hunter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hunter
MemberPeale sööki peaks natukene liikuma, seda väitis üks Arst kuskil.
Paksud mehed tavaliselt reageerivad sedasi : Söövad ja Lõsukile .
Kui sa ainult pikutad, siis varsti on kaalu tõusu oodata IMO !!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
Memberkava ei koostanud mina, saaksin paremaga hakkama arvatavasti.
sain selle ühelt saidilt, rohkem nagu copy – paste .
vot, aga jah põhilised alad oleks kuul ja kaugus ketas ka natukene .
sorri veelkord seda ei koostanud mina .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kava ostmisest niipalju, et seda ma ei tee põhimõtte pärast , sest ma tahan omal nahal kõik ära proovida ja ise kava koostada, see antud üleval on tervik ühelt lehelt.
Sulgege palun teema, hakkan korraliku kava koostama endale.
Aitäh, et vastasite .
hunter
Memberhttp://www.teenbodybuilding.com/teenam.htm
Too `härg` on 1a treeninud ja endaga ei võrdleks teda ültse!! Loomulikult on tal korralik toitumine ja treening, ma alustasin alguses …. sellest pole vaja rääkida.
hunter
Memberhttp://www.creare.si/pro/components/com_vi…c4aea902ff8.jpg
^^
Selline näeb välja .
MemberNo siitkohalt ütleks seda , et sul ikka loeb füüsiline baas jõud, kui seda pole pole ka tulemust.
Võtame ühe näite, kettaheites võtame õlalt jõuelemendid ära, mida teed sa tehnikaga ??? Vise nagu ei tule hea eriti.
Tehnika on asja parandamiseks, et esineda hästi võistlustel ja püstitada kiiremini enda rekord IMO !!
Rinnalt surumine jah loeb sul väga vähe, see on rohkem arengu mõõtmiseks ( kergejõustiku alal )
JÕUDU!
hunter
MemberSamas proteiini võid osta, jood peale trenni ja enne magama minekut. Toitumiskava tellisid mis eesmärgil, et ikka kaalus juurde võtta ?? Söö korralikult, võta mingi valku , proteiini siis saad ilusti kaalu tõusma.
Nii, et soojalt soovitati mulle vähemalt proteiini võtta, sest see kehatüüp ei pruugi saada toidust kõike vajalikku kätte.
EDU treenimisel.
hunter
MemberRaskustest pole siin juttu, ta tegeleb taekwon do-ga ( võistluskunst ) .
Siis mõtlesin ka, et ega ma kehvem vend pole, lihtsalt saavutaksin ka saali kõrvalt midagi
alguses läksin vormi parandama, siis võistlustele.
hunter
Memberkõige tähtsamad asjad on rinna ja kõhulihased.
ülejäänud poh, 2 aasta pärast oled freakzombie.
hunter
MemberEga jah, klassivend läheb balticupile, tahaks ka mingi samalaadne vend olla.
Kusile rammu katsuma minna
Igatahes panen kõrvataha need soovitused.
hunter
MemberKehakultuur, Treeneri koolitused, toitumis alased seminarid jms .
Leia endale oma ala proff, siis lasku treening detailidesse, kuidas kõike paremini teha..
Treeneri ala kohta on raamatuid sadu, alusta nende lugemisest, siis toimuvad ka suurtemates linnades kehakultuuri seminare.
Võta kuskil maakonnas jõusaal, hakka poisse lihtsalt õpetama ja paremini eesmärkideni jõudma, siis tuleb ka kõik see kogemus imo!
Edu.
hunter
MemberJõutõmbele olen üldiselt vähe rõhku pannud, aga mingi üle 100 peaks ära tulema.
no oleksin rahul, kui saaksin mingi 2 ja 3 koha.
Oleks siis mõtet, kui tulemused oleks sellised : Kükk 100 , L – Surumine 85kg – 90kg ja kükk 110 .
Kuidas seal süsteem ültse on, et kas palju maxi jõuad või korduste peale?
Pm olen võhik sel teemal VÄGA !!
hunter
Member12-15 kordust seerias ei tähenda et sa reljeefi teed.Reljeefi tehakse toitumisega.
Muidu vahest kordusvahemike muutmine halba ei tee
Nii ei ole, et kerge raskusega teed rohkem korduseid? Nagu, et ta vormiks lihast rohkem ja tooks selle esile ? Dieet aitab loomulikult reljeefi viia keha.
hunter
MemberNoh alustuseks hakka neid munakollaseid just sööma, praetult äärmisel juhul. Pead vaatama kus ja millal mida sööd, see on hea, et kanatooteid sööd. Söögikordi soovitatav oleks 4-6 korda päevas > Hommik, Lõuna Oode, Lõuna, Õhtu oode ( peale trenni mingi söök ja enne trenni ka. ) Õhtusöök.
Enne trenni soovitatav süsivesikuid palju tarbida, peale trenni samuti. Hommikusöök peab olema korralik, sest selles sõltub sinu päevane energia ( hommikusöök on nagu vundament majal.
hunter
MemberFjodorov sai võistluskeelu, sl õhtulehe andmeil.