Hummer
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hummer
MemberKuulge poisid aga insulin on tugev anaboolik, mida loetakse ka spordis dopinguks.
Kui nüüd suhkru laks peale trenni kutsub esile suure insulini erituse siis….
ja insulin omakorda viib toitained lihastesse….
…kas suhkrut ei anna siis lihase kasvatuse kohapealt ära kasutada…???
aprill 15, 2008 at 7:08 e.l. in reply to: TEGIJATE TREENING: Jari Bull Mentula – triceps, õlg, biceps #150273Hummer
MemberParaku unustad sa ühe piisavalt tähtsa asja – RAHA. Seda peab ikka piisavalt palju olema, et suureks saada.Ja kes on süüdi, kui sul raha pole??? Ise oled süüdi.
TANK-il on õigus… raha, aeg, anne, “rohud”, ja mistahes veel – need on ainult ettekäänded ja vabandused oma saamatuse õigustamiseks.
Hummer
MemberMõttetu möla…
Mõttetu artikkel.
Mõttetu ja meile elukauge teema.
Pealegi Eestis on võibolla paar inimest kellel on piisavalt raha et endale sellist kraami lubada (paartuhat krooni päevas ja nii pikemat aega järjest, kuna paari kuuga erilist tolku pole).
Hummer
MemberNuma numa kutt…
Hummer
MemberMina arvan et see buss ei liigugi…
arvestades et rattad pole kere külge kinnitatud
ja jättes mainimata veel umbes 100 “pisiviga” tänu millele see buss ei saaks ülevaatuselt läbi ja liiklema..
Hummer
MemberMinu arvates on Tank pruunikas.
Ja Tanki küljele sobiks veel sinimustvalge kah vaadete poolest.
Hummer
MemberM6ni ektomorf v6ib p2ris mesomorfi moodi olla p2rast pikki vaevarikkaid treeninguid, kuid p6him6tteliselt siiski mitte.Kuidas liigitada Argo Ader, kellel lihasmassi oleks aga skeleti poolest pole siiski soositud? (kitsad õlad näiteks)
Hummer
MemberPole see piimake parim ühti.
Nagu keegi tark mees ütles kunagi – Lihasmassi kasvatamisel on parimad vahendid juba ammu ära keelatud ja kui ilmneb midagi, mis vähegi effektiivne on keelatakse see ka kohe ära.
Hummer
MemberMilla oleks oodata?
Et nagu naabrinaine Milla-t ootad.
Hahaha… “kunnide” emakeel pole kah eriti kiita (kuigi teisi parandamast ei väs)
Hummer
Member1.sa ei ytle mulle mida teha mida ei. 2. prooviks seal mitte k2ia kus see pronkss6dur seisab? 3.Ma prooviks lihtsalt elada oma elu ja mitte vaadata mida seal need paksud poliitikud teevad…Mulle jääb ta kah ette… ja ma arvan, et ma pole ainus.
Ütlen ausalt – minul on isiklik viha selle kolaka ja tiblade vastu… ja arvan et ma pole ka siin ainus.
Aga kui sina tahad rahulikult oma elu elada, nagu sa väidad siis ela siis oma elu ja ära siin ülbitse ning oma nina teiste asjadesse topi.
veebruar 22, 2007 at 9:43 p.l. in reply to: ma ei tunne kedagi kes tunneks kedagi kes valiks keskerakonda! #107391Hummer
MemberHirmsad poliitikud ikka siin koos! Kahjuks tundub, et ENAMUS jookseb lihtsalt jutuga kaasa, teadmata ja omamata ENDA arvamust.Kas keegi on ka peale lahmimise tutvunud mõne erakonna valimisplatvormiga lähemalt??? Vastus on arvatavasti ei.Enne kui kedagi halvustada või kiita, tuleb endale selgeks teha millest jutt. Ja ma arvan, et see foorum pole küll koht, kus selliseid teemasid arutada. Punkt.
NB! Allan aka klubikas-kui vana Sa oled? Pakun 13?
Mis see valimisplatvorm siia puutub? LUBADUSED!
Tegelik eesmärk on lihtsalt võimule saada.
Sealt edasi on juba erakondade enda sihid ja ideoloogia.
Ja ülejäänud polegi oluline.
Hummer
MemberTere,Lühidalt on probleem selles, et käisin kunagi jalgratta trennis ja siiamaani on põlvede kohal suuremad lihased, mille tõttu ei sobi kohe kuidagi seelikut kanda:( võib tunduda tobe aga nii see on. Kas on mingit võimalust neid lihaseid nö ka ära saada ? Hetkel treenin 4x nädalas, 2x nädalas body jam-s ja 2x body pumpis (kas seal need kükid kus kang turjal pigem kaotavad lihaseid või kasvatavad….) lisaks teen kõigil 4 päeval ka aeroobset (stepper,jooksulint jne).
Kõik soovitused oleks väga teretulnud.
Ma juba armastan sind ja usun et sul on väga seksikad jalad. Ainult et sa ise vist ei oska seda hinnata.
Hummer
MemberAinus õige lahendus on pronkssõdur üles sulatada ja teha paartuhat 10cm pikkust sõdurikest.
Ja siis need kõik Keskerakondlastele ja Tõnismäel kokkukäivatele dibladele kohustuslikus korras pärakusse toppida.
Et nad igakord istudes tunneks kui hea ja hingelähedane see Aljoosha ikka on.
Hummer
Memberlol tank brainlessirooniline et lolliks ja ajudeta sõimab mees, kes loodab särgiga ruttu 170 suruda kui praegast jõuab 110
😆
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hr. Tank lihtsalt üritab rumalate kasutajate rumalatele küsimustele rumalalt vastata.
ehk siis paistab et võitleb siin lokkava lolluse vastu
lootusetultHummer
Memberosta kohe mitu särki…
tõmba 2…3…4… kasvõi 5 särki üksteise peale ja surudki ära 170
AutorPostitused