hunter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hunter
Member177cm , 63kg , 16 a
hunter
MemberGarant, vaata hüppa sealt läbi. Siis Karl – Leman – Eestikatel on põhivennad sealt.
hunter
MemberPoksijad on väga hea vormiga tavaliselt, sellepärast panin sellised harjutused. Noh üldiselt ma ei ole hea kava koostaja, aga ei õpi ega parane , kui ei koosta.
hunter
MemberEsmaspäev ja Neljapäev.
Rinnalt surumine ( Lamades ) – 1×8, 1×6, 1×4 ja 2×2
“” / kaldpind – 3×4
Kükist üleshüpped – 4×10 ( kergema raskusega )
Ploki alla surumine – 3×10
Kitsa haardega surumine positv – 2×6
Kõhulihased – 4×20
Kolmapäev ja Neljapäev.
Plokitõmbed kuk taha – 4×10
Seistes surumine – 3×10
Jõutõmme – 2×10
Kõhulihased – 2×20 ( rõhk külje ja alumistele )
Säärelihased – 2×15
Olen ise ka algaja, treenin suhteliselt sama eesmärgiga – kritiseerimist ootan, sest ma pole üldiselt hea kava koostaja. Loodan, et see aitab sind natukene ikkagi midagi.
hunter
Member32,5 cm kaalun 62kg olen 176cm .
hunter
MemberKujuta nüüd ette, kui palju oleks rämpsu, kui me kõik oma rahaprobleeme kurdaks. Majandus ongi selline, otsi parem ja odavam jõusaal endale. Ole hoolas rohkem rahaga.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
Member1 aastaga on 50kg suht reaalne, aga kuuga mingi 10kg ma pakun.
hunter
MemberMinu soovitus oleks ,et söö hommikul 100g kodujuustu ja juurde nt. 2-3 muna ja veel hapukoort!Ja kohupiim jätta enne magama minekut, kuna kohupiim sisaldab kaseiini.
Hapukoore asemel võib maitsestamata jogurt ka olla.
hunter
Memberkas enam ei tegele kergejõustikuga? Mis ala tegid ??!? Soovitan toimust vaadata, hommikul süsivesikuid lõunal normaalses koguses valk ja õhtul vähe süsikad ja aeglasti imenduvaid valke.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberJRX mida sa saad parandada? Sinu eesmärk on võibolla teha trenni, et olla Eesti meister oma kaalus ( näide ) . Nemad treenivad sellepärast, et Pärnust hoolitsat teha nagu on mõni välismaa tänav. Üldiselt jah, ajage asjad korda või mitte neid vendi te ei paranda.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.reporter.ee/2008/09/30/vosa-uur…te-vagivaldsus/
Küsimus teie vastustele.
hunter
MemberTreeni tritsepsit . . Surumiskava mida võib anda sulle Hr. Leesmann. Tekib küsimus, miks nii vähe korduseid jõuad teha ?
185-105=80kg / sa peaksid jõudma kuskil 10 kordust ilusti teha. Postita oma treeningkava ja toitumist kuidas jälgid? Sinu kaalu juures peaks seda oluliselt tegema. JÕUDU!
hunter
MemberLoomulikult, ooooooo . . Ma kuulan HS koguaeg.
hunter
MemberIstun arvutis, ootan bussi ja pärast sõpradega välja joooma . Peole ka .
hunter
MemberKeegi ütleks, mis tulemused olid ? Protokolli vms saaks kuskilt?
hunter
MemberMinu soovitus : Jaga treening 3 – 4 päeva peale . 2 x treeni jalgu ( 1 raske 2 kerge ) . Tee klassikalisi tõsteharjutusi ( rebimine ja tõukamine )
-
AutorPostitused