hunter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 4, 2008 at 1:16 p.l. in reply to: Men*s World BB Championships 2008 Bahrein, Manama-report #170990
hunter
MemberHea vorm on ikka sellel Kiivikal, loodame, et midagi head tulemas.
hunter
Membernad on minuarust kaks erinevat karakterit, kulturism ja klassikaline kulturism? Vabandust, kui eksin, aga Ader langeta väheke ego . See ei tee sinust kõvat meest veel, kui tantsulaval kõvasti hiilgad ja igas saates su rinnalihastest räägitakse. No offense, mis on tunnustamist väärt seda tuleb tunnustada ja ma ei ole kade, kuigi ära ise ei ütleks ära sellisest kehast. Mina arvan, et keda võrrelda on Kalmus ja Kiivikas, aga Ader sina oled mulle küll tundmatu selles vallas. Võimalik jah, et minu teadmises kulturismi vallas on väiksed, aga Eesti tipud on Kalmus ja Kiivikas seda ma tean kindlasti. Hüva leili!!
november 3, 2008 at 5:58 p.l. in reply to: Muscle&Fitness – eestikeelne versioon – kuidas meeldib? #170911hunter
Memberväga hea ajakiri tundub, kasulik info on täitsa olemas. Mida kõide edasi seda paremaks.
hunter
MemberAsi polegi selles, lihtsalt ma ei leia piisavalt infot lihaskonna kohta!
hunter
MemberPärnu Kergejõustiku Maneezi jõusaal.
hunter
MemberHr hunter teab, kuidas on ükskõik mis olukorras treenida rinda kõige parem ning veel paljastas ta saladuse, et rind areneb kõige paremini esmaspäeval
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sinu jaoks olen ma härra .
Üks surumine, üks lendamine , üks tõmme . Harilik, aga saab ka asja teistmoodi.

hunter
Member1 kord .
* 3 seeriat – 10 kordust – Hantlitega Lendamine .
* 4 seeriat – 10 kordust – Lamades surumine ( kang )
* 3 seeriat – 10 kordust – Kald.pind surumine ( kang – hantlid )
Esmasp on sobilik rinnapäev.
hunter
MemberPhotoshopil sa ainult teekski ennast lihastesse?
hunter
MemberEndal ka valud alaseljas, proovisin Oldman-i soovitatud hobusepalsamit – VÄGA VÄGA aitas see kraam, soovitan!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberImelik, et inimesed käivad pinke nuusutamas. Riided ja jalatsid peaksid olema mugavad, et endal hea oleks. Minu arvamus sellest. Tavaline hügieen on õigustatud igaltpoolt, oled spordimees või mitte- haisukotid ei meeldi kellegile. Mina teeksin oma spordiklubi, siis nõuaksin rangelt vahetusi ja spordidressi. On ka selliseid vendi kes teevad jalapressi ülikonna kingadega ( oma silmaga näinud )
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberIRW. 80kg suruja annab nõu 185kg surujale. “Treeni triitsepsit”.Teema algataja nimelt on mul suur au avaldada Teile tänu, härra Kaido “hunter” Leesmann, suurepärase nõuande eest. Me väga hindame teie meeletuid saavutusi tõstespordis ja ammendamatuid kogemusi ning teadmisi. Ega te juhuslikult ei soovi Eesti jõutõstmise koondise treeneriks hakata? Me usume, härra hunter, et te olete selleks kõige õigem inimene, sest mida me küll teeksime ilma teie soovitusteta. Ma arvan, et jõutõstmine sureks juba ammu välja.
Tsiteerides klassikuid: “NUTAN”. Lähen annan Kiivikasele nõu, kuidas biitsepsit treenida tuleb, et see paremini kasvaks.
VABANDAN! Kirjaviga , triitsepsit. Oma arvamust avaldada pean suruma 150+ ? Mis sa iroonitsed siin? On olnud juhuseid küll kus 150kg surujad ei teagi mis on seeria ja kordus, kuigi gümn keh kasv tund peaks õpetama seda. Kas mina olin teema algataja? Oli sinu eelnevas postis kasu ka midagi? muud seal polnud kui mõlinat? Oleks võinud postituse kustutada ja kirjutada PM. Alati saab targemini käituda, usu mind. Muide selliste solvangute eest tuleks sulle tasuta sõitu värskes õhus teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>1)Sinu post oli kasutu. Seal puudus algatajale sobib informatsioon.
Oled juhtivpositsioon, peaks nagu teistel tavakasutatel eeskujuks olema.
hunter
MemberTore, et selliseid inimesi leidub. Palju õnne loodan, et Fitness.ee Autorid premeerivad seda auhinnaga, et teist 3 raamatut kirjutaks . Paljud infot on siin olemas kõik mis vajalik leiab otsimsel kasutades otsingumootorit. Teie olete tõesti tubli, sest paljud säästid 300 .- mis on suhteliselt suur raha tühise kava kohta. Mis parata majandus on selline
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 17, 2008 at 1:18 p.l. in reply to: Indrek Otsuse raamat- kohustuslik lugemine kõigile algajaile #169286hunter
MemberMiks see internetis siis ültse üleval on? Paljud inimesed ei saa osta seda – pole kust osta? Mina pole näiteks raamatupoodides leidnud üheski seda. Milles asi?
hunter
Member* Peale trenni 2 viilu banaani ja segu mahla 60% puuviljadest.
* Hommikul palju süsivesikuid, lõuna peaks sisaldama 55 % Päeva valgu kogusest.
* Õhtul aeglasti imenduvaid valke ( kohupiim nt )
Ikkagi ütlen, et tarbi massilisajat söö korralikult, siis tuleb ka kaal. Võid oma näidis söögikava panna, siis oskavad inimesed paremini aidata. Trenni võiksid teha 3 x nädalas saalis korraliku massikava ja mõistlikult aeroobset.
Hommik : Puder, 2 viilu leiba singiga ( ilma võita ) , üks banaan ja klaas keefiri või jogurtit.
Oode : Tops kodujuustu 1 viil leiba .
Lõuna : Salat, kala, kanafilee 0,5 l piima .
Õhtu : Ahjukartul, liha , mahl .
õhtul pähkleid ja rosinaid. / Mina võtsin sellise kava juures 4kg juurde .
hunter
Member176cm, 70kg, 16a
AutorPostitused