hunter
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hunter
MemberKaks kandidaati olid, nüüd selle kuu lõpus võtan ühendust, paneme mingi plaani maha.
hunter
MemberAitäh, sain oma küsimusele vastuse!
detsember 29, 2011 at 10:48 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #267486hunter
MemberOtt tee sinuga koos trennis nt mirkko moisarega, keviniga on, siis oleks hea mirkkoga ka. See oleks vahelduse mõttes hea ja ka propageeriks teist spordiala.
Millal on jõusaali esimese astme koolitus, täpne kuupäev ja koht palun.
hunter
MemberJrx sina kui võitleja, mis annaks püstivõitlejale hea sitkuse ülakehale, kas hantlitega varjupoks, varjupoks niisama, mis kangi harjutusi sa soovitaksid teha, et nt eesmärk oleks konkreetselt olla vastupidav ja kiire. Ma nüüd hakkasin vaikselt aeroobset hüppenööri näol tegema, sest olen kangi teinud ja tahaks käed korralikult liikuma saada(löökide suhtes). Olen teinud 2min raunde 3kgx2 hantlitega varjupoksi, tunnen et õlad väsivad üpris kiiresti, sellepärast ma tahaks sellist südikust ja sitket poolt arendada. Mida soovitad üleüldiselt? Aitäh!
detsember 25, 2011 at 4:26 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #271087hunter
Member_
1.Rauno Heinla
2.Allar Raja
3.Andres Raja
4.Oleg Anissimov
5.Ainar Karlson
6.Tanel Leok
7.Egon Kaur
8.Eerik Aps
9.Vjatšeslav Košelev
10.Tauri Selder
11.Leonid Gulov
detsember 21, 2011 at 6:27 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #273200hunter
MemberSparta on väga universaalne koht kus treenida, seal saab ka taipoksi harrastada, jõusaalis rassida ja vajadusel ka rühmatrennides osaleda. Kindlasti kui Tallinnasse trenni satun, tahan sparta järgi proovida. Sõber kiitis ka sparta sauna, mis on küll ebaoluline aga vajalik asi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hunter
MemberMillal on esimesed (1)astme koolitused Jõusaali ja fitnessi treeneri kutseala 2012 aastal?
detsember 8, 2011 at 1:43 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #299071hunter
MemberOtt kas sinuarust on Saun hea taastusvahend? Mida soovitaksin nooremale treenijale, näiteks kätele, neid treenin nädalas kaks korda.
hunter
MemberTavaline poks ja MMA on ikka kaks erinevat asja. Poksis pole maasvõitlust, poksis on tants ümber vastase, MMA-s loeb üldfüüsiline ja vastupidavus – terviklikult on seal rohkem elemente vaja rakendada. Suured lihased tarbivad palju hapniku, see on selge. Imelikult tuimad löögid olid Mariusel.
hunter
MemberParimad harjutused on kindlasti Lõuatõmbed(pealthaare) ja Jõutõmme. Katseta proovi, mis sinule parim on.
hunter
MemberAga eks noh kõigil on raske, peab olema leidlik ja hakkama saama. Olen lugenud pikka aega sinu ettevalmistust, väga põhjalik ja ülevaatlik. Kas plaan rammumehe treeningu juurde pole plaan pöörduda? Igatahes oled väga eeskujulik Eesti mees, kõike paremat sulle.
hunter
MemberKõige rohkem on arenenud jalg, vähem aga alaselg ja biitseps.
hunter
Memberväga seff! Trennis ka pilte tehti?
hunter
Memberesimene laagripäev peaks seljataga olema, huvitav oleks reportaazi näha.
hunter
MemberPakuksin Gannibali, ta on ideaal.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused