seksi teeb.
Ma ei soovi siin foorumis selles teemas arvamust avaldada, Sarge tahad midagi rääkida / öelda, siis pm pls .
keegi moderaator võiks kustutada / lukustada selle teema v siis postid ära kustutada .
JÕUDU!!
hunter
MemberNojah, see on teoreetiliselt nagu suht võimatu, et kaalu juurde ei tule – sööd vähe ehk ??
Oleneb jah, vb on kaasasündinud head geenid spordis.
“>treening paistab suht tavaline olema, võimatu see isegi vb pole.
hunter
MemberNo olen pattu teinud, sorry noh!! Minu silmis on ja jääb see mees P*DEKS. Vihake kasvõi kõik mind, see on minu arvamus – seda on ju õigus avalda siiamaani?
hunter
MemberSarge seisab pedede eest!!
/ Mida noh, selline inimene treenib . Saan aru vormi parandamiseks käib, aga jah …
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberPane oma tulemused palun kirja , maxid ma mõtlen .
Korvpall on aeroobse eest, jalgu ta ei treenib sama palju, kui jooksmine või kiir-kõnd.
MemberNo Liinu ? Sellised kutid lähevad peale ?
hunter
MemberEi tule paraku.
hunter
MemberJalgade vastupidavust peaks saama treenida kangiga, mis tuleks väga kasuks. Mul endal oli nii : Tegin kõva saali ( rinnatreening ) ja pärast leitsin, et vise oli teistsugune 100% .
hunter
MemberVäga – väga loll tegu oli see. Oleks sulle nt ketas jalapeale kukkunud, mis siis oleks olnud?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>üldiselt ei soovita, trenni saab alati parandada tulemust samuti, aga jalga nii ei saa. Lase korralikult ära paraneda, siis teed trenni tasa.
aprill 16, 2008 at 1:23 p.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Jari Bull Mentula – triceps, õlg, biceps #150497hunter
MemberTugev trenn omab andekuse ja talendi iga kell ära.
MemberEnnem oli, et kriminaal korras karistatud isikuid ei pidanud sõjavägi vastu võtma, nüüd vist võtab vms?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kaitseväega peaks olema sama vist? Eeldan “Head” vormi sinna minejalt, tervise seisund peab korras olema, vererõhk ei tohi olla kõrge.AutorPostitused