Hummer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hummer
MemberKas siis näiteks Sustanon plus ja Methandrostenolon AM/PM on ka legaalsed…
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hummer
MemberNo peale maitse sa ikka midagi teada ei saa… et mõju tunda on vaja proovimiseks ikka terve pakk/kott.
Ei saa ju nii et ma lähen täna Robocopi- proovin 10g kreatiini ja jooksen kohe jõusaali.
Hummer
MemberISS Satru8 ja All Star Intensity on pea sama toimega.
Vahe selles et All Star Intensity’t võetakse ainult enne trenni.
Hummer
Memberminuteada on hGH keelatud ainete nimekirjas.
Hummer
MemberJust nagu viimane artikkel hästi kirjutas.
Keha tahab taastada seda kaalu milline ta on kõige kauem olnud.
Seega kui sa suudad piisavalt kaua hoida ennast vormis… siis hakkab keha ka pärast ise hoidma.
Hummer
MemberIntervallsprint on nii jooksu kui rattasõidu korral väga tõhus jalalihaste arendaja!No ma arvan et kükist pole midagi tõhusamat.
Hummer
MemberOn tunda loomulikult
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lausa valus on ju paar päeva peale trenni…
Seda valu tunned siis teadki et lihas kasvab mühinal.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hummer
MemberVäga inetud jalad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mõttetult üles pumbatud..käia ka ei saa hõõruvad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kust sa seda võtad… sul endal on arvatavasti kure jalad mis ei hõõru

Hummer
MemberKurat ma tahaks ka paisuda…. peaks ka minema shapingusse ja hakkama sööma peale trenni…
Kas ma siis paisun ka selliseks nagu coleman.???
Hummer
Membereks ta ole neh… “minu koobas on minu kuningriik”
aga mis puutub tegudesse siis mjaaah….vahendeid ei valiks, parem vana mättasse lüüa ja kinni minna kui istuda pärast paari kirstu ees
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kirstu ees või kirstu sees….
Hummer
Memberma siin mõtlen ja mõtlen ja välja ei suuda mõelda kuidas Sa seda harjutust mõtled teha peopesad väljapoole, päris mõnus painduvus peab ikka olema…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ei pea midagi…. lihtsalt küünarnuki käivad siis väljapoole… muidugi jõudu on nati rohkem vaja kui peopesad sissepoole.
Hummer
Memberikka trapets… ikka trapets…
ja trapetsi ülesanne ongi abaluude liigutamine ja tänu sellele ka õlgade viimine taha.
seega harjutused ongi
trapetsi ülaosale – õlatõsted üles
trapetsi keskosale – õlgade viimine taha – n. ette kummardunult õlgade viimine seljal kokku
trapetsi alaosale – õlgade toomine alla näiteks rippes… kuigi seda on raske isoleerida sest siin töötab ka seljalailihas.
Hummer
MemberRööbaspuudel rinna treenimiseks kasutatakse seesthaaret…
ehk siis peopesad väljapoole…
seda harjtust hindab kõrgelt ka üks meie tippkulturiste Andrei Abrossimov, kes on kuulus oma suure rinna ja suurte käte poolest.
Hummer
MemberAga kes ütleb et Vana-Kreeka “atleedid” ei kasutanud lisa toonuse saamiseks lisa testosterooni???
Nimelt kastreeritud loomade munanditega tekkis ju ligipääs n.n. steroidile kõige puhtamal kujul – testosteroonile!!!
Ja tean et siiani mõni (suht turske) hobuse (miksmitte ka muude loomade) pidaja, kes kastreerib oma loomi, kasutab eemaldatud munandeid söögiks kuna pidavat tõstma seksuaalenergiat märgatavalt.
NB. MA EI TAHA SELLE JUTUGA MIDAGI PROPAGEERIDA. Lihtsalt avardada mõttemaailma ja silmaringi.
Hummer
MemberVarsti tuleb juba jutuks sirgete jalgadega küki raskus.
“> -
AutorPostitused